Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Από ακαταστάλακτους-ασάφεις και τραυματικούς, Ρε Κουμουτσάκο, περιμένεις σαφήνεια;


Κουμουτσάκος: Ασαφής η απόφαση για το προσφυγικό...(Μονον;Ακόμη ένα ξεβράκωμα ειναι των μπολσεβικων ...επαναστατων της φάβας ...)

Κουμουτσάκος: Ασαφής η απόφαση για το προσφυγικόΕπίκαιρη ερώτηση του επικεφαλής του τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας προς τον πρωθυπουργό
«Ασαφή» χαρακτηρίζει την απόφαση των ευρωπαϊκών κρατών για το μεταναστευτικό, σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο επικεφαλής του τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΛΛΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ...

Μιχάλης Σάλλας: Μεγάλο λάθος και κοινωνική αδικία οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας

Μιχάλης Σάλλας: Μεγάλο λάθος και κοινωνική αδικία οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας
Αντίθετος σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, τους οποίους και χαρακτήρισε μεγάλο λάθος και κοινωνική αδικία, αλλά και αισιόδοξος για το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης, εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας. 
Απαντώντας σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις σχετικά με το μείζον θέμα των πλειστηριασμών α' κατοικίας, ο κ. Σάλλας, χαρακτήρισε «εξαιρετικά υψηλό» το κόστος των πλειστηριασμών «στις σημερινές πολύ χαμηλές», όπως είπε τιμές των ακινήτων. «Πέραν του γεγονότος ότι αυτό αποτελεί μία μεγάλη κοινωνική αδικία προκαλεί και ζημία στις τράπεζες», ανέφερε χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας τη φημολογία οτι πίσω από την αξίωση των δανειστών να προστατεύονται μόνο οι δανειολήπτες με πολύ μικρά χρέη και εισοδήματα υποκρύπτονται πιέσεις των τραπεζών.

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ... ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ...ΜΑΚΑΡΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΟΥΝΕΡΙ!

Τρόμος στις ΗΠΑ - Φοβούνται ότι η Ρωσία θα καταστρέψει το ίντερνετ - Στο αέρα το 95% πληροφοριών παγκοσμίως

Τρόμος στις ΗΠΑ - Φοβούνται ότι η Ρωσία θα καταστρέψει το ίντερνετ - Στο αέρα το 95% πληροφοριών παγκοσμίως

Μεγαλώνει η ανησυχία μεταξύ των Αμερικανών αξιωματούχων, αναφορικά με την δραστηριότητα που έχουν αναπτύξει ρωσικά υποβρύχια και κατασκοπικά πλοία κοντά στα σημεία που είναι ποντισμένα τα υποβρύχια καλώδια του ίντερνετ.

ΑΝΤΕ...ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ... Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ...Ή ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ; Που κοίτα σύμπτωση αυτή τη στιγμή λουφάζουν...τα μπολσεβάκια!

Με καλό καιρό η παρέλαση της «28ης»

Με σύμμαχο τον καιρό φαίνεται πως θα γίνει φέτος ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου.
Με καλό καιρό η παρέλαση της «28ης»
Με σύμμαχο τον καιρό φαίνεται πως θα γίνει φέτος ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας οι καιρικές συνθήκες θα έχουν ως εξής:

Στα δυτικά γενικά θα είναι αίθριος ο καιρός. Στις 
υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς βροχές στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη. 

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα θα επικρατήσει στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις θα κυμανθούν από 3 μέχρι 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. 


Στα δυτικά μεταβλητοί 3 και τοπικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα είναι καλή και χωρίς αξιόλογη μεταβολή με τον υδράργυρο να κυμαίνεται από 12 μέχρι και 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ,,ΝΕΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ Β ΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ!


ΣΥΡΙΖΑ: Μπαίνουν κανόνες στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο -Τέλος στην αδιαφάνεια

TEΡMA OI ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΠΕΙΟ 
Mπαίνει οριστικό τέλος στο αδιαφανές καθεστώς λειτουργίας των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές συχνότητες
Η υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές συχνότητες από την Ολομέλεια της Βουλής αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα για τη θέσπιση κανόνων λειτουργίας στο ραδιοτηλεοπτικό πεδίο, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, 
Πρόκειται, τονίζει, για μια σημαντική μεταρρύθμιση που αφορά στην ίδια την ποιότητα της δημοκρατίας, με την οποία μπαίνει οριστικό τέλος στο αδιαφανές καθεστώς λειτουργίας των
ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών που επικράτησε στη χώρα για 25 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: