Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΦΙΛΗΣ ...Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ-ΣΚΕΜΠΕΣ που απαγορευει σε ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ.. να επισκέπτεται σχολεία!


Ο ΓΛΥΚΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΕΣΠΟΤΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ...(πρώτος ξάδερφος
του γνωστού δημοσιογράφου!)
ΦΙΛΗΣ...Ο ΜΕΓΑΣ ...ΣΚΕΜΠΕΣ!









Ο ΜΠΡΙΖΟΛΟΦΑΓΟΣ ΦΙΛΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΦΙΛΗ! 

ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΡΕ! ;....


Καλημέρα, καλή εβδομάδα 
Σύντομο Βιογραφικό Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου:
Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Αστροφυσική στὸ Harvard (Masterof...Arts) και Μηχανολογία στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασσαχουσέττης(ΜΙΤ).

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ & ΚΟΠΑΝΟΙ

Ο ρόλος της «Αριστεράς» στο «μεταναστευτικό» και η χυδαία αντιμετώπιση του Ελληνικού Λαού


oikodomos-filopappou-latsi-rouvas-filanthropia
ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ!

Είναι να οργίζεται κανείς με τον βρώμικο ρόλο της «Αριστεράς» μας «Ριζοσπαστικής» (βλ. ΛΑΕ) αλλά πλέον και της «Κομμουνιστικής» (βλ.ΚΚΕ, ΚΚΕ-μλ..) σε σχέση με το μεταναστευτικό ζήτημα. 
Την ώρα δηλαδή που ο απελπισμένος Λαός μας πένεται και χιλιάδες Έλληνες κινδυνεύουν από άμεση ένδεια (κόκκινα δάνεια-συντάξεις πείνας-απληρωσιά και ανεργία) και η Νεολαία μας έχει χάσει κάθε ελπίδα για ένα υγιές μέλλον με δουλειά και οικογένεια…την ίδια ώρα αυτά τα πολιτικά και κοινωνικά αθύρματα ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣγια να αποκλείσουν κάθε δικαιολογημένη αντίδραση του λαού, με βάση βέβαια τις εντολές της Υ/Ε και του…

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ

Αντιπαγκοσμιοποίηση, Αυτοδυναμία, Περιεκτική Δημοκρατία

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ: Το ξεπούλημα της Εθνικής Κυριαρχίας από σύσσωμη την «αριστερά» μας

cebeceb5cf80cebfcf85cebbceb7cebcceb1-ceb5cebbcebbceb1ceb4ceb1cf83Ο Τσίπρας βρίζει αναίσχυντα τους λαούς της Ευρώπης που υπερασπίζονται την εθνική τους κυριαρχία
Τώρα που το αντί-ΕΕ κίνημα αναπτύσσεται πανευρωπαϊκά και υπάρχει κίνδυνος να μπει δυναμίτης στη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, πράγμα που ΤΡΕΜΟΥΝ σήμερα οι ελίτ σε όλη την Ευρώπη και στις ΗΠΑ— ιδιαίτερα αν καταφέρουν οι Βρετανοί να βγουν από την ΕΕ, οπότε θα τους ακολουθήσουν πιθανά και άλλοι λαοί— βγήκε ξανά ο Τσίπρας να περάσει τη γραμμή της Υπερεθνικής Ελίτ στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ (και από εκεί σε όλα τα παραμάγαζα της Παγκοσμιοποιητικής «Αριστεράς») για το ανερχόμενο τέρας της ακροδεξιάς στην Ευρώπη !!!

ΛΙΑΝ ...ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ...ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΠΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ..

ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ TWITTER - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ -

Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.
Είναι γνωστό πως εδώ και δεκαετίες, κόμματα και κυβερνήσεις, χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ, ως μέσα, για να προπαγανδίσουν τις πολιτικές, τα έργα τους, τα προγράμματα τους, τους στόχους τους κτλ.

Είναι επίσης γνωστό, πως κόμματα και κυβερνήσεις, διατηρούν πελατειακές σχέσεις με media groups, είτε με τη μορφή χορήγησης κρατικών διαφημίσεων που ως αντάλλαγμα έχουν την παρουσίαση και τη δημιουργία καλού προφίλ στο κόμμα ή στη κυβέρνηση, είτε με τη μορφή άλλου είδους εξυπηρετήσεων πχ χορήγηση δάνειων απο τράπεζες χωρίς εγγυήσεις και πάει λέγοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: