Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΑΛΛΑΤΙΣ... ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΔΙΔΥΜΟ....

Έγινε το μπαμ: Συμφωνία σταθμός με Μαρινάκη και μεγάλη επιστροφή Χατζηνικολάου
Ποια η μεγάλη συμφωνία Μαρινάκη-Χατζηνικολάου;
Όλα δείχνουν ότι η επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου στην τηλεόραση έχει δρομολογηθεί και η συμφωνία με το νέο κανάλι που ετοιμάζει ο ΒαγγέληςΜαρινάκης έχει σχεδόν κλειδώσει.

Άλλωστε αυτό δείχνει και το γεγονός ότι κατά το χθεσινό γεύμα που παρέθεσε στα γραφεία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης προς τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά ήταν παρών και ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Επίσης ο πρώην διευθυντής της Real News Δημήτρης Μιχαλέλης αναλαμβάνει διευθυντής ειδήσεων στο κανάλι Μαρινάκη.
Όπως αναφέρει και το enimerosi24.gr, πηγές προσκείμενες στον Πειραιά που εδρεύει το στρατηγείο του νέου καναλιού υποστηρίζουν ότι έχουν ξεπεραστεί τα εμπόδια στις συνομιλίες Μαρινάκη -Χατζηνικολάου, και οι δυο πλευρές οδεύουν προς την τελική συμφωνία.
Μάλιστα τις τελευταίες δυο ημέρες έγιναν σημαντικά βήματα, με αποτέλεσμα να καλυφθεί η απόσταση που χώριζε τα δυο μέρη.
Το καλό κλίμα και η αντίστροφη μέτρηση για την ισχυροποίηση της συμφωνίας Χατζηνικολάου – Μαρινάκη, σηματοδοτήθηκε – για πολλούς, από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μιχαλέλης γνωστοποιούσε από τα social media την αποχώρηση του από τη διεύθυνση της «Real news»… Γεγονότα που συνδέονται άμεσα μεταξύ τους.
Ενώ φέρεται να επισφραγίστηκε με την παρουσία του εκδότη στο γεύμα εργασίας Παππά – Μαρινάκη.
λεπτομέρειες που αφορούν το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας η απόφαση του Νίκου Χατζηνικολάου να επιστρέψει στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων αναμένεται να προκαλέσει σοβαρές ανατροπές στον ανταγωνισμό και να ταράξει τις ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια.
Αναμφισβήτητα όμως, με την ένταξη του Νίκου Χατζηνικολάου στο δυναμικό του νέου καναλιού… Ο σταθμός από την εκκίνηση του αποκτά γόητρο και κύρος, καθιστώντας τον αμέσως υπολογίσιμη δύναμη στην ενημέρωση.
Ταυτόχρονα η μεγάλη δημοφιλία του δημοσιογράφου και η γνώριμη τηλεοπτική του περσόνα, προσφέρουν στο κανάλι ταυτότητα και αναγνωρισιμότητα… Δυο στοιχεία απαραίτητα για την κυριαρχία στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό.
Διαβάστε ποιοι παρευρέθηκαν στο γεύμα του Μαρινάκη παρουσία Παππά-Χατζηνικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: