Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

AΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ...Ο ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΛΟΥΝΕΪ


ΕΝΑ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΛΟΥΝΕΪ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ

ΘΕΜΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΙΑ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΫ

ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ…ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ:
H είδηση για τον σωσία του Κλούνεϊ στην Αθήνα αποσύρεται από τον ιστό αυτό..που ήταν μέχρι προ ολίγου στη θέση αυτή.. Δεν θα σας εξηγήσουμε τους λόγους και συμπαθάτε μας.Διότι αν τους εξηγήσουμε θα προκύψει νέο σπαρταριστό ρεπορτάζ . Προβαίνουμε στην πράξη της απόσυρσης από αγάπη και μόνο.. Βασικά θα λέγαμε το παλαιό…cherce la femme.. Και επειδή η αγάπη είναι θείον δώρον.. Αν όμως λειτουργεί σε υπερβολικές δόσεις .. καθίσταται βασανιστικός δυνάστης, ανθυγιεινός,  για τους αγαπώμενους, τους ερωτευμένους…. Ο νοών νοήτω…΄Ομως…δείτε μερική συνέχεια…:
Η είδησή μας -πέραν των δικών μας ιστοτόπων, όπως ήταν φυσικό αναπαράχθηκε κι από άλλα blogs ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ το έγκριτο και φιλότιμο δημοσιογραφικά. press-gr.blogspot. …το οποίο έχει το συνήθειο να αφήνει ελεύθερα τους αναγνώστες του να σχολιάζουν δημοσιεύματά του. Ουδέν το επίμεπτον. ΄Ομως πολλοί εκ των σχολιαστών του υπερβαίνουν τα εσκαμμένα.. και ατυχώς,λόγω επιπέδου τους, ασχημονούν…
Εις τι τους ενόχλησε, πως όντως υπάρχει ένας χριστιανός που ομοιάζει καταπληκτικά με έναν άλλον άνθρωπο, συγκεκριμένα με τον Αμερικάνο ηθοποιό Τζώρτζ Κλούνεϊ;.. Αυτά είναι παραξενιές της φύσης..κάθε άλλο παρά σπάνιες. Και οι σχολιαστές εκ του τίποτε είναι φαινόμενο της φύσης (επίσης)… πλην όμως που ανάγεται στη σφαίρα της παρακλινικής ..παρακολούθησης. Υβρίζουν .. τον ομοιάζοντα! Και τον συντάκτη του ρεπορτάζ..! Μη σταυροκοπιέστε ..έτσι γίνεται!..Έτσι πράττουν τα βλαμμένα δίποδα!.
Αν δεν είναι ασθενείς ας μας πούν σε ποιά κατηγορία πρέπει να κατάξουμε αυτό το βάνδαλο είδος! Οι ίδιοι βέβαια -κουκουλοφόροι ,ανώνυμοι- κάνουν άνετα ..κατατάξεις-διαγνώσεις!! ..Δείτε τα εξωφρενικά που βγήκαν στην επιφάνεια από PRESS-GR:
Ανώνυμος είπε…
** “Ρε φιλε εσυ που αναρτησες το αρθρο για τον Κλουνει…εισαι μεγαλος μαλακας!” (εννοεί την PRESS-GR;)
Δεν εξηγεί ο κουκουλοφόρος και το μπασταρδάκι αυτό,  γιατί ο ρεπόρτερ που έβγαλε το γεγονός είναι μαλάκας!Ίδιον των ..τσιρλιάρηδων κουκουλοφόρων-ανωνύμων αλητάμπουρων που περιδιαβαίνουν τις στράτες του ελευθεριάζωντος διαδικτύου! περδόμενοι !Τι να εξηγήσει ο κενός;
**Μωρή δεξιά γριά αδερφή, γιατί παραπλανείς τον κόσμο, βρε φασιστο-κωλόγερε???Αφού είσαι ένα γερασμένο δεξιό τομάρι, φανατικός φασίστας συνταξιούχος!!!Και επειδή πλέον δεν σου “σηκώνεται” και η γριά σου είναι για τα μπάζα, κάθεσαι όλη μέρα στο πρες και κάνεις προπαγάνδα για ποιον???Για τον γελοίο Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!!! Χι χι χι χι χι χι χιΒρε άντε γαμηθείτε, γελοίοι κι αμόρφωτοι δεξιοί “ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΕΣ”!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ “ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ” ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ!!! “
Αυτό είναι μωσαϊκό ασυναρτησίας..Κανείς δεν καταλαβαίνει ποιόν εννοεί; Την prees-gr ή τον γέρο-Βραχιολίδη, τον ΡΕΠΟΡΤΕΡ-ΘΡΥΛΟ, ..τον θεωρεί δεξιό… ; φασίστα; Από που βγαίνει αυτό;.. ΄Οταν έχει στην πλάτη του ένα στρατοδικείο επί χούντας… όταν όλοι οι φάκελλοι του κράτους τον θεωρούν ύποπτο κομμουνιστή; Τη γριά του γιατί την ανακατεύει;.. και λέει πως είναι για μπάζα.. Την ξέρει καλά… όταν η ίδια η Βουγιουκλάκη υποκλίθηκε προς την ομορφάδα της; Δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε με τα χαζά αυτά..
..Εννοεί τάχα μας, την press-gr-όπου εμφανίζονται αυτές οι παρδαλές κρίσεις- ;Βεβαίως ο άφρων αυτός σχολιαστής γνωρίζει κάποια πράγματα ..-έτσι φαίνεται, -αλλά φαλτσάρει.. Γίνεται φανερό πως μάλλον έχει προσβληθεί κι αυτός από την αθεράπευτο νόσον , γνωστήν ιατρικώς ως… “βραχιολίτιδα”.. Εν τάξει.. αλλά τα παρακάτω , επίσης νοσηρά, πως να εξηγηθούν;… Υβρίζουν ..και τον σωσία, το άνθρωπο που έλαχε να έχει ομοιότητα με κάποιον άλλον, έστω κι αν δεν το επεδίωξε ο ίδιος, διότι την ομοιότητα εντόπισε ..δημοσιογράφος.
Γίνεται απολύτως σαφές πως οι άρρωστα βάλλοντες κατά της ομοιογραφίας του Τζώρτζ Κλούνεϊ..γνωρίζουν τον σωσία.. κι απλά έχουν απωθημένα προσωπικά μαζί του -τον ξέρουν- και κοτσανολογούν, προδίδοντας  την αθεράπευτη νόσο  τους… Δείτε τα ασυνάρτητα που ακολουθούν και θα καταλάβαιτε!
Ανώνυμος είπε…
Ο ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟΣ Φ Ο Λ Α Σ. ..(Μπά, ρε μωρτάκο, πως το ξέρεις…;)
Ανώνυμος είπε…
ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Ο ΚΛΟΥΝΕΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΕΙ.
ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ.. (Ρε Βαγγελάρα.. γιατί πεοκρουστείς; Ζηλεύεις που ο σωσίας του Κούνεϊ είναι ωραίος άντρας;
Ανώνυμος είπε… “ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ (ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ} ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΧΕΖΕΙ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΚΛΟΥΝΕΙ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ” !!!!!!!!!!!! ( Εσύ πια είσαι ..σούμπιτο για τρελλάδικο, για Λεμπέτι, όπως λέγανε οι παλαιοί Σαλονικείς..)
** Μια σύσταση προς την καλή και φίλη PRESS-GR .. και επειδή είμαστε πρωταγωνιστές στην ευπρεπή εικόνα που εμφανίζει σήμερα το ελληνικό διαδικτυακό σκηνικό , ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΠΑΙΔΙΑ, αποκλείστε τους κουκουκλοφόρους σχολιαστές κειμένων σας ..που χυδαιολογούν.Δεν υπηρετείται η ελευθερολαλιά με κατσαπλιάδες-τσιρλιάρηδες του είδους αυτού..
Εμείς στο Δίκτυο της πρωτοπόρου PRESS-BANK, τους έχουμε χρονίως αποκλεισμένους.Κάντε ακόμη ένα βηματάκι , το μπορείτε. Εσείς οι της press-gr !

Δεν υπάρχουν σχόλια: