Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΙ ΧΘΟΝΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ που εχουν μηδενικη κατάθεση στην ανθρωπότητα... Αλήθεια ποια η ιστορία τους; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...


Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ: ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... Ο ΧΡΥΣΟΣ Ή ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ; ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΙΞΙΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.. ΕΝΑΓΚΑΛΙΖΕΤΑΙ -ΚΑΡΥΔΩΝΕΙ- ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ( ΣΑΜΑΡΑΣ).. Και δεν είναι ο μόνος: Βενιζέλος, Γεωργάκης ΠΑΠ,Αβραμόπουλος , Τσίπρας, Μητσοτάκης και όλη η φάρα-μούργα των Εβραιοελεγχόμενων  ευκαιριακών της πολιτικής μας σκηνής!
Και κάτι που δεν πρέπει να λησμονείται: Ο αιμοσταγής Κομμουνισμός -που πια ψόφισε- υπήρξε σατανικό δημιούργημα των Σιωνιστών! Τώρα βαίνουμε προς την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ... το τελευταίο κόλπο του  ΧΘΟΝΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ! ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΣ!

ΦΩΝΗ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ…ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ! 

Αυτό το μήνυμα το έχουμε επί 6 χρόνια
σταθερό!
Αλλά Εσύ ευφυέστατε ΄Ελληνα ..
δεν το έχεις πιάσει ακόμη!

Δυστυχώς ως ΄Ελληνες και Ελλάς τερματίσαμε. Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα… Δεν υπάρχει καμιά από τις αξίες που στήσαμε μέσα στους αιώνες της ιστορίας για εξανθρωπισμό της ανθρωπότητας!Σήμερα είμαστε καπελωμένοι από τον Εβραϊκό Σιωνισμό . Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών και τα γεγονότα που …τρέχουν το επαληθεύουν.
Το μεγαλύτερο δυστύχημα για τους ΄Ελληνες αυτή τη στιγμή είναι ότι πλέον δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται… Και επαναπαύονται…ελπίζοντας ..! Αλήθεια που; Η κοινωνία, ο ιστός των Ελλήνων έχει ήδη σμπαραλιαστεί…. 
Ο τεράστιος κι ανυπολόγιστης αξίας όγκος της των Ελλήνων κατάθεσης στην Οικουμένη(Αριστοτέλης, Ιπποκράτης, Πλάτων κ.λ.π) σε λίγο καιρό θα είναι αέρας κοπανιστός.! Νομοτελικά ( οι σιωνιστές επιδιώκουν τον θάνατο της κλασσικής παιδείας. Το λένε στα Πρωτόκολλά τους οι χθόνιοι!)
Οι Εβραιοσιωνιστές σήμερα είναι επικυρίαρχοι κοντρόλερς της οικουμένης!
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ...ΣΗΜΕΡΑ: Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑ Σ ΔΙΝΕΙ ΝΙΑ ΣΟΦΗ ΣΥΝΤΑΓΗ!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο> http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html Στείλτε μας δικές σας απορίες ή και εμπειρίες
Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου



Ο Όμηρος μας εξηγεί πως δεν θα αρρωσταίνουμε ΠΟΤΕ.. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ… ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ… ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ…

Πάντως η Ομηρική συνταγή Υγείας, αν και σηκώνει πολλή συζήτηση- είναι η εξής:
Ζεις απλά, σοφά, τίμια ,και δεν αρρωσταίνεις ποτέ! 
Ζεις εγωκεντρικά, ανέντιμα και αλαζονικά , υβρίζοντας σε κάθε βήμα σου , εσύ και οι άμεσοι συγγενείς σου θα υποφέρετε!!! 

omiros-dna

Ο Όμηρος μας εξηγεί πως δεν θα αρρωσταίνουμε ΠΟΤΕ… 
40[4]= Αλγεα* .-[ αλγεα = τα βάσανα -οι στενοχώριες] 
40[4]= α γέλα *.-[ α = επιφώνημα θαυμασμού-λύπης / Ω τα βάσανα τις στενοχώριες να περιγελάς ] 
Τι καλύτερο αγχολυτικό από το γέλιο;;; Ειδικά όταν είσαι αγχωμένος;;; 
Ο Όμηρος μας εξηγεί πως δεν υπάρχει τίποτα τόσο σοβαρό στην απλή ζωή μας, ώστε να στενοχωριόμαστε. Αυτή είναι η αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: