Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012



ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ!


Βοιωτία: Αντί να φυλάνε τα εξοχικά... τα άδειαζαν! Έστελναν ολόκληρα "νοικοκυριά" στην Αλβανία!

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς η οργανωμένη σπείρα. Τα μέλη της έκλεβαν συστηματικά κυρίως εξοχικές κατοικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Αράχοβας Βοιωτίας.


ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΆΣΤΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ, ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!
ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ...ΑΛΒΑΝΟΥΣ!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ ΡΕ!-ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ!...
Άντε τώρα να μην γίνεις ρατσιστής... Τον κλέφτη σου πρέπει να τον προστατεύεις και να τον σέβεσαι!..΄Ετσι Ρε κωλο-Τσίπρα; 

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που έγινε ξημερώματα, στο Λιβάδι Αράχοβας Βοιωτίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν δύο αυτοκίνητα, στα οποία βρίσκονταν τέσσερα μέλη της σπείρας, όλοι Αλβανοί, ηλικίας 34, 28, 29 και 28 ετών.

Μετά από έλεγχο στα αυτοκίνητα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ειδών οικιακής χρήσης, ηλεκτρονικές συσκευές, διαρρηκτικά εργαλεία και κινητά τηλέφωνα ενώ οι δράστες προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι τέσσερις είχαν φτιάξει σπείρα από τον Ιούνιο του 2011, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους που αναζητούνται, με σκοπό τις κλοπές κυρίως σε εξοχικές κατοικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Αράχοβας Βοιωτίας.

Μάλιστα, ορισμένα από τα θύματα των κλοπών, είχαν εμπιστευθεί την φύλαξη – επιτήρηση των εξοχικών τους στους δράστες, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία και γνωρίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες τους απουσιάζουν, έκλεβαν πλήθος ειδών οικιακού εξοπλισμού, ηλεκτρονικών συσκευών, μουσικών οργάνων, εργαλείων και άλλων αντικειμένων και στη συνέχεια μετέφεραν τα κλοπιμαία με αλβανικά "φορτοταξί¨" στην Αλβανία!

Οι δράστες δεν δίσταζαν να κλέψουν ακόμη και ολόκληρες εντοιχισμένες κουζίνες ενώ από πολλά σπίτι ξεκόλλησαν κουφώματα μαζί με τα παράθυρα!

Μέχρι τώρα έχουν εξιχνιασθεί 28 περιπτώσεις κλοπών, που οι δράστες είχαν κάνει κατά το χρονικό διάστημα από 11-06-2011 έως και 30-11-2012 ενώ η λεία τους ξεπερνά τις 130.000 ευρώ!

Πολλά από τα αντικείμενα που βρέθηκαν από τους αστυνομικούς, αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Σε βάρος των τεσσάρων δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ ο 29χρονος "εγκέφαλος" της σπείρας συνελήφθη για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα
.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...


euaggelatos_9394945vb

ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ 
ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

 Απολαύστε τη σοβαρότητά του από την ιστοσελίδα του Νewsit...που έχει και καλή επισκεψιμότητα. Το ερώτημα όμως είναι.. για ποιό λόγο; Τι νέο κομίζει ; Μπορείτε να θυμηθείτε μια επιτυχία του διαδικτυακή παρουσία του; Εμείς δεν θυμόμαστε τίποτε το σοβαρό.. Εσείς μήπως;... Ο Ευαγγελάτος είναι μικρού βεληνεκούς δημοσιογράφος , αλλά μέγας φαφλατάς , ξύπνιος Κεφαλονίτης,κομμουνισταράς ..άρα άτομον με αγκυλώσεις γι αυτό και δεν μπορεί να πετάξει ουσία δημοσιογραφικά... Δείτε με τι ταϊζει τους επισκέπτες του σήμερα! και χθες κι ες αύριον... Μέχρις εδώ φτάνει το βεληνεκές της φαντασίας του...

Ποια διάσημη έκανε beauty shopping στην Νέα Υόρκη; -Βρέθηκε στην Νέα Υόρκη για συναυλίες, έκανε beauty shopping και επισκέφτηκε τα πιο ψαγμένα κομμωτήρια! Ποια είναι;

Τι λε ρε παιδί, σκασίλα που είχαμε... Κι όμως αυτός ο Τύπος κουνιέται , φούσκας- ξεφούσκας..κουνιέται..
Φάτε τον !Αυτόν και τους όμοιούς του τηλεοπτικούς... πριν  πνιγούμε παντελώς από την αδειοσύνη και τον τυχοδιωκτισμό τους! 

ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ!


Άμεση αντίδραση Πρεβεζιάνων στην αλβανική 

προκλητικότητα!..Ελαιοπαραγωγοί έδιωξαν Αλβανούς εργάτες 

από τα κτήματά τους...


Είπαμε ότι οι Αλβανοί είναι φίδια κολοβά στον κόρφο μας!Μισούν την Ελλάδα, να το χωνέψετε ! Φλιάρισε πάλι ο τυχοδιώκτης πρωθυπουργός τους, Μπερίσα, κυνηγός και καταδότης ορθοδόξων Ελλήνων από τα φοιτητικά του χρόνια, στο καθεστώς Χότζα!Ταλαιπωρημένος λαός οι Αλβανοί, λόγω κομμουνισμού, αλλά ο δικός μας ταλαντούχος Ανδρέας Παπανδρέου χαρακτήρισε ως μοντέλο προς μίμηση το καθεστώς Χότζα! Τέτοια πολιτική οξύνεια!
΄Ομως οι Πρεβεζιάνοι σήμερα πέταξαν από τα πόδια τους Αλβανούς που εργάζονταν στα κτήματά τους! Η πιο σοφή πράξη των τελευταίων ετών .. Δείτε την είδηση που μας έρχεται... 
Ελαιοπαραγωγοί έδιωξαν Αλβανούς εργάτες από τα κτήματά τους...
Μετά το Σαλί Μπερίσα, που ανασκεύασε, λάδι στη φωτιά ρίχνουν και οι Αλβανοτσάμηδες...
 Άμεση ήταν η αντίδραση των Πρεβεζιάνων στην αλβανική προκλητικότητα να χαρακτηριστεί ως έδαφος της Αλβανίας η Πρέβεζα.
 Ελαιοπαραγωγοί της περιοχής έδιωξαν, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, Αλβανούς εργάτες από τα κτήματά τους, διευκρινίζοντας ότι δεν έχουν τίποτε με τους ανθρώπους, αλλά έκριναν σκόπιμο να το κάνουν, γιατί θεώρησαν τους εαυτούς τους προσβεβλημένους από τη δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού, που χαρακτήρισε τον τόπο τους αλβανικό έδαφος.

ΝΑΙ, ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ!


ΝΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!...Δεν είναι δυνατόν ο 

κλέφτης, το λαμόγιο να ζητάει και ρέστα!


Ιφικράτης Αμυράς-Να τεθεί εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ.Το 

πανάθλιο κόμμα της προδοσίας και του δωσιλογισμού.

Ο π@νάθλιος αρχηγός του Πασοκ, Βενιζέλος, σκοπεύει να προτείνει στην βουλή την Δευτέρα να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Η πρότασή του πρέπει να ενεργοποιήσει τα πολιτικά αντανακλαστικά όλων των Ελλήνων.
Πρέπει να απαιτήσουμε όλοι μαζί να τεθεί εκτός νόμου το Πασοκ και η εσωτερική Τροϊκανή ληστοσυμμορία: Πασοκ-ΝΔ-Δημαρ.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...


Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Αντώνης Γλου και πολλοί 


άλλοι με μεγάλες οφειλές προς το δημόσιο!

Για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 765.000 ευρώ συνελήφθη την Τετάρτη ο επιχειρηματίας Αντώνης Γλου, ο διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας καταστημάτων ένδυσης και αθλητικών ειδών Glou. Η δημιουργία του ομίλου Glou ξεκίνησε το 1985 όταν η οικογένεια άνοιξε το πρώτο της κατάστημα ένδυσης στον Πειραιά. Γρήγορα οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτάθηκαν και έστι σήμερα στον όμιλο ανήκουν 42 καταστήματα στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια. Εκτός από τον κ. Γλου η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε το τελευταίο τριήμερο στη σύλληψη πέντε ακόμη ατόμων για χρέη προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα συνελήφθη στην Αγία Παρασκευή ένας 44χρονος για χρέη ύψους 1.135.121,96 ευρώ, μια 62χρονη στο Γαλάτσι, για χρέη ύψου 680.176,75 ευρώ, ένας 59χρονος στη Μεταμόρφωση για χρέη ύψους 618.783,13 ευρώ, ένας 50χρονος στο Ελληνικό για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 190.530,44 ευρώ και μια 42χρονη στη Νέα Φιλαδέλφια για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 64.912,42 ευρώ. Η σύλληψη του κ. Γλου έγινε μια μόλις εβδομάδα μετά τη σύλληψη ενός ακόμη γνωστού επιχειρηματία, του Μπάμπη Βωβού, για οφειλές προς το Δημόσιο που αγγίζουν το ένα εκατ. ευρώ
Η εκστρατεία σύλληψης θα συνεχιστεί κατά προτίμηση στα βόρεια προάστια μέχρι Πεντέλη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομία...κρύβονται αρκετοί οφειλές... .   


ΒΛΑΞ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ..


  



ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ   



NTORA
Η εκδότης κ. Ντόρα Σκορδαλάκη
DIMARXOS
Αν αυτός ο τύπος δεν είναι κοινός βλάξ...τότε σίγουρα είναι ...δημοκράταρος
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΔΟΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ
Νέα επίθεση σε βάρος του τύπου! Μετά την επιχείρηση φίμωσης και εκφοβισμού των δημοσιογράφων Σπύρου Καρατζαφέρη, Κώστα Βαξεβάνη και Μάκη Βραχιολίδη, τους οποίους έσυραν στο αυτόφωρο και στα κρατητήρια, νέο σοβαρό επεισόδιο(όπως καταγγέλλεται) ήρθε να προστεθεί στα προηγούμενα! Αυτή τη φορά, θύμα ήταν η εκδότης της έντυπης και ηλεκτρονικής εφημερίδας “ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ”, Ντόρα Σκορδαλάκη.
Κατά την έναρξη της δημοτικής συνεδριάσεως στο Δήμο Ηλιούπολης, ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος (κεντρική φωτογραφία), άρχισε να καταφέρεται εναντίον της δημοσιογράφου(όπως ισχυρίζεται η ίδια) αλλά και προς τους τοπικούς αθλητικούς παράγοντες, χαρακτηρίζοντάς τους(πάντα κατά τις καταγγελίες) «εκβιαστές», «κυκλώματα και παρέες». Άφωνοι και άπραγες παρακολουθούσαν τις εκρήξεις του δημάρχου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Θ. Γιαννόπουλος και Γ. Χατζηδάκης!
Ο Δήμαρχος έβαλε όρο προκειμένου να παραμείνει στην αίθουσα και να ξεκινήσει η συνεδρίαση, να… πετάξουν έξω από αυτή την εκδότη-δημοσιογράφο Ντόρα Σκορδαλάκη!!!
Η εκδότης της τοπικής εφημερίδος «Νότια Προάστια» Ντόρα Σκορδαλάκη (φωτό άνω) και θύμα της ενέργειας του Δημάρχου Ηλιούπολης, προέβη στην παρακάτω καταγγελία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: