Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ...ΤΟ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ


Διερωτηθείτε γιατί τα βάζουν με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;


ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ,Ν.Δ.,ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Κ.ΚΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ...ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΟΙ ...ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ!ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!

Ο πρώτος του πεθαμού, ο πρώτος
που ξέρει την αλήθεια
.... περί Χρυσής Αυγής
 
Ευάγγελος Βενιζέλος
Θέλει να διασωθεί , αλλά ήδη είναι ψόφιος

-ilias-kasidiaris-
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.. Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ
ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!
ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΤΟ ΠΤΩΜΑ ..ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΊΖΕΙ-Σκετο
Μαυσωλείο!..Ακου ..παλαιοντλογικά
συνθήματα: ΨΩΜΙ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-
ΠΑΙΔΕΙΑ!..Τέτοια κλισέ -κοτσάνες
μας σερβίρουν...τα προδευτικά
κομματίαδια . ..που ταϊζουν τους
βουλευτές του ..διοριζόμενοι
 ..δημοκρατικά... με εντολή
να ψηφίσει το πόπολο αυτούς που
επιλέγει το κονγκλάβιο  της σπείρας
του Περισσου!
Ποιούς να θαμάσεις , τους θλιβερούς
ψηφοφόρους του ΚΚΕ ή τη δηοκρατία
του;



















Σύμφωνα με εσωτερικές κομματικές έρευνες , που γίνονται υπό το φάσμα της ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής , τα πράγματα είναι μαύρα για τα εμφανιζόμενα "δημοκρατικά" κόμματα, τα οποία μπροστά στον πανικό που τα έχει καταλάβει, δεν διστάζουν να ομιλούν περί αναπόφευκτης εμφύλιας  σύρραξης. Οι δε εώς στιγμής δημοσιοποιούμενες δημοσκοπήσεις , δεν δίνουν τα αληθινά ποσοστά τουλάχιστον ως προς τη Χρυσή Αυγή, που τα επιτελεία των κομμάτων γνωρίζουν ότι η δύναμή της έχει υπερδιπλασιαστεί  από τις τελευταίες εκλογές έως στιγμής.
Πάντως προχθεσινή δημοσκόπηση εμφανίζει εμφανίζει  τα εξής;

Σε ό,τι αφορά στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται κατά 2,2 ποσοστιαίες μονάδες της ΝΔ, ενώ στην παράσταση νίκης προηγείται με 46% έναντι 26% της ΝΔ.
Aναλυτικότερα, στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 22%, η ΝΔ 19,8%, το ΠΑΣΟΚ 5%, οιΑνεξάρτητοι Έλληνες 6%, η Χρυσή Αυγή 9%, η ΔΗΜΑΡ 4,5%, το ΚΚΕ 4,1%. Στο 25,5% οι αναποφάσιστοι, τα λευκά/ άκυρα και όσοι δεν θέλουν να απαντήσουν.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!

Χαρακτηριστικό της πραγματικής εικόνας είναι η χθεσινοβραδινή εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ όπου ο Κασιδιάρης δεν προλάβαινε να συγκεντρώνει μπράβο κι εύσημα για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής κι από ανθρώπους που δήλωναν αντίθετοι προς το σχήμα αυτό, αλλά δεν μπορούσαν παρά να επικροτήσουν τις θέλεις του.
Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που ο διαχειριστής της εκπομπής κ. Χίος, ο οποίος αναγκάστηκε να παρατηρήσει...:
--Σιγά κύριοι... τι είναι αυτά που ακούω υπέρ της Χρυσής Αυγής... θα νομίσουν ότι την αβαντάρω... ενώ είναι γνωστόν ότι δεν της χαρίζομαι...

Το χθεσινό επεισόδιο υπέρ της ΧΡ.ΑΥΓΗΣ είναι σημαδιακό, για την αυξανόμενη δύναμή της και πάντως από πολύ παλαιά, γνωστό στα επιτελεία των κομμάτων. ΄Ετσι:

1) Η πρώτη δημοκρατική πράξη τους κι έκδηλη του πανικού τους ήταν  να χαρακτηρίσουν  το κόμμα αυτό Ναζιστικό, φασισταριό κ.λ.π πιστοί στην παλαιοκομματική συνήθειά τους να μοιράζουν ταμπέλες , τρομοκρατόντας τον κόσμο πως τάχα μου απειλείται η δημοκρατία, μια και δεν έχουν τίποτε σοβαρό για να αντιπαρατάξουν επί της ουσίας της πολιτικής. Ποια δημοκρατία απειλείται; Η δική τους δημοκρατία απειλείται, αυτή που μας έφερε στο χάλι αυτό, τα μαγαζάκια τους τα κομματικά απειλούνται..΄Ετσι πέρασαν στο δεύτερο επίσης απελπισμένο

2) Λήψη μέτρων κατά βουλευτών τη Χ.Α με παράλληλα μέτρα προστασίας  των λαθρομεταναστών,..Τόσο ηλίθιοι οι ψευτοδημοκράτες μας..;

3) Το αποκορύφωνα της πολιτικής ηλιθιότητας είναι η επέμβαση  του δωσιλόγου Βενιζέλου .. που ψάχνει τρόπους να εκδιώξει από τη βουλή τη Χρυσή Αυγή, αλλά δεν φτουράει αφού ο κόσμος άρχισε να καταλαβαίνει τους νταβατζήδες του ..

Ο φόβος κι ο τρόμος που διακατέχει τις ηγεσίες  των Κομμάτων  Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ και λιγότερο στο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ν.Δ.διαθέτει οπαδούς ομογάλακτους της Χρ. Αυγής, κι άρα αναμένεται να αποψιλωθεί ακόμη περισσότερο. Αν προσθέσετε σ΄αυτό και το ότι ο Σαμαράς είναι καμμένο χαρτί για τον Λευκό οίκο, αντιλαμβάνεστε, γιατί στη Συγγρού δεν έχουν ύπνο.Ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ, κι αυτός δεν είναι καθόλου βέβαιος για τα κουκιά που θα μαζέψει στις προσεχείς εκλογές, δοθέντος ότι στο σχήμα αυτό παρεισέφρισαν αγανακτισμένοι δεξιοί και άρα ο κίνδυνος φυγής είναι σχεδόν βέβαιος, και για το λόγο δεν έχουν καμιά ιδεολογική κάλυψη...χώρια που μισούν τους κουκολοφόρους...Για το Πασοκ δεν μπορεί να γίνει λόγος. Πρόκειται περί πτώματος απλώς.,όπως και το αεροκοπανόν ΚΚΕ..

Κάτω λοιπόν από τις φοβίες του γενικού φουνταρίσματος όλων των αυτοαποκαλούμενων"δημοκρατικών" μαγαζιών, η Χρυσή Αυγή ομοιάζει ως βρυκόλακας των Καρπαθίων.. Το φάντασμα που κυνηγάει το μέλλον τους.

Γι αυτό και πάνω στον πανικό τους ομαδικά πλέον στρέφονται κατά της παρέας Κασιδιάρη, που η δημοτικότητά του έχει υπερβεί τον Όλυμπο... (κι αυτό είναι το περίεργο που οι δημοσκοπιτές δεν ρωτάνε: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ;)

Συμπέρασμα: Η μεγάλη σύγκρουση στις ερχόμενες εκλογές θα γίνει μόνον μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ Κουκουλοφόρων  και ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ,με ιδεολογία που αγγίζει τους ΄Ελληνες -διότι μιλάει ελληνικά, αλλά και οι οποίοι διαφωνούν,  .... ως προς τις επιλογές δράσης της.

Οι μεταπολιτευτικοί πολιτικοί μας, αποδείχτηκαν  ανεγκέφαλοι σε όλο το φάσμα τους. Κανείς τους δεν είπε ένα μικρό... Οχι. Μόνο... ΓΕΣ ΜΑΝ..Αντίθετα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ..βαράει κατακούτελα.. Έτσι με τον αποδεδειγμένο παλαιοκομματικό ανεγκεφαλισμό, -προκειμενου να διασωθούν πολιτικά, δυνατόν να προκαλέσουν επεισόδιο εμφυλιακού σπαραγμού...με προκλήσεις σε βάρος της Χρυσής Αυγής... 
 ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ όλοι μας σε μια κλωστή!.. Ο επερχόμενος "εμφύλιος" ...θα -ΑΝ- προέλθει, ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ από τους ανεγκέφαλα , αποδεδειγμένα ... αυτοπροιοριζόμενους τυχοδιώκτες  της Αριστεράς και την προόδου.....Νταηλίκι πουλάει η Χρυσή Αυγή...

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ, -Εμείς που δεν ανήκουμε 

πουθενά... μια και δεν είμαστε αγέλη..όπως τα αριστερά καθίκια, που επιδιώκουν ΟΛΟΥΣ να ανήκουν σε στάνη!:

Λέτε ..τα τρωκτικά της αριστεράς ... να έχουν τους όρχεις που διαθέτουν οι Χρυσαυγίτες;..
Καλέ τι λέτε... Τα μαλθακοείδη αριστερά , τρωκτικά του δημοσίου; .. Αυτά τα αρπακτικά της αριστεράς...θα σηκώσουν ανάστημα; Άρπαγες κι ευκαιριακοί δεν είνα;
Μπρος ΡΕ Ανθλελληνες κάντε το πρώτο βήμα για εμφύλιο!
Μπασταρδάκια...Σας ξέρουμε...  Μια ζωή κατά της Ελλάδας είσαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: