Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012


Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ...ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΜΠΕΡΙΣΣΑ!

- Εμφανίζουν τους χριστιανούς ορθόδοξους μειωμένους κατά 2/3 στο 6,75% του πληθυσμού
- Ανακριβή και απαράδεκτα χαρακτηρίζει τα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας η Εκκλησία της Αλβανίας- Κάνουν λόγο για παραποίηση κάθε δεοντολογίας - Οι απογραφείς έγραφαν ό,τι ήθελαν σε ένα τετράδιο
- Όλη η ανακοίνωση και η οργή του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασιο
"Εντελώς ανακριβή και απαράδεκτα" χαρακτηρίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας τα πρόσφατα στοιχεία, τα οποία δημοσίευσε η στατιστική υπηρεσία της χώρας INSTAT από την τελευταία απογραφή, του 2011, σχετικά με τη θρησκευτική διαστρωμάτωση του πληθυσμού, πουαναφέρουν ως ποσοστό των ορθόδοξων χριστιανών το 6,75%.


"Πρόκειται για ένα ολοφάνερο λάθος ή, ακριβέστερα, ψέμα"
τονίζει το Κληρικολαϊκό Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ορθόδοξης Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Αλβανίας, σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα μετά τη χθεσινή του συνεδρίαση, στην οποία εξετάστηκε το θέμα της απογραφής.

"Η διαδικασία της απογραφής για την καταγραφή του θρησκεύματος δεν ανταποκρίνεται στη στοιχειώδη αντικειμενική μέθοδο που ακολουθείται από τις ευρωπαϊκές χώρες. Και τελικά προσβάλλει όχι μόνο τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, που από την αρχή του Αλβανικού κράτους υπήρξαν η πολυπληθέστερη χριστιανική κοινότητα, αλλά και όλους τους Χριστιανούς, τους οποίους περιορίζει κατά μεγάλο ποσοστό (από 31% σε 17%), και τελικά σκιάζει τη γενική εικόνα των θρησκευτικών κοινοτήτων στην Αλβανία", 
αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ 

ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ!

ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ... ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ;
ΚΛΕΨΤΕ ΡΕ... Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Μετά τον "Σκοπιανό" Μέγα Αλέξανδρο ήρθε ο "Γεωργιανός" Ιάσονας..


Τρελή παραχάραξη ιστορίας και προπαγάνδας το βιβλίο των Αγγλικών που λέει ότι ο Ιάσονας είναι Γεωργιανός...
Εχουν ξεφύγει οι ανθέλληνες και θέλουν με το ζόρι να μας κλέψουν ότι Ελληνικό στοιχείο υπάρχει... Νομίζω ότι αρκετά έχουμε αφήσει κάθε γελοίο,ανθέλληνα και ρατσιστή των Ελλήνων,να γράφει και να λέει ότι γουστάρει,ειδικά όταν είναι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ!
Βρείτε το συγκεκριμένο βιβλίο και δείτε τι γράφει...
Μπορείτε να το διαβάσετε στο....
ψηφιακό σχολείο και η σελίδα είναι εδώ. 
Ο τίτλος είναι: Our multicultural class.Μετάφραση: Η δική μας πολυπολιτισμική τάξη...Και ο νοών νοείτω!!!!
Θα σας σηκωθεί και η τελευταία τρίχα!!!
Να σημειωθεί,ότι μέσα γράφει για Γεωργιανούς,Αλβανούς και Ουκρανούς και πουθενά δεν γράφει για Ελλάδα!!!
ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΠΑΡΙ! ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΟΡΤΟ;;; .
http://makedonia-is-greece.blogspot.gr

 Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΗΣ 

ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΣΕ ΝΕΑ 


ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ... 


...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΌΤΩΣΑΝ.. ΤΙ  ΚΡΙΜΑ;..ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ..

Τον σκοτώνουν ...οι Χρυσαυγίτες! Μέχρι τις επόμενες εκλογές ..θα σκοτωθούν δεκάδες φορές... Αριστεροί αλλά και δεξιοί ...που σκιάζονται από τους φασίστες -ναζιστές κ.λ.π.  της Χ.Α. ενώ οι ίδιοι φαύλοι σκηνοθέτες είναι φασισταριό της ψευδοδημοκρατίας που μας προέκυψε από το 1974! Κατά την μπαμπέσικια ... ΑΕΡΙΤΖΗΔΙΚΗ Ιδεολογία τους, ..αναμένεται  να έχουμε πολλά θύματα τύπου Σταμούλη... ΡΕ πάρτε το χαμπάρι... ΟΛΟΙ είστε ιεδολογικά πεθαμένοι...  

ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ..ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΟΝΕΊΡΩΝ!


"Μάχη" εκατομμυριούχων για το "Νησί των Ονείρων"

Άραβες μεγιαστάνες, πάμπλουτοι Ρώσοι επενδυτές, αλλά και πασίγνωστοι Έλληνες επιχειρηματίες φέρονται να"φλερτάρουν" με την απόκτηση του πρώτου ελληνικού νησιού το οποίο βγαίνει σε δημοπρασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: