Σάββατο 2 Μαρτίου 2013


Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΡΑΧΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ...ΔΡΑΜΑ!


ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΘΕΤΕ...( αν δεν την πάθατε ήδη χθες-σήμερα-ΚΑΠΟΙΟ ΘΥΜΑ ΠΑΛΙ ΘΑΕΧΕΙ ΒΡΕΙ Η ΛΕΓΑΜΕΝΗ)

ΓΥΝΑΙΚΑ-ΑΡΑΧΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ «ΦΕΣΩΝΕΙ» ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ. ΦΕΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ!


ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ  και μην διανοηθεί κανείς να το διαψεύσει! Έτσι μίστερ Ρουσομάνη; 

ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΦΙΑ ΜΠΟΥΔΑΚΙΔΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ!!
( και να κόψουν τον βήχα όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο. Να ρωτήσουν τον Μάκη Ρουσομάνη, τον εκπρόσωπο της Γλυκερίας..΄Ετσι;) 
Το μπουμπούκι ΣΟΦΙΑ ΜΠΟΥΔΑΚΙΔΟΥ, που το έσκασε από τη Δράμα  κι από τον περασμένο Μάϊο ...κυκλοφορεί στην Αθήνα, ενίοτε και με το όνομα Καλαϊτζή Σοφία...


047484576
ΜΠΟΥΔΑΚΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΕΥΘ
172.569,33
0,00
77.953,25
250.522,58


Αυτά τα στοιχεία (άνω) θα τα βρείτε στο ιντερνετ, χτυπώντας απλά το ονοματάκι της κυρίας... Άλλα στοιχεία της η γυναίκα αράχνη δεν έχει στο διαδίκτυο ,ούτε φυσικά φωτογραφία της κυκλοφορεί...αν και δημοσιογράφος, όπως αυτοπλασάρεται... Το ότι εργάζεται για την Γλυκερία είναι επίσης εκτός πάσης αμφισβήτησης,δοθέντος ότι ακολουθεί τη τραγουδίστρια σε όλες της τις εξορμήσεις.. Ο κ. Ρουσομάνης, έμπιστος τη;ς κ. Γλυκερίας, ξέρει.... 

Η Μπουδακίδου Σοφία του Ευθυμίου είναι ένα από τα ονόματα μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου. Όπως φαίνεται το ονοματεπώνυμό της που δεσπόζει στην σχετική λίστα που δόθηκε στην δημοσιότητα, η συγκεκριμένη οφείλει πάνω από 250.000 ευρώ στο Δημόσιο. Η …κυνηγημένη από το ΣΔΟΕ προφανώς ενεργεί ως φυγάς. Μας αναφέρθηκε περίπτωση ιδιοκτήτη σπιτιού τον οποίο κυριολεκτικά…δάγκωσε! Δεν ήξερε ο άνθρωπος ότι η γυναίκα-αράχνη ήταν καταχωρημένη στα μαύρα κατάστιχα του ΣΔΟΕ . Του παρουσιάστηκε ως Σοφία Καλαϊτζή, του συστήθηκε ως δημοσιογράφος και πρώην στέλεχος της ΕΡΤ και ο δύσμοιρος έπεσε στην παγίδα. Πήρε ένα-δύο νοίκια κι έκτοτε η Μπουδακίδου δεν τον πλήρωνε.Δεν πλήρωνε τίποτε ούτε ΔΕΗ, ούτε κοινόχρηστα επί 7 μήνες, τίποτε). Ο ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να της κάνει έξωση. Η γυναίκα-αράχνη, γνωρίζοντας τα..κόλπα, βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία κι εξαφανίστηκε …ξημερώματα από το σπίτι, χωρίς μάλιστα να αφήσει ούτε καν τα  κλειδιά! Η ΜΑΝΔΑΜ ΕΚ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ...ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗ ΕΡΤ προτιμάει τα Β.Προάστια και κυκλοφορεί με πολυτελές τζιπ. 

Ειδοποιούμε κάθε ιδιοκτήτη να μην πέσει στην παγίδα της συγκεκριμένης γυναίκας. Θα πάθει τα ίδια. Κυκλοφορεί με το επίθετο «Καλαϊτζή Σοφία», είναι όμως καταχωρημένη στο ΣΔΟΕ ως «Μπουδακίδου Σοφία». Προσέξτε!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: