Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΟ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...

10 αυτόματoi πωλητές με γάλα στην Αθήνα του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα



Από χθες το απόγευμα ξεκίνησε η λειτουργία των δέκα πρώτων αυτόματων πωλητών με γάλα στην Αθήνα του συνεταιρισμούΘΕΣγάλα, παρέχοντας στους καταναλωτές έναν νέο τρόπο διάθεσης προϊόντων και αλλάζοντας τα δεδομένα στην αγορά. 

Μετά την Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, ο ΘΕΣγάλα θα προμηθεύει καθημερινά την αγορά της Αθήνας, με το φρέσκο, λίγων ωρών, συνεταιριστικό γάλα, στους αυτόματους πωλητές γάλακτος, μια καινοτομία την οποία εισήγαγε στην Ελλάδα πριν από 3 χρόνια και θα είναι πλέον εγκατεστημένη σε 10 γειτονιές της πόλης.

Το γάλα του συνεταιρισμού που διατίθεται στους αυτόματους πωλητές, παράγεται καθημερινά στις φάρμες των παραγωγών του ΘΕΣγάλα, μεταφέρεται και παστεριώνεται στις σύγχρονες, ιδιόκτητες, πλήρως πιστοποιημένες εγκαταστάσεις και φτάνει στα μηχανήματα διάθεσης σε λιγότερο από 24 ώρες από την παραγωγή του. 

Οι αυτόματοι πωλητές θα βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές: 

Παγκράτι (Φιλολάου 85 & Ολυμπιάδος)

Αμπελόκηποι (Πανόρμου 29 & Αλφειού) 

Ν. Κόσμος (Αγκύλης 50 & Ευδόξου) 

Γαλάτσι (Τράλλεων 128 & Παπαφλέσσα 28) 

Νίκαια (Καραϊσκάκη 6 & Περιστάσεως) 

Αιγάλεω (Δημοκρατίας 69 & Κορυδαλλού) 

Πειραιάς (Σκουλούδη 34 & Σερφιώτου) 

Στο Περιστέρι θα ανοίξουν δύο καταστήματα και συγκεκριμένα στην οδό Τζων Κέννεντυ 146 και στην οδό Αισώπου 31 & Ορφέως. 

Στο Χαλάνδρι (Λεωφ. Πεντέλης 48 & Διογένους 2) το κατάστημα θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα. 

Οι αυτόματοι πωλητές λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο και προσφέρουν στους καταναλωτές: γάλα πλήρες (ενός και μισού λίτρου), γάλα ελαφρύ (ενός και μισού λίτρου), ημίσκληρο τυρί (συσκευασμένο), λευκό αγελαδινό τυρί (συσκευασμένο) και το σοκολατούχο γάλα θεςCHOCO. Τόσο τα τυριά όσο και το σοκολατούχο γάλα παρασκευάζονται από 100% φρέσκο αγελαδινό γάλα από τις φάρμες του ΘΕΣγάλα. Στους αυτόματους πωλητές, διατίθενται επίσης γυάλινα μπουκάλια πολλαπλών χρήσεων και πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης ενώ οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν και τα δικά τους μπουκάλια για την προμήθεια του γάλακτος. 

Η τιμή του φρέσκου γάλακτος στην Αθήνα θα είναι από 1 ευρώ το λίτρο (με τη χρήση της προπληρωμένης κάρτας του ΘΕΣγάλα) έως 1,10 ευρώ (με τη χρήση μετρητών). 

Με την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων στην Αθήνα, ο ΘΕΣγάλα, διαθέτει πλέον 43 καταστήματα στις τρεις πόλεις (Λάρισα 16, Θεσσαλονίκη 17 και Αθήνα 10), ενώ έχει ως άμεσο στόχο την προοδευτική επέκταση του δικτύου των καταστημάτων του, μέσα στο 2016, τόσο με την αύξηση της γεωγραφικής κάλυψης της Αθήνας όσο και με τη δημιουργία σημείων πώλησης και σε άλλα αστικά κέντρα. 

Ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ιδρύθηκε το 2011 και αποτελείται από 100 αγελαδοτρόφους και 50 φάρμες της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, στις οποίες παράγονται καθημερινά 120 τόνοι φρέσκου αγελαδινού γάλακτος, που αντιπροσωπεύουν το 10% της εγχώριας παραγωγής. Θεωρείται ο πλέον πρότυπος συνεταιρισμός στην Ελλάδα, που με την καινοτομία των αυτόματων πωλητών, που εγκατέστησε το 2013, σε πρώτη φάση στην Λάρισα, κατάφερε να διαθέτει καθημερινά, απ' ευθείας στους καταναλωτές, το φρέσκο γάλα που παράγεται στις φάρμες του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: