Σάββατο 6 Απριλίου 2019

FW: ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4-4-2019 (ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 1 ΩΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019)


Εισερχόμενα
x

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΠΚΜ

Συνημμένα4 Απρ 2019, 11:50 μ.μ. (πριν από 2 ημέρες)
προς ammiotis-εγώloygantinaprezatvinfozeidoronCrimesnewsgranataktiinfopirgospresstogrekiprotothemagrizosgatos.blogkarfibill_lazaridisagriosafariilaliatisroumelisatlastvfiloxenos8infoinfopand95costaslapavitsasapolagiosjunglereport.v2amfilochia1968stilidanewspallinipressesy.artemidosrespentzainnewsinfoinfoinfoinfoblogesyartemidosinfocontactinfo
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 4 Απριλίου 2019
Από την Δευτέρα 1η Απριλίου έως και την Τετάρτη 3 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές δράσεις στην Πυλαία, στο Ωραιόκαστρο, στην Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην Νεάπολη και στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Την Τετάρτη 3 Απριλίου το απόγευμα στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Άστρον» στην Μενεμένη έγινε ομιλία από 2 υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η Ευθυμία Εφραιμίδου και ο Στέργιος Τζίντζιος τόνισαν στην χθεσινή ομιλία πως σε κάθε χώρα της Ευρωπαικής Ένωσης ανακοινώνεται ότι δεν υπάρχουν χρήματα ενώ το χρέος ολοένα και αυξάνεται.
Παράλληλα επισημάνθηκε πως δεν υπάρχει ανάπτυξη σε καμία χώρα μέλος της Ε.Ε. ενώ την ίδια στιγμή η Γερμανία χρωστάει πάνω από 3 φορές το ΑΕΠ της.
Όλα τα κομματικά μοντέλα στον πλανήτη έχουν αποτύχει διότι δεν είναι ανθρωποκεντρικά. Οι Ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις θα υποστηρίξουν τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Ένα από τα πιο κρίσιμα γεγονότα αποτελεί ότι ουδέποτε η χώρα μας εκτέλεσε ισολογισμό με την Ε.Ε. ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές ύψος των ζημιών ή των κερδών.
Στην περίπτωση που υπήρχαν κέρδη δεν γνωρίζουμε εάν διανεμήθηκαν ή όχι και κανένας Ευρωβουλευτής των κομμάτων δεν ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα.
Εντός της Ευρωβουλής θα γίνει λόγος δια την συνθήκη τουBretton Woods ώστε να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες ότι δεν απαιτείται δανεισμός από την δευτερογενή αγορά.
Το καθεστώς του 1968-1974 χρησιμοποίησε κεφάλαια από τοBretton Woods ώστε να ξεχρεώσει τους αγρότες και να δομήσει έργα σε όλη την Ελλάδα.
Η θέση των Ελλήνων είναι η ανάληψη της ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αυτό θα επιτευχθεί με την χρήση των χρηματοοικονομικών εργαλείων που εγγυάται ο Αρτέμης Σώρρας τα οποία θα εκμηδενίσουν το χρέος.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα κεφάλαια της Ελλήνων Συνέλευσις δεν προέρχονται από δανεισμό άρα τα κράτη εταίροι θα ενημερωθούν ώστε να απελευθερωθούν από τα χρέη των τραπεζών.
Κάθε υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις δεσμεύεται με συμβολαιογραφική πράξη ότι θα τηρήσει όσα έχει υπογράψει και συμφωνήσει, να υπερασπίζεται δηλαδή τα δίκαια του Ελληνισμού.
Το ψηφοδέλτιο της Ελλήνων Συνέλευσις θα φτάσει στο μέγιστο, τους 42 Ευρωβουλευτές και κάθε εκλογική αναμέτρηση αφορά εκτέλεση διαδικασιών υπέρ του πολίτη και όχι θεαθήναι.
Ταυτόχρονα η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ενημερωθεί και θα ερωτηθεί τι θα πρέπει να πράξει δια το γεγονός ότι η βουλή της Ελλάδας δεν έχει συσταθεί νόμιμα.
Η Ελλήνων Συνέλευσις εντός της Ευρωβουλής θα αναζητήσει να βρει που καταλήγει ο ΦΠΑ που πληρώνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις πολεμούν ανιδιοτελώς δια κάθε άνθρωπο είτε αυτός συμφωνεί μαζί μας είτε όχι.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου Α’ της Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας
Δήμος Δημαρέσης
Δήμος Δημαρέσης



Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας στο Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCRQKiQlbo_lKmOcEfk2PXWA/videos

Ηλεκτρονική Εφημερίδα «Ελλήνων Συνέλευσις» https://www.e-synews.gr

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

1 σχόλιο:

Αναστάσιος Πατέρας είπε...

Η υψηλής αισθητικής εσωτερική διακόσμηση και διαμόρφωση χώρου του ιατρείου εμπνέει ασφάλεια, σιγουριά, ζεστασιά και ηρεμία στον ασθενή χάρη στον σχεδιασμό, στη διακόσμηση αλλά και τον φωτισμό. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα προετοιμάζει ψυχολογικά τον ασθενή να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του. Τελικός στόχος είναι ένα αρμονικό σύνολο υψηλών προδιαγραφών που να προσφέρει όλες τις ανέσεις. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία στην εσωτερική διακόσμηση χώρων ιατρείων, όπως και στη διαμόρφωση αυτών στις πιο υψηλές προδιαγραφές.

Διακόσμηση ιατρείων στην Αθήνα