Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΈΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΗΔΗ! Η ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΠΑ, Η ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ...ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΙΑ ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΜΕΛΙΝΑ , που την τρώμε στη μάπα ...με αναρίθμητα πασοκικα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ!

eirini-pappa-i-zwntani-karuatida-egine-89

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΠΑ: Η «ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ» ΕΓΙΝΕ 89 ΕΤΩΝ!


΄Ενα υπέροχο ρεπορταζ -με πολλές φωτό της Χρίσλας Γεωργακοπούλου

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΏΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΤΟΥ ΘΕΆΤΡΟΥ..ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ.. ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑΣ ... ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΤΟ ΚΆΓΚΕΛΟ!

Ήταν η Ειρήνη Λελέκου, η Ρηνούλα. Γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 1926, σε ένα χωριό που δεν είχε καμία σχέση με όλα όσα θα συνέβαιναν στη ζωή της. Στο μικρό ορεινό Χιλιομόδι Κορινθίας, ακούστηκε το πρώτο της κλάμα. Με γονείς δασκάλους, που στάθηκαν όρθιοι σε όσα έζησε η Ελλάδα: Πραξικοπήματα, συγκρούσεις, εμφύλιοι σπαραγμοί, αναστολή του Συντάγματος, κλειστό κοινοβούλιο, ΕΟΝ, παιδιά να παρελαύνουν στρατιωτικά.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΓΑΝ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΤΟ ΚΚΕ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:  "Η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΟΜΕΤΑΞΙΚΗ ΣΠΕΙΡΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!!


Δείτε τι έλεγαν το «40» οι κομουνιστές όταν όλος ο λαός μας με πρώτο τον Μεταξά βροντοφώναζε δυνατά το όχι! 

Διαβάστε και αηδιάστε ή καλύτερα πάρτε ένα πανί-βρακί και σαλτάρετε στις διαδηλώσεις του ιστορικά εγκληματήσαντος,  περήφανου κόμματος ΚΚΕ!

Α, ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ...

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΡΟΖΕ Κ.Κ.Ε. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ: 
Μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο της 28ηςΟκτωβρίου και 
η δικη μας ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ -ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ... ΓΙΑ ..ΤΑ ΠΑΝΑΝΘΡΏΠΙΝΑ ΙΔΑΝΙΚΆ , ΚΑΤΑ ΤΟΥ.. ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ...ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!
Για τα ελληνικά ιδανικά ΚΙΧ δεν βγάζουν.. ΄Οσο για τα πανανθρώπινα... το ζούμε σήμερα με το Μεταναστευτικό... Οι ιδανικοί της Δύσης κάνουν πως θα τους ξεφορτωθούν ..ανθρωπίνως! 

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ:
Η 28η Οκτωβρίου του 1940, καθώς και ο Αγώνας της Αντίστασης φανερώνουν την ικανότητα και τη δύναμη του λαού να δίνει νικηφόρες λύσεις στα πιο αντίξοα αδιέξοδα, όταν γίνεται πρωταγωνιστής και υπεύθυνος της ίδιας του της ιστορίας. Κανένας εχθρός, όση υπεροπλία κι αν διαθέτει, δεν μπορεί να λυγίσει τη λαϊκή βούληση για την προάσπιση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: