Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

To πιο κάτω ζουμερό θέματο πρωτοεπισημάναμε πριν 2-3 μέρες εμείς, αλλά το αναπτύσει πιο δεμένα.. ο http://www.indobserver.blogspot.com/

100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΝΥΣΗΣ!


ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ 
ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ 
ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΗΝΥΣΗ!
Από την αρχή του έτους το παράβολο για την υποβολή   μήνυσης        είναι 100 €!

 Από τις 23 Ιανουαρίου 2011 το παράβολο για την υποβολή μήνυσης αυξήθηκε από τα 10 ευρώ στα 100 ευρώ! Η πρωτοφανής αυτή αύξηση της τάξεως του 900% μπορεί να εξοργίζει όσους προσέρχονται στα...γκισέ για να καταθέσουν μήνυση, όμως έχει και  πολλά θετικά  στοιχεία:
Πρώτα απ' όλα αποτρέπει τον οποιοδήποτε να υποβάλει μήνυση για το παραμικρό. Επειδή ο διπλανός  σήκωσε ψηλά το χέρι αλλά ο άλλος το εξέλαβε ως μούντζα σε βάρος του, έσπευσε να τον μηνύσει! Του είπε ο γείτονας "άσε μας, φύγε από 'δω" αλλά  επειδή δεν μπόρεσε να αντέξει αυτή την ...μεγάλη προσβολή, του κατέθετε μήνυση, βάζοντας μέσα και ψέματα, ότι τον εξύβρισε, τον προπηλάκισε κ.λ.π.
Τώρα που το παράβολο είναι 100 ευρώ, θα σκεφτεί πολύ ο υποψήφιος μηνυτής εάν θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη να βρει λύση στο πρόβλημά του! Με την οικονομική κρίση που υπάρχει τα 100 € θα μπορούν να τα δώσουν μόνον όσοι έχουν γεμάτο πορτοφόλι!
Συνεχίστε χτυπώντας πιο πάνω την indobserver....
 
Εμείς εδώ προληπτικά θα επισημάνουμε... Μπορεί το παράβολο να είναι υπέρογκο... αλλά στην ουσία είναι ευεργετικό... Διότι η δικομανία των Ελλήνων είναι εξωφρενική.. Με το παραμικρό κατέφευγαν στα στυνομικά Τμήματα  για να καταθέσουν μύνηση ... για τον γείτονα που τον...στραβοκοίταξε.. Ε, καιρός είναι να σταματήσει αυτό το τροπάρι με τους καμπάνταήδες νεοέλληνες!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: