Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Ελα...όμως που εμπλεκόμαστε κι εμείς...

ΝΕΟΣ ΗΧΗΡΟΣ ΓΑΜΟΣ ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ... ΝΥΜΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα, η νέα ιδιοκτήτρια του διάσημου  ελληνικού νησιού.

(Βραχιολίδης: Αν με καλέσουν θα πάω ήσυχα! Αλλιώτικα θα κάνω απόβαση..όπως τόχω συνήθειο με τα νησιά  και τα σπίτια των διασήμων)***





Στο σημερινό ΒΗΜΑ-που αντιγράφηκε κι από άλλα ΜΜΕ φιγουράρει ρεπορτάζ αποκλειστικό της ρεπόρτερ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΣΦΕΤΣΑ.. ΄Ομως μέσα στο ρεπορτάζ παρενέβαλε και φωτό από τους γάμους του θρυλικού Ωνάση, όπου φυσικά δεσπόζει ο δικός μας θρυλικός βετεράνος πια  ΡΕΠΟΡΤΕΡ, και πρόεδρος της Ε.Σ.Δ. Στην άνω φωτό ..πρώτη θέση..(από δεξιά όπως βλέπουμε τώρα) Ο Βραχιολίδης με Ωνάση-Τζάκυ και τη μικρή τότε κορούλα της από τον Τζών Κέννεντυ, Καρολίνας που είναι σήμερα πρέσβυς των ΗΠΑ στην Ιαπωνία! Ιδού τι γράφουν σήμερα:
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΣΗΜΕΡΑ: Η ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤ...ΨΩΜΙΑ 
ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο>http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html Στείλτε μας δικές σας απορίες ή και εμπειρίες
Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου








ΔΥΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ: 1) Συχνοουρία & 2) Τα προκατ- ψωμιά.. που είναι επικίνδυνα! 

Συχνοουρία: Οι σοβαρές ασθένειες που κρύβει και πώς αντιμετωπίζεται

Συχνοουρία: Οι σοβαρές ασθένειες που κρύβει και πώς αντιμετωπίζεται

"Η συχνοουρία είναι ένα θέμα που ταλανίζει πολλούς ευσεβείς... Το πρώτο πράμα που ρωτάει ο γιατρός είναι: Πόσες φορές τη νύχτα σηκώνεσαι για να κάνεις την ανάγκη σου;"
Άμα του πείς ΜΙΑ, όπως του λόγου μου,,, αυτός καθησυχάζει. Υποθέτει ότι μάλλον...ουρολοίμωξη θα  είναι και εν τω άμα και το θάμα σου κοπανάει μια συνταγή με αντιβιοτικό...
΄Ετσι την έπαθα, όπως τό έχω ξαναγράψει.. από αντιβιοτικό! Μου χτύπησε στο ποδάρι... με οστεοαθρίτιδα! Τώρα μπορεί κάποια γιατρουδάκια να γελάσουν με το ισχυρισμό αυτόν. ΄Ομως τη συγκεκριμένη παρενέργεια την καταγράφει στο φάρμακο που μου έδωσε. Θα πείς γέρος είμαι, και μπορεί να κουβαλάω πάνω όλες τις κατάρες. Αμ δεν είναι έτσι! Περδίκι είμαι!Θεία χάρητι ασφαλώς κι όχι από δικό μου γνοιάξιμο!

Με τους γιατρούς όμως η κουβέντα δεν οδηγεί πουθενά.Είναι το μόνο είδος επί του πλανητή, που ο λόγος τους ..γίνεται πιστευτός και με τεμενάδες μάλιστα! Ο,τι και να πεις εσύ, σου το ανατρέπουν κάθετα Συνεπώς μην παραφιλολογείτε μαζί τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια: