Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΜΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ... ΜΑ ΚΑΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ;


Η Γερμανία αποφασίζει και... διατάζει! Σκάφη της Frontex έχουν εντολή να παραδίδουν τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, όχι στην Τουρκία!



nexΔημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού αποκαλύπτει την εντολή που έχουν τα δύο γερμανικά σκάφη "Uckermark" και "Börde", που μετέχουν στη δύναμη της Frontex
Η εντολή αυτή δόθηκε ύστερα από τις «νομικές ανησυχίες» μελών της γερμανικής κυβέρνησης
Ειδικοί εξέφρασαν ενστάσεις για την επιστροφή προσφύγων στην Τουρκία
Σε σοβαρές αποκαλύψεις προχώρησε το Spiegel αναφορικά με τη δράση της Frontex στο Αιγαίο και τη διαχείριση των προσφυγικών ροών.

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ MEGA...


Πυρ και μανία η Βάσια Τριφύλλη για τις εξελίξεις στο Mega- ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ...ΚΛΕΙΝΕΙ ή ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΣΙΠΡΑ!



vasiaΓια το Mega μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live η Βάσια Τριφύλλη, Αναφέρθηκε στην κατάσταση, στην οποία βρίσκεται το κανάλι, κάνοντας λόγο για τους εργαζόμενους και τις οικογένειες που θα μείνουν χωρίς δουλειά, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά.
«Για μένα είναι αδιανόητο το πώς το ιδιωτικό κανάλι που σε αυτό και εγώ συμμετείχα στην έναρξή του, κλείνει. Ακόμα πιο σοβαρό είναι το πόσες οικογένειες θα μείνουν χωρίς δουλειά. Δεν μπορώ να αναπνεύσω, σοκαρίστηκα. Είναι ντροπή και το λέω μετά λόγου γνώσεως, όχι έτσι επιπόλαια. Εκεί μέσα δουλεύουν άνθρωποι, δεν δουλεύουν κανίβαλοι. Έτυχε να είμαι βέβαια από τους ηθοποιούς που ανοίξανε μια Τετάρτη απόγευμα το κανάλι. Εγώ είμαι η μία από τους πάρα πολλούς, εγώ απλώς έτυχε να είμαι την ημέρα που άνοιξε. Δηλαδή έλεος, να μας ακούσουν, να ξεσηκωθούμε όλοι εμείς που έχουμε δουλέψει στο Mega και τους αγαπάμε, όχι αστεία, και πήραμε αλλά και προσφέραμε, όλοι».


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κήδεψε τη γυναίκα και την είδε δυο χρόνια μετά στην τηλεόραση


marokoΈνας άντρας από το Μαρόκο θεωρούσε πως η γυναίκα του είχε πεθάνει εδώ και δυο χρόνια, όταν την είδε... ολοζώντανη στην τηλεόραση!
Η απίστευτη ιστορία δημοσιοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες. Όλα ξεκίνησαν το 2014, όταν ο άντρας με την γυναίκα του ενεπλάκησαν σε τροχαίο κι εκείνη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Οι αρχές ενημέρωσαν τον σύζυγο πως χρειάζεται να καταβάλει χρήματα για την θεραπεία και την νοσηλεία της κι εκείνος έφυγε για το χωριό του ώστε να τα συγκεντρώσει.


Η τρόϊκα διέταξε και εμείς ακολουθούμε: "Ζήστε με 180 ευρώ"



diapram


Στα 320 ευρώ το μήνα η σύνταξη για όσους είναι ασφαλισμένοι πάνω από είκοσι χρόνια και για όσους δεν έχουν κλείσει 20ετία να δίνεται κλιμακωτά ένα ποσό που θα ξεκινά από τα 180!!! Και φυσικά θα εγκρίνεται, αφού συνυπολογιστούν και τα εισοδηματικά κριτήρια! Αν δεν πληρεί κάποιος ούτε αυτά τα κριτήρια, καλύτερα να αρχίσει να μαζεύει για την κηδεία του.....



ΠΡΩΤΟποριακό MaskaRun

ΠΡΩΤΟποριακό ΜaskaRun Ορχομενού, έγραψε ιστορία. ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Χαμόγελα, πολύχρωμα πρόσωπα, ξεχωριστές μεταμφιέσεις, χορός, πολλοί θεατές και η παρουσία πέντε Ολυμπιονικών ήταν το χαρακτηριστικό της επιτυχίας του 1ου MaskaRun που έγινε την Κυριακή 6 Μαρτίου στον Ορχομενό.
Ο Σύλλογος Ολυμπιονικών συμμετείχε μαζί με άλλους δρομείς στον πρωτότυπο αυτό αγώνα και έτρεξαν στους δρόμου του ιστορικού Ορχομενού οι: Βούλα Κοζομπόλη (Υδατοσφαίριση), Βούλα Ζυγούρη (Πάλη), ΝίκηΜπακογιάννη (Άλμα εις Ύψος), Εύα Χριστοδούλου (Ρυθμική Γυμναστική) και Μαρία-Λουίζα Βρυώνη(Πάλη). ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ> 

Δεν υπάρχουν σχόλια: