Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΕΙΠΑΜΕ ...Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΤ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ...

Ο ΑΣΣΑΝΤ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ....ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...!.. 

Για επιτυχία της ρωσικής στρατιωτικής επέμβασης κατά των "τρομοκρατών", έκανε λόγο ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, ο οποίος τόνισε ότι είναι ζωτικής σημασίας για την αποφυγή της καταστροφής της Μέσης Ανατολής.

Την ίδια ώρα, η Μόσχα κλιμακώνει τις αεροπορικές της επιδρομές, καθώς για πέμπτη συνεχή ημέρα τα ρωσικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν επιθέσεις στην καθημαγμένη έπειτα από τεσσεράμισι χρόνια πολέμου χώρα.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΣΑΪΤΣ ΑΛΑΦΡΟΙΣΚΙΩΤΩΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ"

Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΟΝΑ 
Οι δρόμοι τους παράλληλοι… Όχι στη ζωή, ούτε στο έργο τους. Απλά… στην περιοδεία τους. Ο λόγος για τη Μαντόνα και τον Πάπα Φραγκίσκο, οι οποίο βρέθηκαν στις ΗΠΑ. Ο Πάπας επισκέφθηκε τον Μπαράκ Ομπάμα και το σημείο Μηδέν, σε ένα ταξίδι που συζητήθηκε αρκετά ανά τον κόσμο.

Με αφορμή αυτήν την επίσκεψή του, η Μαντόνα αποφάσισε όχι απλά να αναφερθεί στον Πάπα, αλλά και να του αφιερώσει ένα τραγούδι κατά τη διάρκεια της συναυλία της στη Φιλαδέλφεια, δηλαδή στην περιοχή που επέλεξε ο Πάπας ως τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Αμερική.

«Αφού ο Πάπας βρίσκεται εδώ, θέλω να του αφιερώσω ένα τραγούδι», είπε χαρακτηριστικά η Μαντόνα, επιλέγοντας το «La Vie en Rose». Ωστόσο, το αφιέρωμα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η Μαντόνα θέλησε να αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους ο Πάπας Φραγκίσκος της είναι ιδιαίτερα συμπαθής:

"Οι κανόνες είναι για ανόητους" είπε στο πλήθος. "Αυτός είναι ο λόγος που μου αρέσει ο νέος Πάπας. Φαίνεται πολύ ανοιχτόμυαλος". Παράλληλα, η Μαντόνα αστειεύτηκε για την τυχαία «συνάντηση» των δύο, λέγοντας ότι ο Πάπας ήταν εκείνος που την ακολούθησε και στη Νέα Υόρκη πριν από τη Φιλαδέλφεια: "Ο Πάπας με παρακολουθεί.... Είτε αυτός με μιμείται ή είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί μου", είπε η πάντα εκκεντρική σταρ.

ΠΗΓΗ: antenna.gr
ΟΙ ΔΕΚΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ...

Ποια είναι η πιο όμορφη του κόσμου; Ενα ερώτημα που απασχολούσε και σίγουρα θα συνεχίσει να απασχολεί. Για αυτό το Ranker.com έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να ψηφίσει τις ωραιότερες γυναίκες που έζησαν και ζουν στον πλανήτη Γη.

Ετσι, 85.000 χρήστες του διαδικτύου έδωσαν την απάντησή τους και ανέδειξαν τις δέκα πιο όμορφες, σαγηνευτικές παρουσίες.

Ανάμεσά τους η Σαρλίζ Θέρον, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, η Όντρεϊ Χέμπορν και η μοναδική Γκρέις Κέλι. Τη λίστα συμπληρώνουν η Μέριλιν Μονρό, η Ράκελ Ουέλς, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Σοφία Λόρεν, η Μισέλ Πφάιφερ και φυσικά το απόλυτο είδωλο Ρίτα Χέιγουορθ.

ΠΗΓΗ: newsonly.gr
...Εν τάξει... δεν διαφωνούμε ορισμένως...αλλά όχι και όλων των εποχών.. Της χολλυγουντιανής εποχής ναί.. Διότι να μη βγάλουμε και τους  δικούς μας ,,,"κόμματους" Αφροδίτη, Φρύνη, Κλεοπάτρα  και βάλε

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ 

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!-Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο-
 

Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσειςΨυχαγωγίαΑθλητικάΕπιστήμη
και τεχνολογία
Πολιτική -Άλλες κυριότερες ειδήσεις...


ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ! ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ!ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΝΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: