Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Ο ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ...ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΨΥΧΡΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!

ΣΚΑΣΜΟΣ...ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΟ ΣΚΑΪ !!!

ΚΟΨΤΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΩΡΕ; 
Φωτογραφία του χρήστη Λόγια Μεγάλων Προσωπικοτήτων.
Διαβάσατε τη ρήση του μεγάλου Αμερικάνου συγγραφέα ΜΑΡΚ ΤΟΥΑΙΗΝ; .. ΄Ισως κάτι καταλάβετε… Αφού τα τρέχοντα γεγονότα δεν τα πιάνετε… αν και τα ζείτε… 
Οι “ατυχείς” μεμέτηδες άρχισαν ήδη να κλέβουν, βιάζουν  και να κάνουν τον τσαμπουκά… Καλά ακόμη είμαστε στην αρχή…

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ από το sirma (Δημήτρη Συρμάτση)


nd-potami

Ποιοι υποψήφιοι βουλευτές μετακόμισαν από το Ποτάμι στη ΝΔ

Απώλειες για το Ποτάμι Θεσσαλονίκης. Δύο υποψήφιοι βουλευτές πήραν μεταγραφή για τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Λίγες μέρες μετά το συνέδριο του Ποταμιού και τη νέα αρχή που ψήφισαν τα στελέχη του κινήματος, ξεκίνησαν οι πρώτες απώλειες εκ δεξιών. 
Στη Θεσσαλονίκη δύο υποψήφιοι βουλευτές με τα ψηφοδέλτια του Ποταμιού αποφάσισαν να προσχωρήσουν στη ΝΔ μετά το κάλεσμα του νέου προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη.

izgoden-li-e-grexit-za-putin-l
Ο Πούτιν τα έσουρε Τηλεφωνικώς στον Τσίπρα! Ο Διάλογος που Ξέρανε το Λαιμό του Τσίπρα, και του Χρειάστηκαν Αρκετά Ποτήρια Νερό!


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν είχε την πέμπτη (10.03.2016) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου( και έβγαλαν στην δημοσιότητα όσα εκείνοι θέλουν να μαθευτούν) αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στο Συριακό και το Προσφυγικό. Παράλληλα συζητήθηκαν κα θέματα σχετικά με της οικονομικές και ενεργειακές σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας.

KOTZIAS



Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ...ΑΕΤΟ! ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΑΥΡΙΟ!

Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, θα συμμετάσχει, τη Δευτέρα 14 Μαρτίου, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες.

Τα θέματα που συνθέτουν την ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου είναι, πρωτίστως, οι σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη Ρωσία και το Ιράν καθώς και η κατάσταση στη Λιβύη υπό το φως των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων.

Επιπλέον, στο Συμβούλιο θα συζητηθεί η ειρηνευτική πρωτοβουλία της Γαλλίας στη Μέση Ανατολή για οργάνωση Διεθνούς Διάσκεψης Ειρήνης με στόχο τη διευθέτηση της μακροχρόνιας διένεξης μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: