Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012


ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙΖΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!


ΤΟ ..ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΟ...ΦΡΙΚΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!..


ΜΑ ΤΙ ΦΡΙΚΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟ!
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ! Κυκλοφορεί ως Ελληνίδα!
Να την στείλουμε στον Γκιουρέλσκι; Κι αυτός
ορίτζηναλ ΄Ελληνας είναι, από τη Φλώρινα ,
όπως κι ο.. Γ. Λιάνης, ο δοτός βουλευτής της
ξαδελφούλας του Δήμητρας, γκόμενας του
Ανδρέα!
Γιατί όχι;Τα φρικιά ..να ενωθούν επί τέλους!
ΤΟ ΦΡΙΚΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... Η ΜΑΝΔΑΜ ΓΙΑΝΝΑ ΓΑΪΤΑΝΗ, βουλευτίνα του .. ΓΚΡΙΖΟΥ & ΠΛΑΚΑΤΖΗΔΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ..ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΝΑΙ!
Για να το κάνουμε πιο λιανό: Το ΣΥΡΙΖΑ, είναι σύναξη Ανθελλήνων-πεμπτοφαλαγγιτών!.. ΚΑΘΕΤΟ ΑΥΤΟ! 

Τυχοδιώκτες και κοινοί αληταράδες..που παριστάνουν..  προς το άσκεπτο πόπολο.. τους λατερναντζήδες της σωτηρίας του λαού. ...
  
ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ!ΧΤΥΠΑΜΕ Καμπάνες!..Και δεν είμαστε δεξιοί... Δεν διαπράξαμε την αθλιότητα ασφαλώς να υποστηρίζουμε κομματικές-εμπορικές-  αθλιότητες... 
 ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ- ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ξενόφερτοι, παρδαλοί ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ πολυεπίπεδα! Μισούν την πατρίδα τους!Και για να μην αμφιβάλλετε ότι δεν ορθοτομούμε, σας ρωτάμε ..αν έχετε νιονιό: 
Πείτε μας, θυμηθείτε--έστω και μία θέση..τους υπέρ της Ελλάδας, του παρδαλού αυτού Σχήματος ... που καθ όναρ νομίζει ότι θα κυβερνήσει την Ελλάδα συγκυριακά! Μία θέση τους ΡΕ-βρείτε, που να έχουν υποστηρίξει... για την Ελλαδίτσα μας.....ΜΙΑ ΜΟΝΟ! 

Είναι κατά της Θράκης μας... Κατά της Βορείου Ηπείρου, και υπέρ των αρπακτικών Σκοπίων... που με το έτσι θέλω ,που με κλεψιμέϊκα γουστάρουν να ονοματίζονται ..ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!.

Μας κλέψανε και τον Μέγα Αλέξαντρο... τον Κάνανε άγαλμα...Αεροδρόμιο ....και της μάνας τους τα βρακιά, μια και μόνο ...βρακιά έχουν να επιδείξουν οι Γύφτοι των Σκοπίων ως προσφορά στην ανύπαρκτη  σλάβικη πορεία τους! 
Σ΄αυτήν την  παγκοσμίου πρωτοτυπίας αλητεία-υφαρπαγή των τσαρλατάνων Γυφτοσκοπιανών... το θρασύτατο , τυχοδιωκτικό πεμπτοφαλαγγίτικο ΣΥΡΙΖΑ , δεν έβγαλε ...ΚΙΧ!..
Τυχαίο;ΡΕ είναι πεμπτοφαλαγγίτες;..
Γεννημένοι Ανθέλληνες -ΑΠΑΝΤΕΣ-που καραδοκούν να πάρουν την εξουσία!

Η Γαϊτάνη προσδιορίζει την ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ με ακρίβεια... Η σημερινή .. συγχρονισμένη .σκοπιμότητα της ..ηγεσίας του κομματιδίου, ας λέει ό,τι θέλει . Τα χρωματίζει η μανδάμ Καριολέϊσον της Θεσσαλονίκης ... Γαϊτάνη, που το φρικιό αυτό, δεν έκανε τίποτε άλλο παρά  να πει αυτό που λένε ολημερής τα πεμπτοφαλλαγγίτικα καριόλια  του ΣΥΡΙΖΑ!   

Την λένε Γιάννα Γαϊτάνη, είναι βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης και σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Nova Makedonija" των Σκοπίων, έδωσε ρεσιτάλ εθνομηδενισμού.
Τι είπε:
"Επιτρέψτε μου να πω ότι άτομα από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν σε διαδηλώσεις στη χώρα σας το 2010 και υπήρξε προσκεκλημένος από το κόμμα στην κρατική τηλεόραση ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα που χρησιμοποιείτε εσείς: Μακεδονία...
Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα δεν έγκειται μόνον στο όνομα. Εάν τα πράγματα είχαν έτσι και εάν όλα ήταν τόσο απλά, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Πίσω από το ζήτημα της ονομασίας υπάρχει η επέκταση της οικονομίας της Ελλάδας. .."

Της πουτανέσκας  αυτής.. Μανδάμ Γαϊτάνη εκ Θεσσαλονίκης .. της ενοχλεί που ελληνικές εταιρίες ..θέλουν να επεκταθούν στα Βαλκάνια!.. Είναι κακό αυτό μωρή...προοδευτική  Συριζαία και Καριόλα;... ΄Οταν πίνεις Κόκα -Κόλα.. από τη μέρα που γεννήθηκες.. αυτό δεν σε ενοχλεί; Δηλαδή ρε όρνεο... πίνεις κόκα.. αλλά θεωρείς -γαμώ την ώρα που ήρθες στη ζωή -και  δεν θέλεις οι Βαλκάνιοι να πίνουν πορτοκαλάδα ελληνική ...Φλωρίνης ;

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι τα θλιβερά υποκείμενα του ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα!..κι όλων όσων τον περιθάλπουν!
Γι αυτό και είμαστε τόσο άγριοι στα μπάσταρδα  αυτού του μωσαϊκού αρωστημένων ιδιοληψιών... του ΣΥΡΙΖΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: