Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΟΙ ΤΗΣ ΑΘΕΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΤΟΥΡΗΣΟΥΝ!

ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ...

Ο… Άγιος Βασίλης πέρασε από μια τριώροφη κατοικία στην περιοχή Εκτενεπόλ, που βρίσκεται κοντά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και άφησε…
μποναμά στους ενοίκους, που έτριβαν τα μάτια τους το πρωί της Πρωτοχρονιάς όταν βρήκαν στις πόρτες τους χρήματα.

Έξω από κάθε πόρτα όλων των διαμερισμάτων, κάποιος ή κάποιοι είχαν αφήσει μικρά χρηματικά ποσά, άγνωστο για ποιον λόγο. Όποιος κι αν ήταν, απέφυγε να ενοχλήσει τους κατοίκους του κτιρίου και έφυγε διακριτικά, αφού άφησε στα χαλάκια των εισόδων τα χρήματα που είναι επίσης άγνωστο από πού προέρχονται.

Το περίεργο «δώρο» έγινε πρώτο θέμα συζήτησης, όχι μόνο μεταξύ των ενοίκων, αλλά σε όλη τη γειτονιά, αφού οι παραλήπτες ρώτησαν όλους τους περίοικους αν ξέρουν κάτι για τον εμπνευστή της κίνησης, που είναι  ομολογουμένως ασυνήθιστη και ειδικά σε αυτήν την περίοδο που κανείς δεν διαθέτει αρκετά για τον εαυτό του, πόσω μάλλον για φιλανθρωπίες.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ.. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ  ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!

1,5 ΕΚΑΤ. ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ!

Σε περίπου 1,5 εκατομμύριο ανέρχονται οι ιδιοκτήτες ακινήτων που οφείλουν σήμερα δόσεις για τον ΕΝΦΙΑ. Οι οφειλέτες του φόρου ακινήτων...
μάλιστα, είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα μικροϊδιοκτήτες με ΕΝΦΙΑπου κυμαίνεται σε 200-300 ευρώ το χρόνο.
Το 37% όσων καλούνται να πληρώσουν συνολικό ΕΝΦΙΑ έως 200 ευρώ περίπου δεν έχει πληρώσει. Πρόκειται για περίπου ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες από τους περίπου 2,7 εκατομμύρια που καλούνται να πληρώσουν έως 200 ευρώ.
Αντίθετα, η εισπραξιμότητα είναι υψηλότερη όσο αυξάνονται τα ποσά που πρέπει να καταβάλλουν οι πολίτες:
Περίπου 9 στους 10 μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων έχουν πληρώσει κανονικά το φόρο που τους αναλογεί (ΕΝΦΙΑ πάνω από 30.000 ευρώ), ενώ
Γι' αυτούς που πρέπει να πληρώσουν από 500 έως 3.000 ευρώ -που είναι και ο μεγάλος όγκος των ιδιοκτητών- η εισπραξιμότητα διαμορφώνεται στο 80%.


ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Ο ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ -ΤΖΑΜΠΑ- ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ!..ΑΦΕΡΙΜ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗ ..Και αει...σιχτιρ !

ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ, ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΓΙΑ ΣΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ!!!

Για άλλη μια φορά βρίσκεται εκτός Αθηνών οΚώστας Καραμανλής, διευρύνοντας τα... τουριστικά μέρη τα οποία έχει επισκεφθεί τον τελευταίο καιρό! Μετά τις Ιταλικές Άλπεις και την Σερβία για σκι, αυτές τις μέρες ο Κώστας Καραμανλής βρίσκεται...
στη γραφική Αράχοβα μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη και τα παιδιά τους, όπου απολαμβάνουν το ορεινό τοπίο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και οι διακοπές του Καραμανλή συνεχίζοντα
ι! Τι να πει κανείς για το δειλό-καθίκιον αυτό ανθρωπάκι- "εθνικό κεφάλαιο"; Και να είχε κεφάλι κάτι θα ήταν... Επαγγελματίας πολιτικός τυχοδιώκτης είναι!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ αντιμετώπιζαν τους πούστηδες και πως οι Τσιπραίοι κλόυν της αριστεράς και της πρόοδου του ΚΩΛΟΥ! ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ!

ΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΣΟΥΡΗΔΕΣ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ -όπως ο τσουτσονοπαίκτης-ξεφωνισμένος ανεπάγγελτος Βαλλιανάτος, κανονίσανε να  βγαίνουν σεργιάνι.. ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΡΑ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ...ΘΥΜΑΤΩΝ-συντρόφων ..πάντα βέβαια έναντι αμοιβής! Πουστερλέ αγοραίο ΣΕΞ. Παλαιό το τροπάρι τους! 




ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΟΛΩΝΑ ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ! ΙΕΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΝΑΙΔΟΚΟΠΡΟΦΙΛΟ ΤΣΙΠΡΑ!                            

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ  ΣΟΛΩΝΑ  ΠΕΡΙ  ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ 

(ΣΟΛΩΝΟΣ  ΝΟΜΟΙ  Βιβλίο 5  κεφάλαιο 5  άρθρο 332 )

«Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ...ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω. Εάν δε ταύτα τις ποιή, καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω ».
Δηλαδή : Αν κάποιος Αθηναίος συνάψει ομοφυλοφιλική σχέση με άλλον θα έχει τις εξής κυρώσεις:

ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΝΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ... Αλλά επειδή κι εμείς είμαστε ..πιστοποιημένοι αστέρες...  τα ίδια έχουμε προλαλλήσει προ τριών μηνών

Από τη γνωστή αστρολόγο ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, διασπάσεις κομμάτων και μια σειρά σημαντικών πολιτικών εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο δείχνουν τα άστρα για το 2016. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η πολιτική αστρολόγος και μέλος της American Federation of Astrologers Δήμητρα Παπανικολοπούλου, η νέα χρονιά θα φέρει μεγάλες ανατροπές σε προσωπικό, οικονομικό, μα πάνω απ’ όλα σε πολιτικό επίπεδο.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ
«Ο αριθμός της χρονιάς είναι το 9. Είναι ένας καρμικός αριθμός που αφορά έναν κύκλο ζωής που ουσιαστικά κλείνει. Ταυτόχρονα, όμως, σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, απαλλαγμένο από λάθη του παρελθόντος. Το έτος 2016, σύμφωνα με το κινεζικό ωροσκόπιο, είναι η χρονιά του κόκκινου πιθήκου. Αυτό σημαίνει πως θα ζήσουμε πολλά έντονα γεγονότα, τουλάχιστον ως το επόμενο φθινόπωρο, που θα αρχίσει να φαίνεται το πρώτο φως στη χώρα μας» τονίζει η κυρία Παπανικολοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: