Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!
ΕΡΕΥΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΡΔΑΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!


ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ…ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!

ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΕΠΕΙΝΔΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ!



Την άνοιξη του 2014 σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει ξανά στους ελληνικούς δρόμους το Pony το θρυλικό αυτοκίνητο των δεκαετιών 1970-1980…

..με τους ιδρυτές της ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας Namco, Πέτρο Τζανέτο και Ροδόλφο Κοντογούρη, να έχουν έτοιμο το σχέδιο για την παραγωγή τριών νέας γενιάς μοντέλων.

Έχετε δει εσείς να κυκλοφορεί σήμερα μετά ένα χρόνο κανένα ΠΟΝΥ στους δρόμους…; 
____________________

Ποιοί ηλίθιοι της πολιτικής δεν το αφήνουν να βγει στους δρόμους; Δεν είναι η πρώτη φορά…Ενω το αυτοκίνητο κυκλοφορούσε διεθνώς, οι εδώ πανταχού παρόντες της πολιτικής … δεν του χορηγούσαν άδεια να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα!.. τότε πριν 30-40 χρόνια..
Κι όμως αυτή η φάρα των ηλιθίων πολιτικών… σήμερα κυνηγάει στις πιάτσες για να βρει ξένους επενδυτές! Περιφρονεί τις ελληνικές καινοτόμες προσπάθειες κι ως ζήτουλας χτυπάει ξένες πόρτες. Κι όμως οι επενδύσεις είναι εδώ..Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΜΑΣ! Ειδικά ως προς το αυτοκίνητο εκτός των τεχνολογικών μας δυνατοτήτων… έχουμε και σπουδαία μυαλά που έχουν βάλει την ελληνική σφραγίδα τους, στην ιστορία του αυτοκινήτου.
Γιατί ΡΕ Τσίπρα φρενάρετε τους Έλληνες δημιουργούς; Λέτε πως είστε και προοδευτικοί; Φαντασιώσεις μπορεί να έχετε, αλλά φαντασία ΓΙΟΚ…

 Σταματείστε τις ιδεοστροφικές παιδιές σας και πέσετε με τα μούτρα ΤΩΡΑ στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ… που θα έλθει και σύντομα ΜΟΝΟ με ελληνικές δυνάμεις!

Ξεκινήστε με το ΠΟΝΥ …που το βασανίζετε, λόγω αφροσύνης....Και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ( Η.Ν.Α.) θα σας δείχνει δρόμους, αξιοποίησης εκατοντάδων ελληνικών καινοτομιών, (κυρίως εξωστρεφών) που και παραδάκι άμεσο θα φέρουν και θα εξασφαλίσουν χιλιάδες θέσεις εργασίας!
Και please ΜΗ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ-ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ!..ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ εδώ και 60 χρόνια!
____________________  

Η Είδηση (https://ellas2.wordpress.com) του 2014 περιλαμβάνει και τις εξής λεπτομέρειες, ώστε να προσμετρήσετε τα γράδα αυτών των ηλιθίων τυχοδιωκτών-λαμόγιων που παριστάνουν τους πολιτικούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: