Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΚΩΛΟΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ..ΔΕΝΔΙΑΣ...ΤΣΙΠΡΑΣ κ.λ.π. ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΣΕ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ!


ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ... ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΖΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!


ΚΑΜΜΕΝΟΣ: "ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΜΕ..ΓΙΑΤΙ; ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ;



Επίθεση στην συγκυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι έγινε υπερασπιστής της κυβέρνησης Παπανδρέου- Βενιζέλου, συγκαλύπτοντας τις τεράστιες ευθύνες που έχει που έβαλε τη χώρα στο μνημόνιο.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι ενώ συνέχιζε να κάνει έρευνα για το θέμα των CDS, κάποιοι του ζήτησαν να σιωπήσει, με αντάλλαγμα να αποσύρουν την αγωγή που του έκαναν ύψους 15 εκατ. ευρώ.

"Στο όνομα του καλού πολιτικού κλίματος ζητάτε να τα κουκουλώσουμε; Γιατί; Μαζί τα φάγαμε; Όσοι τα φάγατε προσπαθείτε να τα κουκουλώσατε. Όσοι δεν τα φάγαμε, οφείλουμε να τα ξεσκεπάσουμε", ανέφερε ο κ. Καμμένος.

"Διαφωνώ με τον κ. Τσίπρα που είπε ότι θα μπείτε στο περιθώριο της ιστορίας. Εμείς δεν σας στέλνουμε στο περιθώριο της ιστορίας. Εμείς σας στέλνουμε στο σκαμνί και το εδώλιο του κατηγορούμενου και θέλουμε πίσω τα λεφτά που έκλεψαν οι κερδοσκόποι με τη δική σας κάλυψη", υπογράμμισε.

ΤΣΑΚΛΟΓΛΟΥ...ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ...

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ!

Αυτό το μπουμπούκι, αλήθεια πώς
έγινε καθηγητής;


Ο Πάνος Τσακλόγλου είναι ο σύμβουλος του Υπουργού Οικονομικών που εισηγήθηκε την κατάργηση του αφορολόγητου για τα παιδιά.

Ως σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, λέγεται ότι είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον πρωθυπουργό να υιοθετήσει η κυβέρνηση την πρόταση που ουσιαστικά καθιστά τα παιδιά τεκμήριο διαβίωσης στο όνομα της εύρεσης εσόδων για την παραγωγή πρωτογενών πλεονασμάτων. Δεν ανήκει σε κάποιο κόμμα αλλά φημολογείται πως κλίνει προς την ΔΗΜΑΡ

Είναι πρόεδρος του συμβουλίου οικονομικών εμπειρογνωμόνων και καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), με ειδίκευση σε ζητήματα οικονομικής ανισότητας, φτώχειας και οικονομικού αποκλεισμού.
Ρε που τους βρίσκουν όλους αυτούς τους φωστήρες συμβούλους; Σε αγγελίες;
(ΟMERTA NEWS)

Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ....



Αρθρο του Κώστα Βαξεβάνη σε Γερμανική εφημερίδα!
Το να σε συλλαμβάνουν 50 άντρες της Κρατικής Ασφάλειας,του ειδικού τμήματος της ελληνικής Αστυνομίας που έχει την ευθύνη για την προστασία του Πολιτεύματος, είναι αναμφίβολα μία εμπειρία. Το να σε αγκαλιάζουν και να σε φιλάνε όμως αυτοί οι οποίοι ήρθαν για να σε συλλάβουν, δηλώνοντας πως είναι μαζί σου, είναι μια έκπληξη. Όταν ως ερευνητική ομάδα του περιοδικού HOT DOC, πήραμε την απόφαση να δώσουμε στη δημοσιότητα τα ονόματα της «Λίστας Λαγκάρντ», ξέραμε πως αρχίζει μια περιπέτεια. Η λίστα αυτή η οποία είχε παραδοθεί από τον υπάλληλο της Ελβετικής Τράπεζας HSBC, στην τότε υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας Κριστίν Λαγκάρντ, περιείχε τα ονόματα χιλιάδων καταθετών, για την πλειοψηφία των οποίων ήταν εμφανές πως τα έσοδα δεν ήταν φορολογημένα ή νόμιμα.

ΚΛΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ!

ΧΟΥΝΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥ ΜΠΕΡΙΣΣΑ... Αυτό μάλιστα!




Με εντολή των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, απαγορεύθηκε αμέσως μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Σ.Μπερίσα η συμμετοχή ομάδας Ελλήνων στρατιωτών στους εορτασμούς για την επέτειο των 100 χρόνων από την επέτειο της εθνικής ανεξαρτησίας της Αλβανίας στα Τίρανα!
Όπως μεταδίδουν έγκυρες  πηγές των δυο υπουργείων στο defencenet.gr, μόλις 30' πριν την έναρξη της παρέλασης, η ομάδα των Ελλήνων στρατιωτικώνοι Έλληνες στρατιώτες ήρθε σε επαφή με στελέχη της πρεσβείας στα Τίρανα, οι οποίοι τους κοινοποίησαν την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης. Αμέσως μετά οι Έλληνες στρατιώτες αποχώρησαν, αφήνοντας σύξυλους τους Αλβανούς.

ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...


 
Μία ενδιαφέρουσα έκδοση για την ελληνικότητα των αρχαίων Μακεδόνων, θα παρουσιαστεί την Κυριακή 9/12/2012 (ώρα 18:30) στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Βασ. Σοφίας και Ριζάρη 2).
 
Πρόκειται για το έργο του Δημητρίου. Ευαγγελίδη «Αρχαία Μακεδονία: Εθνολογία, Αρχαιολογία, Ιστορία», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ»
 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν Αμερικανός αρχαιολόγος Στέφανος Μίλλερ, ο Πολιτικός Επιστήμονας και συγγραφέας Κωνσταντίνος Χολέβας, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο εκδότης Σάββας Καλεντερίδης.
 
Στο πλαίσιο της παρουσίασης, θα γίνει απονομή τιμητικής πλακέτας στον αρχαιολόγο Στέφανο Μίλλερ, από τους θερμούς υποστηρικτές των ελληνικών δικαίων για το θέμα της Μακεδονίας.
 
 defencenet.gr

ΒΡΕ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ... ...ΜΟΡΜΟΛΙΚΙΑ!

ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ ...ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ!
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ...

Στεναχωρέθηκε , είπε στον Παπαχελά... που τον μάλωσε ο Ναζί της Γερμανίας Σόϊμπλε.Ο Βλάξ είχε ξεχάσει ότι είναι Έλλην υπουργός και πως στο σπαθί του δεν περνάει μύγα προσβολής από ξένους.. 
Ακού τον μάλωσε ο Σόϊμπλε... και στεναχωρέθηκε.. Τόσο ανώριμος ...Κι ακόμη να αυτοκτονήσει! Τι να πει κανείς; Γι αυτό έχουμε ξεβρακωθεί με τέτοιους ξεβράκωτους που μας αντιπροσωπεύουν! Γι αυτό και μας δουλεύουν με τέτοια μορμολίκια, που αφήνουν να τους τραβάνε το αυτάκι...  


"ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΜΕ... ΜΑΛΩΣΕ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ"!!!

Η τελευταία ερώτηση της συνέντευξης από τον Παπαχελά : "πέστε μια ανθρώπινη στιγμή που απογοητευθήκατε κατά τη διάρκεια της θητείας σας ως υπουργός Οικονομικών;". Αφοπλιστική απάντηση τουΣτουρνάρα : "στενοχωρήθηκα...
όταν με πήρε ξαφνικά στο τηλέφωνο ο Σόιμπλε και με μάλωσε επειδή είπα στη Βουλή για την επιμήκυνση του χρέους! Αυτό δεν έπρεπε να το πεις μου είπε. Εκεί λύγισα"! Ειλικρινής ή κυνικός; Διαλέγετε  (Σημειώνει το ΦΙΜΟΤΡΟ)

ΞΑΝΑΠΡΟΚΑΛΟΥΝ! ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ...


Αλβανοί μαθητές ''γιόρτασαν'' τα 100χρονα του κράτους τους 

στο 6ο Επαλ Αμπελοκήπων!

Για τους Δένδια, Τσίπρα, και Βενιζέλο, που φλυαρούν ανοήτως για τον ρατσισμό των Ελλήνων. Το επεισόδιο που ακολουθεί είναι χαρακτηριστικό.Ποιος είπε στους Αλβανόσπορους αυτούς-φίδια κολοβά στον κόρφο μας, πως μπορούν να γιορτάζουν μέσα σε ελληνικό σχολείο;.. Έχουν ζητήσει άδεια, αν ναι γιατί ήσαν προκλητικοί;... Συνέτρεχε κανένας λόγος.;..Ποιος αντιρατσιστής, κυρίως απ΄αυτούς τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ αντιρατσιστές  τους υποκίνησε; Ποιος είναι τελικά ο ρατσιστής;΄Οταν τα παλιόπαιδα αυτά προκαλούν εμένα, το παίζω Χρυσαυγίτης  ναι ή όχι;...και τους κάνω τόποι στο ξύλο, ναί ή οχι; Απαντείστε ρε κοθόνια του προοδευτισμού και της χαβαλέ  πολιτικής! Δείτε την είδηση:  

Ποιοι είναι άραγε οι ανεγκέφαλοι;
 Οι αλβανοί μαθητές που έκαναν τα δικά τους ή οι καθηγητές που τους άφησαν ατιμώρητους;
 Σύμφωνα με απολύτως επιβεβαιωμένες πληροφορίες...
του egersis2 στις 28 Νοεμβρίου στο 6ο Επαλ Αμπελοκήπων κάποιοι Αλβανοί μαθητές πήγαν με αλβανικές σημαίες στο σχολείο και φώναζαν υβριστικά ανθελληνικά συνθήματα στα διαλύματα. Τραγουδούσαν δε δικά τους τραγούδια στη γλώσσα τους γιορτάζοντας τα 100 χρόνια της ίδρυσης του κράτους της Αλβανίας. Οι προκλητικοί Αλβανοί όμως δεν τιμωρήθηκαν ποτέ από κανέναν καθηγητή του ΕΠΑΛ κι αυτό είναι ακόμα χειρότερο. Έτσι μπορούν κάλλιστα στο μέλλον να επαναλάβουν τις προκλήσεις τους και να τις δυναμιτίσουν ακόμα περισσότερο αφού ουδείς υπεύθυνος ανέλαβε να τους συνετίσει.

Ρωτάμε λοιπόν: Αν στο άμεσο μέλλον μαθητές του ΕΠΑΛ ή εξωσχολικοί παράγοντες αποφασίσουν να αντιδράσουν απέναντι σε αυτές τις προκλητικές ενέργειες θα φταίει ή όχι η ανευθυνότητα και η αδιαφορία των καθηγητών γι αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα; Θα φταίνε οι ''ρατσιστές'' (έτσι θα τους αποκαλέσουν τα φασισταριά- υπηρέτες του 4ου Ράιχ) μαθητές, γονείς ή εξωσχολικοί παράγοντες που θίγονται από τέτοιου είδους συμπεριφορές και αντιδρούν;

ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ SITES..ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΟΥΝ!


ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ. -Καλά ζούγκλα θα το κάνουμε;

 
Παράγινε το κακό, με τους διαφημιστές που απρόσκλητα εισβάλλουν στις ιστοσελίδες διαφημίζοντας, αδυνατίσματα, τηλέφωνα, ταξίδια κι ότι φανταστεί κανείς.Ο χαβάς αυτός κρατάει κάπου 2 μήνες Ποιος τους έδωσε αυτό το δικαίωμα ; Γνωρίζουν ότι είναι παράνομοι; Γνωρίζουν ότι δημιουργούν τεράστια προβλήματα;.Τεχνικα, χάσιμο χρόνου και συχνά διακοπή  ή καθυστέρηση του προγράμματος που επεξεργάζεται ο άλλος εκείνη τη στιγμή; Εμφανίζονται με τέτοιες απαράδεκτες διαφημίσεις 2-3 εταιρίες πατρονάροντας μια σειρά προϊόντων...
Θα τους τρίψουμε τη μούρη αν δεν εξαφανιστούν αυτοί και το κόλπο που ανακύλυψαν... Σε ζούγκλα βρισκόμαστε; Αν το δεν καταλάβουν το μήνυμά μας  εμείς θα περάσουμε στη αντεπίθεση συνιστώντας στους αναγνώστες μας να αποφεύγουν την αγορά αυτών των προϊόντων... κυρίως αεριτζήδικων, και τυχοδιωκτικών  όπως και οι μέθοδοι προβολής τους που υιοθετούν..  

Δεν υπάρχουν σχόλια: