Κυριακή 14 Απριλίου 2013


Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...
«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ εταίρου για να είναι απασχολημένοι και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά….» (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ)
________________________________




ΚΥΡΙΌΤΕΡΕΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ

Ζωντανή κάλυψη

ΑΛΛΑΓΉ ΣΕΛΊΔΑΣ ΣΤΟ ΚΚΕ: ΝΈΟΣ Γ.Γ. ΤΗΣ Κ.Ε. Ο ΔΗΜΉΤΡΗΣ ...

Ημερησία - ‎πριν από 1 ώρα‎
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ με την εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής, η οποία στην πρώτη της συνεδρίαση εξέλεξε Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ τον Δημήτρη Κουτσούμπα σύμφωνα με ανακοίνωση το Γραφείου Τύπου της ΚΕ ...

ΚΛΕΊΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΎΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ - ΕΩΣ ΚΑΙ 15.000 ΑΠΟΧΩΡΉΣΕΙΣ...

Έθνος - ‎πριν από 15 ώρες‎
Σε κεντρική συμφωνία για άμεσες απομακρύνσεις στο Δημόσιο με θεσμικά αδιάβλητο και αξιοκρατικό μείγμα πολιτικών κατέληξαν οι κυβερνητικοί εταίροι ύστερα από πολύωρη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, σε τμήμα της οποίας εκλήθη και συμμετείχε και ο ...

«ΌΧΙ» ΚΚΕ ΣΤΟ «ΆΝΟΙΓΜΑ» ΤΟΥ ΑΛΈΞΗ ΤΣΊΠΡΑ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ ...

SKAI - ‎πριν από 9 ώρες‎
Η «κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ» έχει ως στόχο την «εξασφάλιση της εξόδου της καπιταλιστικής οικονομίας από τη βαθιά της κρίση φορτώνοντας τα βάρη στο λαό», σημειώνει σε απάντησή του το ΚΚΕ. Χρησιμοποιείστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε ...

ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ... ΕΧΕΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ


Τα μυστικά διδάγματα των Καβειρίων μυστηρίων της Σαμοθράκης



Ο Μυστικισμός που αναπτύχθηκε και έγινε κραταιός στην αρχαία Ελλάδα, εξακολουθεί να αποτελεί Υψηλό Απαγορευμένο Μελέτημα για την μαθητεία στην Απόκρυφη Εσωτερική Γνώση. Τη Μυστική Εσωτερική Φιλοσοφία την έχουν αναγάγει σε...


Υπέρ-επιστήμη τα αρχαία Ελληνικά Μυστήρια. Αυτά έδωσαν τη Μύηση για την Αναζήτηση της Αλήθειας. Δική τους είναι η πρωτοκαθεδρία στην αποκρυπτογράφηση των μυστικών διδαγμάτων. Με τα αρχαία Ελληνικά Μυστήρια εγκαινιάζεται η Ατραπός της Έρευνας των Υπερβατικών Προτροπών. Φανερώνονται οι Μύστες, ιχνηλατείται η Αόρατη Πνευματική Ενέργεια που μας βυθίζει στα δροσερά πνευματικά ύδατα της Αγάπης και της Ενορατικής Γνώσης, που οδηγεί στην Άρρητη Επίγνωση. Ενόραση σημαίνει Γνώση. Τα Μυστήρια αυτή την ενορατική γνώση ασκούν στο έπακρο.

ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ..ΧΑΖΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ..


Τον Ιούνιο ανοίγει το 1ο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Ορεστιάδα



Στον Έβρο βρέθηκε την Παρασκευή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας όπου επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις που θα λειτουργήσει το κέντρο πρώτης υποδοχής μη νόμιμων μεταναστών.
«Πρόκειται για ένα κέντρο που είναι το πλέον σύγχρονο και ...
απόλυτα συμβατό με τα ευρωπαϊκά στάνταρτς. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση του πλάνου διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών, που όταν τεθεί σε λειτουργία στις αρχές Ιουνίου, θα είναι νομίζω το πιο σύγχρονο σε όλη την Ευρώπη» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός έπειτα από την ενημέρωση που είχε από τους υπεύθυνους, σημειώνοντας πως το επόμενο διάστημα στο χώρο θα βρεθεί και η επίτροπος της Ε.Ε. Σεσίλια Μάλστρομ για να επιθεωρήσει τις εργασίες.
Παράλληλα, ο υπουργός δήλωσε πως με την επίσκεψή του θέλησε να εκφράσει την προσωπική του ευγνωμοσύνη στους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας για το τεράστιο έργο που επιτελούν. «Οι γυναίκες και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν καταφέρει εδώ και δέκα μήνες αυτό που φαινόταν ακατόρθωτο: Να κλείσουν τα σύνορα, να μην επιτρέπουν η χώρα να είναι ένα ξέφραγο αμπέλι», συμπλήρωσε ο κ. Δένδιας.


Ο ΧΡΥΣΟΣ ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ...


Το ΣΔΟΕ ανακάλυψε θησαυρό στον Εχίνο
Πανελλήνια αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι το ΣΔΟΕ ανακάλυψε πραγματικό θησαυρό στο σπίτι ανεπάγγελτου στον Εχίνο Ξάνθης. Η έρευνα έγινε με αφορμή προσπάθεια παράνομης εξαγωγής χρυσού από τη χώρα και έβγαλε λαβράκι, ενώ συνεχίζεται και δεν αποκλείεται να ανακαλύψει ευρύτερες διαστάσεις του θέματος. (TRHAKINEWS)

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ

Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ...ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ (Εποτροπή από 8 καρδιναλίους)ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΑΝΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ...Η συλλογικότητα είναι μια ιστορική καινοτομία!

altΟ Πάπας Φραγκίσκος συνέστησε, ήδη, Επιτροπή οκτώ Καρδινάλιων –που κατάγονται από χώρες των πέντε ηπείρων του πλανήτη, να τον «συμβουλεύει» εφεξής, στο πως ακριβώς θα ανασυγκροτηθεί η κεντρική ανωτέρα διοίκηση (η «Roman Curia») της Καθολικής εκκλησίας, ανακοινώνεται επίσημα σήμερα από την ‘Αγία Εδρα.
Στην ‘Curia’ αποδίδονται τα δυσάρεστα συμβάντα και τα σκάνδαλα που ταλάνισαν, σε τακτά χρονικά διαστήματα, την θητεία του προκατόχου του παπικού αξιώματος, του Βενέδικτου ΙΣΤ’ , μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο Reuters.  Η συγκρότηση επιτροπής με τέτοια αποστολή είναι ιδέα, που ερρίφθη από το κονκλάβιο, που εξέλεξε τον πάπα Φραγκίσκο, ενημερώνει το Γερμανικό πρακτορείο από την πλευρά του.

Η εξ οκτώ καρδιναλίων επιτροπή, θα συνεδριάσει πρώτη φορά την πρώτη Οκτωβρίου φέτος, προσθέτει το ίδιο πρακτορείο. «Πρόκειται για μια Επανάσταση» στον βίο της Καθολικής εκκλησίας γράφει, στα σημερινά σχόλιά της, η εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα». «Σημαίνει συλλογικότητα στη διαδικασία της λήψης αποφάσεων» στην κεφαλή της Καθολικής εκκλησίας, γράφει η ίδια ιταλική εφημερίδα. (ΑΓΙΟΡΗΤΙΚΟ ΒΗΜΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: