Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Και που είστε ακόμη... Θα τα κάνουν λίμπα οι ορδές των λαθρομεταναστών που φθάνουν εδώ οργανωμένα και με έξοδα του διεθνουσ σιωνισμού. ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΡΕ....

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΕΣΕ...2 ΦΟΡΕΣ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Το προηγούμενο Σάββατο (το γράψαμε)  τον ξυλοκόπησαν αγρίως και χθες επίσης Σάββατο,  τον κατέκλεψαν την ώρα που αυτός έκανε φωτορεπορτάζ,  φωτογράφιζε το δράμα της πλατείας Βικτωρίας με το κλείσιμο των καταστημάτων! Αλητάμπουρα Καμίνη και λοιποί θλιβεροί της αριστεράς της προόδου ...του κώλου! Ε, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ κάποια στιγμή, Ο ΔΙΑΟΛΟΣ; ΟΥ ...ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!




Φωτογραφία του ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ. 

Φωτογραφία του ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ.

Φωτογραφία του ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ.



Δείτε τι γράφει στο face book.


Ο ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ πρόσθεσε 9 νέες φωτογραφίες.  ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ... 

Όλες οι επιχειρήσεις στην Πλατεία Βικτωρίας έβαλαν λουκέτο. Να η ανάπτυξη του ΣΥΡΙΖΑ. Έως ότου τραβήξω τις φωτογραφίες μου έκλεψαν το κράνος τα δερμάτινα γάντια και το κασκόλ.Τη μηχανή μου ..θα την πάρουν το άλλο Σάββατο! Ο πολιτισμός των λαθρομεταναστών. Μαζέψτε ρούχα και τρόφιμα για να έρθουν και άλλοι.!!!
ΚΑΙ ΤΙ  ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΑΡΙΟΣ 
( Για να μην συγχίζεστε: Οι Βραχιολιδαίοι είναι ...η μόνη οικογένεια ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ στην Ελλάδα.. ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ !) 



 
Ο Marios Vrachiolidis κοινοποίησε το βίντεο τουχρήστηΕλλήνων Εφοδος. ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ  πάνω στη λέξη ΒΙΝΤΕΟ.. για να δείτε ...τα απίστευτα!

Οι ουρακονταγκοι πήραν και τις πόρτες του αυτοκινήτου για να τις... φάνε!     27.639 προβολές
Ο χρήστης Ελλήνων Εφοδος πρόσθεσε ένα νέο βίντεο.
Εδω θαυμάστε!!!

Ενα φορτηγακι πηγε το καθιερωμενο γευμα στους λαθρομετανάστες και εκεινοι πεσανε σαν ...
Οχι μονο σαν ζωα,αλλα ξηλωσαν μεχρι και τις πορτες απο το φορτηγακι.
Εσεις συνεχιστε να τους λυπαστε!!! θΑ  ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ στο Καλαί της Γαλλίας όπου ο Σαρκοζί φόρτωσε την γραφική πόλη με 29.000 (όπως κάνει κι κι ο Τσίπρας εδώ)  λαθραίους μουσουλμάνους και οι λιγοστοί κάτοικοι του Καλαί (είναι το λιμανάκι που συνδέει τη Γαλλία με την Αγγλία).. και τραβούνε τα μαλλιά τους. Κουμάντο κάνουν οι Λάθροι μετανάστες  μουσουλμάνοι. Πού πάμε μωρέ καταλαβαίνετε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: