Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΑΥΤΟΣ Ο...ΤΥΠΑΚΟΣ (ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΑ!) ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ...ΚΑΙ ΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!





Γιατί στόλισαν τον Μανώλη Καψή οι εργαζόμενοι του Mega;
Η εμφάνιση του πρώην διευθύνοντος συμβούλου Θανάση Ανδρεούλη στη γενική συνέλευση των εργαζομένων του MEGA που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής προσγείωσε για τα καλά όλους…
Και κυρίως έβαλε τέρμα στην ψεύτικη αισιοδοξία που καλλιεργούσε τις προηγούμενες ημερες ο Μανώλης Καψης, χωρίς να έχει κανένα ουσιαστικό σημάδι από τους μετόχους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ: ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ...



Οι ξηροί καρποί αναδεικνύονται σε δυνατό «σύμμαχο» των αντρών με καρκίνο ... του προστάτη, αφού η συχνή κατανάλωση μειώνει τον κίνδυνο θανάτου λόγω της νόσου.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, με τα σχετικά ευρήματα να δημοσιεύονται στην επιθεώρηση British Journal of Cancer. Πρόκειται για την εκτενέστερη μελέτη στο είδος της μέχρι σήμερα.

ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ...ΜΑΣΤΟΡΑ!

Ποιος έσφαξε την Αγγλίδα βουλευτίνα;

Γραφει ο Γιωργος Κουρης...

Με τέτοιου είδους προβοκάτσιες και εγκλήματα δεν μπορεί να πείσει κανέναν ότι
κάνει καλό στους Άγγλους, η Γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση
AYTΑ τα κόλπα και αυτές τις προβοκάτσιες με την ΕΚΤΕΛΕΣΗ αθώων πολιτών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τεράστια πολιτικά και οικονομικά, παγκόσμια εμβέλειας συμφέροντα, εμείς οι Έλληνες τα έχουμε ζήσει και τα έχουμε πληρώσει ακριβά και μας οδήγησαν κάποτε μέχρι και σε εμφύλιο.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ...ΑΛΑΧ...ΒΕΡΙΜ!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ Πνεύματος...EΠΕΙΔΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΔΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Κούνια που μας κούναγε! 









Δεν υπάρχουν σχόλια: