Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013


ΤΕΛΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ... ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ!

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΤΟΥ Δ.ΝΤ. ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ...

Να συνυπολογιστεί το λάθος του ΔΝΤ ζήτησε η ελληνική κυβέρνηση στο Eurogroup και στο Ecofin 

Νίκος Κούτρικας
Και στο… Ecofin σήμερα μπήκε το θέμα του λάθους πολλαπλασιαστή….όπου η Ελληνική κυβέρνηση ζητά από χθες στο Eurogroup να συνυπολογιστεί το.. «ομολογημένο λάθος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου» στη… δημοσιονομική επεξεργασία των… επόμενων βημάτων του Ελληνικού προγράμματος [...]
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΗΝΑ:  Ως γνωστόν το περίφημο πλέον "λάθος" του Δ.Ν.Τ το αναδείξαμε εμείς με την έγκαιρη περίφημη επέμβαση του ΓΕΡΟΥ ΣΟΦΟΥ με αποτέλεσμα πλέον να κινητοποιηθουν οι πάντες , αλλά δεν το έκαναν ιδιαίτερα σημαία τους , όπως απαιτείται. Η είδηση που διαβάσατε πιο πάνω, είναι μια χαραμάδα ελπίδας... Διότι δεν μπορούν οι καραγκιόζηδες της Ευρώπης να πειραματίζονται με λάθος συνταγές σε βάρος ενός λαού.. 

Η Ν.Δημοκρατία αφυπνίσθηκε τελευταία, και μόλις χθες ο Βορίδης μίλησε για το λάθος και την διεκδίκηση της επιδιόρθωσής του.. ...την κατάλληλη στιγμή. Τρέχα γύρευε δηλαδή!

Το ζητούμενο είναι ακριβώς αυτό! Αλλά..οι κυβερνώντες στις πρώτες μέρες κάνανε το κορόϊδο και να είναι καλά που πρώτος άρπαξε τη σημαία του Γέρου Σοφού, ήταν ο Αλ.ΤΣΙΠΡΑΣ, για να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι με βήμα χελώνας και σε φιλολογικό λέβελ...χωρίς καμιά ουσιαστική ενέργεια-δράση... ενώ το λάθος είναι δυνατό όπλο στα χέρια της Ελλάδας,..αν δεν έχει πουληθεί τελείως, όπως φαίνεται!


Η ΑΠΑΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!

 Η ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!
Δημήτρης Τρίμης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΜΗΣ ένα κομματόσκυλο που κάνει σήμερα τον πρόεδρο
ενός τέως ευκλεούς σωματείου, που σήμερα είναι στον πάτο
της ανυποληψίας... Είδες τι κάνουν τα αριστερά στανάκια; 

email του Νίκου Ρούσση στο Enimerosi24
Ανταποκριτή της “Ελευθεροτυπίας”, του ΑΠΕ και της Τηλεόρασης της Βουλής στο Στρασβούργο


Την ίδια τακτική, των επαναλαμβανόμενων τυφλών 24ωρων απεργιών, που είχε ακολουθήσει και στην περίπτωση της “Ελευθεροτυπίας”, επέλεξε ν’ ακολουθήσει και στην περίπτωση των δημόσιων και δημοτικών ΜΜΕ, ο Δημήτρης Τρίμης και η παρέα των ανεπάγγελτων και συνταξιούχων δημοσιογράφων που διαφεντεύουν τις τύχες της ΕΣΗΕΑ.

ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ....


Οι φαντασιώσεις ενός αποκόμματος... Καλά οι δεξιοί κυνηγάνε τη Χρυσή Αυγή, οι Συριζαίοι, γιατί σκιάζονται δεν καταλαβαίνουμε ... Το κονσερβαρισμένος παραμύθιον των Νεοναζί, δεν φτουράει; Τότε μπράβο στην πολιτική νοημοσύνη τους!Αλλιώς δεν εξηγείται η συμπαράσταση που ζητάνε οι κουκουλοφόροι από τον Δένδια:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ...

Με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Δημοσίας Τάξεως Νίκο Δένδια, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αποτελούμενη από τον Δημήτρη Τσουκαλά, βουλευτή Επικρατείας, υπεύθυνο του Τομέα Δημόσιας... Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, και τον Κώστα Μαρματάκη μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, σύμφωνα σχετική ανακοίνωση, έθεσε το ζήτημα των δηλώσεων του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκου σχετικά με επικείμενη επίθεση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και ζήτησε ενημέρωση από τον Υπουργό για τις τυχόν ενέργειες στις οποίες έχει προβεί το Υπουργείο και η ΕΛ.ΑΣ για τη διερεύνηση του συγκεκριμένου ζητήματος. Ο Υπουργός, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, επικαλέστηκε άγνοια για το θέμα και δήλωσε ότι θα το διερευνήσει.

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΗΠΑ...

http://www.washingtonpost.com/:

Στόχος του Ομπάμα η μείωση του ελλείμματος στα 4 τρις δολλάρια, προκειμένου να ανακάμψει η Αμερικανική Οικονομία.
Η ομιλία του προς το Κογκρέσσο, παρουσιάζει πολλά με τις ...ελληνικές στοχεύσεις, ή μάλλον κάνει τα αντίθετα που κάνουν οι δικοί μας...Δείτε και το βίντεο..

Βίντεο: ο Πρόεδρος Ομπάμα την Τρίτη Βασικώς στόχος του είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας τ
Ιδού ένα κομβικό απόσπασμα από την ομιλία του στο Κονγκρέσσο.
"Η δουλειά μας είναι να ξεκινήσει με ορισμένες βασικές αποφάσεις για τον προϋπολογισμό μας, οι αποφάσεις που θα έχουν τεράστιο αντίκτυπο για τη δύναμη της ανάκαμψης μας. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, και οι δύο πλευρές έχουν εργαστεί μαζί για τη μείωση του ελλείμματος κατά περισσότερο από 2,5 τρισεκατομμύρια δολάρια, κυρίως μέσω περικοπών των δαπανών, αλλά και από την αύξηση των φορολογικών συντελεστών για το πλουσιότερο 1 τοις εκατό των Αμερικανών. Ως εκ τούτου, είμαστε περισσότερο από  ό, τι περιμέναμε,  στα μισά του δρόμου προς το στόχο των 4 τρισεκατομμυρίων   στη μείωση του ελλείμματος. Οι οικονομολόγοι λένε ότι πρέπει να σταθεροποιήσουμε τα οικονομικά μας."

H ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ...ΟΛΗΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Κυριότερες ειδήσεις

Ζωνταντή κάλυψη

Θύελλα με τη δήλωση Μέργου για υψηλούς κατώτερους μισθούς

Έθνος - ‎πριν από 10 ώρες‎
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση-σοκ που έκανε σήμερα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργος Μέργος, ότι ο κατώτερος μισθός είναι ακόμη υψηλός στην Ελλάδα, επηρεάζοντας την ανταγωνιστικότητα της χώρας μας.

Κομοτηνή: Παγκόσμια ημέρα ραδιοφώνου

ΕΡΤ - ‎πριν από 39 λεπτά‎
Με ένα ειδικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα, εμπλουτισμένο με αφιερώματα αρχείου, διαδικτυακές εφαρμογές και με κυρίαρχο στοιχείο τη συμμετοχή του κοινού, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση συμμετέχει σήμερα Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στον εορτασμό της ...

Έκτακτη σύσκεψη για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Μαυροράχης

Real.gr - ‎πριν από 1 ώρα‎
Έκτακτη σύσκεψη για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Μαυροράχης συγκαλεί σήμερα, στις 12 το μεσημέρι στο δημαρχείο Λαγκαδά, ο δήμαρχος Ιωάννης Αναστασιάδης. Με ανακοίνωση του, ο κ. Αναστασιάδης επισημαίνει ότι προσπάθησε με υπομονή εδώ και δύο χρόνια ...

Ομόφωνη καταδίκη Βορείου Κορέας από το Συμβούλιο Ασφαλείας ...

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 3 ώρες‎
Σε υψηλούς τόνους καταδίκασε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ την τρίτη και πλέον ισχυρή πυρηνική δοκιμή στην οποία προχώρησε η Βόρεια Κορέα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, ανακοινώνοντας μετά το πέρας έκτακτης συνεδρίασης που ...

Βενιζέλος: «Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει ουρά και συνιστώσα του Σαμαρά...»

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 47 λεπτά‎
«Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει ουρά και συνιστώσα του Σαμαρά, αλλά πρέπει να γίνει γάτα», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος σε γεύμα που παρέθεσε στην ΚΟΕΣ της Νεολαίας του κόμματος, παρουσία του προέδρου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: