Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012


ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΟΣ... ΔΥΑΛΥΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!


ΣΑΜΑΡΑΣ.. Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ...


samaras8





Βιώνουμε τελευταία μερικά φαινόμενα μάλλον πρωτοφανή, αν κι όχι και τόσο σπάνια.
**΄Εχουμε την άμεση διάλυση του ΛΑΟΣ.
**Την εν εξλίξη διάλυση του ευκαιριακού κομματιδίου του Πάνου Καμμένου...Ανεξάρτητοι ΄Ελληνες!
Δεν ξέρουμε πως... αλλά φαίνεται ότι ο Σαμαράς διαθέτει κάποια σατανικά κολπάκια .. που διαλύουν ομογάλακτα σχήματα της Ν.Δ...
Κι αυτό είναι που ξενίζει... ΄ Εχει ο Σαμαράς το κοκκαλάκι της νυχτερίδας διάλυσης των αντιπάλων του;

Η ουσία είναι πάντως μία: ΄Εως στιγμής  εμφανίζεται ως ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ των ομογάλακτων του κόμματός του!.. Με φιλοδοξία να τους... υποχρεώνει σε κάθετο προσκύνημα! 
Αθάνατη ...αγγελική Ελλάς

Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ...

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ...ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ ΜΕ.. 

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ.. (Καμίνης-δήμαρχος) 

kaminis-loverdos

Ψαχνόμαστε στα τελευταία 40 χρόνια να βρούμε έστω κι έναν προφέσορα , απ αυτούς ,που έχουν μπουκάρει στη πολιτική ζωή μας... να βρούμε έναν.. που να έχει κάνει έστω και μία ευεργετική εισφορά στο ελληνικό γίγνεσθαι.

 ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!Πέραν από...ψυχαγωγικές  πάρλες τους. 

ΟΥΔΕΝ!Ας μετρήσει ο αναγνώστης το βεληνεκές τους, το νοητικό βεληνεκές τους!
Παραμπούκωσε το πράμα με καθηγητάδες και δη ασύντακτους..συνταγματολόγους... 

Ο πιο γραφικός σε επίπεδο  πλάκας είναι αυτός ο υποκαθηγητής δήμαρχος Αθηναίων  Καμίνης.Δεν είαι μόνο πράκτωρ της αριστεράς, είναι κυρίως ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ... και προασπιστής .. ακόμη και λαθρομεταναστών...

Δεν θα μπορέσετε να βρείτε, σ΄αυτόν, τον από το πουθενά τύπο, έστω και μία φράση του υπέρ της Ελλάδας...

Ναι.. Η Παλλάδα Αθήνα , έχει για δήμαρχό της τον Ουτιδανόν αυτόν! Προδότη;

 ΄Οχι καλέ... Για να προδώσεις ...πρέπει να πιστεύεις σε κάτι... Κι οι αριστεροί απλά δεν πιστεύπουν σε τίποτε! Άρα δεν τον κατατασουμε τον χαζό αυτόν τύπο στους προδότες...Απλά στους ..ΜΑΛΑΚΕΣ!
__________________________________


 Ο ΝΟΜΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ Ο 



ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ 


ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 


ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!


Όσοι αλλοδαποί προσέλθετε!
Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης εκμεταλευόμενος πως δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί η απόφαση του δικαστηρίου για την απόδοση ιθαγένειας αποφάσισε να συνεχίσει να μοιράζει ιθαγένειες παρά τις αντίθετες οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών περί αναστολής παροχής ιθαγένειας.
Έβγαλε μάλιστα ανακοίνωση που λίγο πολύ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως κάλεσμα να προλάβουν να καταθέσουν τα χαρτιά τους όσο το δυνατόν περισσότεροι ...μέχρι την δημοσίευση της απόφασης του δικαστηρίου...
Η Ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων έχει ως εξής:
Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, ο δήμος Αθηναίων θα εξακολουθήσει να εφαρμόζει κανονικά τις ισχύουσες διατάξεις του νόμου περί παροχής ιθαγένειας.
Τυχόν δικαστική απόφαση που χαρακτηρίζει τις εν λόγω διατάξεις ως αντισυνταγματικές δεν παράγει έννομα αποτελέσματα, παρά μόνον αφού δημοσιευτεί.
Συνεπώς, δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν οι οδηγίες που περιέχονται στο έγγραφο που απέστειλε στους δήμους ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, στο οποίο οι δήμοι εντέλλονται να μην εφαρμόζουν τις ισχύουσες περί απονομής ιθαγένειας διατάξεις μέχρι τη δημοσιοποίηση της σχετικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της Δημοκρατίας, είναι ο σεβασμός στις αποφάσεις των δικαστηρίων, αφού όμως αυτές δημοσιευτούν κανονικά.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ...ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ!

ΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΙ.. ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΆΚΙ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΟΎΛΕΨΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ .. μπήκαν με λαμογιές στη βουλή των Ελλήνων..για να αεροκοπανάνε, να κοροϊδεύουν αυτούς τους άννοους  που τους ψήφισαν ... Να τους ξαναψηφίσετε ΡΕ ..Οι μαλάκες γι αυτό υπάρχουν.. Για να δίδουν ζωή ύπαρξης σε υποκείμενα ως οι: Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άρης Σπηλαιοτόπουλος, Ανδρέας Λομβέρδος...(αυτός μάλλον δούλεψε, ως προφέσορας, τον καιρό εκείνο όπου επί αλήστου Ανδρέα... Παπανδρεου , ονοματίζονταν καθηγητές Πανεπιστημίων..με τη σέσουλα...


Τι ειπώθηκε στην Ουάσιγκτον; 

Στο λόμπι πολυτελούς ξενοδοχείου στην Ουάσιγκτον, συναντήθηκαν το πρωί της περασμένης Τρίτης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και οι τρεις βρέθηκαν στην αμερικανική πρωτεύουσα για την κοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ. Και άρχισαν μία ενδιαφέρουσα πολιτική 

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ..

Είναι κι αυτό μια κάποια άλλη άποψη!


ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ 


ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 


ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΣ – ΤΙ ΕΙΠΕ Ο 


ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΤΟΝ 


ΥΠΟΥΡΓΟ..


2
Κάποιοι το παρουσιάζουν ως «ευκαιρία» για του εμπόρους και κάποιοι άλλοι το βλέπουν ως ένα ακόμα «κόλπο» για να καταργήσουν τα πιστεύω μας!
Το γεγονός ότι τα μικρά εμπορικά καταστήματα θα «μπορούν» να είναι ανοιχτά 52 Κυριακές τον χρόνο, δεν βρήκε καθόλου σύμφωνο τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Ο Αρχιεπίσκοπος μάλιστα σε συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Γιάννη Βρούτση δήλωσε ξεκάθαρα πως τα καταστήματα τις Κυριακές «πρέπει να παραμείνουν κλειστά».
Συγκεκριμένα ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα και στην βοήθεια που προσφέρει η Εκκλησία. Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το εμπορικό ωράριο τις Κυριακές ο Μακαριώτατος εξέφρασε την αντίθεσή του, τονίζοντας μάλιστα πως τον τελευταίο καιρό «ασχολούμαστε όλο με αριθμούς και ξεχνάμε την ψυχή μας. Πότε οι έμποροι θα δουν τα παιδιά τους, πότε θα δουν τις οικογένειές τους, πότε θα ξεκουραστούν και θα πάρουν δύναμη»; Δουλεύοντας τις Κυριακές πολλοί έμποροι δεν θα μπορούν ούτε να επισκεφτούν την εκκλησία γεγονός που τους απομακρύνει από τον Θεό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: