Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ!-ΛΑΜΠΙΚΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!

   

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΩΝ!

Ο ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕ!

(Δυστυχώς μεν... αλλά επέλεξαν την Ελλάδα- ΟΙ ΛΑΘΡΟΙ- για  να την κάνουν ακόμη δυστυχέστερη με εντολή των αλητήριων του Διεθνους Σιωνισμού και των αριστερο-προοδευτικών πρακτόρων τους στην Ελλάδα..

Ξεχάστε τα φιλάνθρωπα αισθήματά σας... Διότι η φάκα μας είναι στημένη από εκείνους που επί 6 χρόνια βυσσοδομούν κατά Ελλήνων. Ο στόχος τους είναι ένας : Να μας κάνουν να σερνόμαστε με τα τέσσερα!  Και η επιλογή των μουσουλμάνων δεν είναι τυχαία σε βάρος της καρδιάς της ορθοδοξίας!
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ... ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!

Δημοσιοποιούμε τρεις χαρακτηριστικές φωτο του Νίκου, από τις δεκάδες που τράβηξε από την καθαρή όψη της ταλαίπωρης πλατείας!... Η οποία όμως και πάλιν θα ξαναμπουκώσει από λάθρους, μια κι αυτό είναι το σατανικό πλάνο των Εβραιοσιωνιστών-ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ! Μην έχετε αυταπάτες!

Η παρουσίαση του θέματος από F/B του Νίκου σήμερα είναι λιτή.Σημειώνει:

ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
9:31 π.μ.
ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ


Επιτέλους καθάρισε η πλατεία Βικτωρίας Στην κυριολεξία!

ΜΑΣ ...ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΟΥΝ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!

Οι Επικυρίαρχοι της Ν.Τ.Π. (Νέα Τάξη Πραγμάτων) του ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θέλουν να γεμίσουν την Ευρώπη με λαθρομετανάστες...



από GPapado 

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των Σιωνιστών δανειστών «Θεσμών», της Ν.Τ.Π. και Παγκοσμιοποίησης, μας χρέωσε με δόλιο ΧΡΕΟΣ, και μας γέμισε με εκατομμύρια Ισλαμιστές πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Οι ξενοκίνητες ΜΚΟ, οι «φιλάνθρωποι» του ΣΟΡΟΣ,και οι διάφορες Εβραίες Τασίες & Σίες, κάνουν κουμάντο στο μεταναστευτικό στη χώρα μας.

Η εισβολή των ισλαμιστων κατ΄εντολη των Εβραιοσιωνιστών, δεν θα περάσει...


ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ-ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΤΕ    

Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

ΕΧΕΙ ΣΧΙΑΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ- ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΟΥ ΛΑΕ!..





ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΗΛΘΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ. ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ …ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΓΙΝΕ ΕΣΥ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ! 

Γιατί ρε φιλαράκο κάνεις τέτοιες ερωτήσεις; Εγκληματική πάντα ηταν η ταυτότητα των Κωλοευρωπαίων.. Πλιατσικολόγοι του κερατά. Ρίξε μια ματιά στον χάρτη της Ελλάδος.. Μας άφησαν πολλές κοπριές μέσα στους αιώνες... Πύργους, κάστρα Βενετσιάνικα, και φράγκικα... Ακόμη και τους καθολικούς που έχουμε στη Σύρο κ.λ.π νησιά μας... Τυχαία; Οι ευρωπαίοι πάντα ήσαν επαγγελματίες εκβιαστές εν ονόματι φυσικά του Χριστού...Μην ψάχνεσαι οι Ευρωπαίοι ήταν και θα είναι πάντα μια λερή μπόχα.. Δυστυχώς παρά τις ελληνικές ενέσεις ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΚΑΝ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ BARBARIANS!

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ … ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΘΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ … ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΠΑΡΤΕ ΚΑΡΙΟΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!

Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ  ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

ΕΧΕΙ ΣΧΙΑΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΟΥ ΛΑΕ!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: