Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΩΝΑΣΙΑΔΑ Ή ΒΡΑΧΙΟΛΙΑΔΑ; ΙΔΟΥ Ο ΚΟΜΠΟΣ!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ... ΣΤΗΝ ΩΝΑΣΙΑΔΑ --ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ!

ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!... ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 47 ΧΡΟΝΙΑ Η “ΕΠΕΤΕΙΟΣ” ΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΩΝΑΣΗ-ΤΖΑΚΥ-ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΛΗΘΗΚΕ! 
ΑΠ.ΒΡΑΧ,,,ΣΗΜΕΡΑ

Πρωταγωνιστής -δημοσιογραφικά- του γάμου αυτού υπήρξε ο δαιμόνιος ρεπόρτερ Απ.Βραχιολίδης που έκανε θεαματική απόβαση στον αποκλεισμένο Σκορπιό, πιάνοντας στον ύπνο ΟΛΟΥΣ τους άλλους ΄Ελληνες και ξένους δημοσιογράφους… 


ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΡΙΜΠΟΛΟΒΛΕΝΑ , της νέας ιδιοκτήτριας του Σκορπιού! (Καλά την ίδια ημερομηνία διάλεξε με τον ΄Ελληνα κροίσο;) 

ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΣΑ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ… 

ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ… ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΓΑΜΟΥΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΕΡΙΝΑΣ: 

Στον Σκορπιό παντρεύεται η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα - 47 χρόνια ακριβώς μετά τον γάμο του Ωνάση με την Τζάκυ


Στον Σκορπιό παντρεύεται η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα - 47 χρόνια ακριβώς μετά τον γάμο του Ωνάση με την Τζάκυ

Στον Σκορπιό, στο προσωπικό της καταφύγιο, όπως λέει, θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος θα τελεστεί ΑΎΡΙΟ Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, σε κλειστό κύκλο, με συγγενείς και φίλους να δίνουν το «παρών» στο σημαντικό αυτό γεγονός, ενώ τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των καλεσμένων της θα είναι δρακόντεια. 
Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα ανακοίνωσε τη απόφασή της να παντρευτεί, με συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κυριακής. 
«Θέλω να ανακοινώσω ότι παντρεύομαι και είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που θα τελέσω τον γάμο μου στον Σκορπιό την ερχόμενη Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Θα γιορτάσουμε το γεγονός μέσα από μια σεμνή τελετή, στην οποία θα δώσουν το παρών μόνο η οικογένειά μας και οι στενότεροι φίλοι μας. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Μέσα από αυτό το μεγάλο γεγονός ο Σκορπιός συνδέεται ολοένα και περισσότερο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου». 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΙΘΑΝΕΣ…
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΩΝΑΣΗ ! 

(Παρμένες από την ιστοσελίδα www.pressliberty.wordpress.com που έστησαν φίλοι FUN και θαυμαστές του ρεπόρτερ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ, με σκοπό να συμμαζέψουν το μεγάλο αρχείο του…διότι ο ίδιος είναι φρικωδώς …τσαπατσούλης σε θέματα που τον αφορούν! Στον ιστό αυτό- ένα είδος, πρώτης ύλης για την άγραφη.. βιογραφία του, υπάρχουν πολλά απίθανα, μοναδικά αλλά λείπουν και πολλά άλλα από τη θυελλώδη δράση του “δαιμόνιου” ρεπόρτερ όπως τον χαρακτηρίζουν, μαζί με ένα σωρό άλλα επίθετα… ) 



Η χαρακτηριστική αυτή φωτό, λίγα λεπτά μετά την τελετή του γάμου, στο προαύλιο του ναϊσκου, δεν υπάρχει στο αρχείο του Βραχιολίδη. Την ανακαλύψαμε εμείς με αφορμή το προχθεσινό ρεπορτάζ για τους γάμους της Εκατερίνας Ριμπολόβλενα, της νέας ιδιοκτήτριας του Σκορπιού. Δημοσιεύτηκε στο μεγάλο Αμερικανικό περιοδικό LIFE . Ο Απ.Βραχ… κουβεντιάζει με τους νεόνυμφους… Προσέξτε το βλέμμα της Τζάκυ προς τον ρεπόρτερ!. Λέει πολλά.. ενώ ο Αρίστος, σκέπτεται τι θα απαντήσει, στη θρασυτάτη ερώτηση του δημοσιογράφου: “Σκέπτεστε να αποκτήσετε κι άλλα παιδιά;” Κυριολεκτικά αθεόφοβος ο ρεπόρτερ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: