Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Αν κάποιοι ευσεβείς θεωρούν ότι οι εικονιζόμενοι δεν είναι ηλιθιοί να κάνουν ένσταση. ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ επιστημονικά ότι ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ και επικίνδυνα ΗΛΙΘΙΟΙ

Ο ΓΕΡΟ ΣΟΦΟΣ
…ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ: ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ειναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ-Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!



ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ..ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΒΕΝΑ –ΑΠΕΙΡΑ ΚΙ ΑΕΡΟΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ … Ο ΜΟΝΟΣ ΓΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ…που όμως κι αυτός κουβαλάει τις μαλακίες της νεότητας του! Όπως και ο ΚΚΕ Κουτσούμπας …Λένε μερικά στρογγυλά 
αλλά γενικώς παιδαριώδη! ΑΠΟΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ!ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΝΙΖΑ!.. ΓΙΑ ΜΕΜΟ! ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ!

Ανωκατωσούρα μεγάλη γίνεται διεθνώς. Χρονικά όχι τυχαία. Ο Αμερικανο-Εβραιοσιωνισμός βρίσκεται στην τελευταία πράξη της διάλυσης όλων των ιστών των εθνών, προκειμένου να επικρατήσει δια παντός στην Υδρόγειο. 

Τα κράτη της διαλυμένης από πολλού Ευρώπης Ε.Ε. είναι πλέον σμπαραλιασμένα.. Το μόνο κάστρο αντίστασης είναι ξεροκεφαλιά, η αιώνια τρέλα των απρόβλεπτων πάντα Ελλήνων!

ΕΞΥΠΝΑ ...ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΑ ...ΕΥΡΥΜΑΤΑ:

ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ...

 Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ ΣΤΟΧΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ! 

Μας έκλεισαν τα σύνορα; Ε, και; 

Καλημέρα, παίδες και κόρες Ελλήνων! Όπως είπα και χθες, το ποτήρι έχει αρχίσει να διαφαίνεται μισογεμάτο -σ' εμένα τουλάχιστον. Μια μικρή πινελιά, λοιπόν, σήμερα στον καμβά των σκέψεών μου -πολύ μικρή, καθότι Σάββατο και διάθεση χαλαρή!- ως προς το γιατί δεν τα βλέπω ξαφνικά όλα μαύρα!

Μας έκλεισαν τα σύνορα; Ε, και; Όχι μόνο δεν πρέπει να μας στεναχωρεί αυτό, αλλά είναι ίσως και το πιο μεγάλο κι απίστευτο καλό που μας έχει τύχει σε βάθος δεκαετιών! Πέρα από το γεγονός ότι αυτοί που το έκαναν, ορθώς και λογικώς έπραξαν -γιατί εκείνοι σέβονται τον πληθυσμό της χώρας τους- αυτό τούτο το γεγονός είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να μας συμβεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: