Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥ 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ

Θεωρώ υποχρέωση μου να πω δυο απλά πράγματα, με κίνδυνο να διαψευστώ.

Πρωταγωνιστώ στα τελευταία 50 χρόνια στην ανάπτυξη αγαθών σχέσεων  με τις αραβικές-μουσουλμανικές χώρες.Ένα έχω διδαχθεί: πως οι πολύμορφες αραβικές εθνότητες της Μ.Ανατολής, έχουν μέγα σεβασμό προς την Ελλάδα! Το ΓΙΟΥΝΑΝ... όπως το λένε ΟΛΟΙ, δηλαδή την αθάνατη Ιωνία μας, αποτελεί καταλυτικό στοιχείο!ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ εγκάρδιας υποδοχής μας  απ΄όλους τους αραβικούς λαούς!


Υπό το πρίσμα αυτό -που έχει πολλές διαστάσεις - πιστεύω ότι οι Άραβες μουσουλμάνοι, δεν θα επιδιώξουν σε καμιά περίπτωση να διαπράξουν βιαιότητες κατά της Ελλάδας , στις δύσκολες αυτές στιγμές που διέρχεται η ανθρωπότητα!


Μας σέβονται, έως λατρείας. Δεν τους βλάψαμε ποτέ , αντίθετα τους ευεργετήσαμε.... Και επειδή δεν είναι παλιάνθρωποι..δεν πρόκειται να μας αγγίξουν... έστω κι αν το "θρησκευτικό" ΤΖΙΧΑΝΤ είναι αποτρόπαιο. 

Δεν νομίζω ότι λαθεύω προς την εκτίμηση μου .. Δεν νομίζω ότι οι φίλοι μας Αραβογενείς μουσουλμάνοι θα αποπειραθούν να βλάψουν τους ΓΙΟΥΝΑΝ... ΤΟΥΣ... που όταν τους απαντούν στον τόπο τους... τους επιδαψιλεύουν τα χίλια καλούδια...

Λόγω όμως των πολιτικών διεθνών συνθηκών μπορεί και να διαψευστώ επειδή ο αραβικός κόσμος είναι αγρίως θυμωμένος με τις συμπεριφορές των Δυτικών... μπορεί -λέω- από φάλτσο να χτυπηθεί και η Ελλάδα ...τρομοκρατικά.Μπορεί...μα δεν το πιστεύω . Οι Άραβες δεν πρόκειται ποτέ να διαπράξουν τέτοια ασχήμια ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: