Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013


ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,  ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΤΑ Μ.ΜΕ.-ΖΗΤΩ Η ΚΩΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ!


Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΕΖΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟ "ΧΡΙΑΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ" -ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ..ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ  Η...  ΜΟΥΜΙΑ  Ο ΣΗΜΙΤΗΣ!


Προχθές Κυριακή στην εκπομπή του Τράγκα στο ΣΚΑΪ, η Δήμητρα Παπανδρέου αποκάλυψε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου πιέζονταν αφόρητα από τους; Εβραίους του ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) για να βγει από τις ταυτότητες των Ελλήνων το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ"
Ο Παπανδρέου έλεγε ΟΧΙ... Αυτοί επέμεναν και μάλιστα , πάντα κατά την γυναίκα του κ. Δήμητρα Παπανδρέου, τον δελέαζαν , εις αντάλλαγμα ικανοποίησης του αιτήματός τους, ότι θα "κανόνιζαν " να ρύθμιζαν ευνοϊκά την υπόθεση του Ειδικού Δικαστηρίου" όπου είχε παραπεμφθεί ο τότε πρωθυπουργός!.. Ο Ανδρέας δεν τους έκανε το χατήρι ..Χρειάστηκε να έλθει ο ολετήρας  Εβραιογεννής Σημίτης ...για να μας... αλλάξει τις ταυτότητες!

Για τον Σημίτη η κ.  Δήμητρα αποκάλυψε πως ο Ανδρέας  θεωρούσε τον Σημίτη πράκτορα των Γερμανών και των Εβραίων και μάλιστα παρουσία μου ,λίγο πριν από το θάνατο του πρόσταξε στον Λαλιώτη:
--Αυτό που θέλω να σου πω είναι:... Μην αφήσετε τον Σημίτη να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός...Κατάλαβες τι λέω Κωστάκη";
Ο Λαλιώτης ψέλλισε ένα αχνό: "Θα κάνω ό,τι μπορώ κ. Πρόεδρε!

Σημειώνουμε δε ότι οι σημαντικές αυτές αποκαλύψεις της συζύγου του τ.Πρωθυπουργού, θάφτηκαν από όλο τον Τύπο, πλην φυσικά του ΣΚΑΪ που τις μετέδωσε...

Γίνεται πλέον φανερό , ότι οι Εβραίοι, δολίως-χθονίως και πίσω από τις πλάτες του λαού,  κάνουν κουμάντο στον τόπο αυτό. 
Σημειώστε ότι η κ. Λιάνη-Παπανδρέου, τις λεπτομέρειες αυτές δεν τις περιλαμβάνει στο πρώτο της βιβλίο , όπως και πολλά άλλα στοιχεία, που θα τα παρουσιάσει στο δεύτερο βιβλίο που ετοιμάζει...όπως είπε..

Είναι χαρακτηριστικό  ότι στη συνέντευξή της η κ. Λιάνη-Παπανδρέου, αναφέρθηκε και στην πολιορκία  του άντρα της πρωθυπουργού από μεγάλους οικονομικούς παράγοντες για να προωθηθούν τα ενδιαφέροντά τους κι αναφέρθηκε ξεχωριστά στην περίπτωση του επίσης Γερμανοτραφούς Κόκκαλη... Αλλά διευκρίνισε με έμφαση:

--Μέσα σ΄αυτούς που ζητούσαν εκδουλεύσεις  για προώθηση των συμφερόντων τους, δεν ήσαν οι Βαρδινογιάννηδες . Αξιοπρεπέστατη οικογένεια και με αρχές. ΄Αψογοι άνθρωποι ο Βαρδής και η Μαριάννα ειδικά. Με στήριξαν μετά τον θάνατο του Ανδρέα και τους είμαι απείρως ευγνώμων! Και δεν μου είχαν ζητήσει το παραμικρό... Όλοι οι άλλοι που ευεργετήθηκαν... εξαφανίστηκαν στις σπηλιές τους... Εξαιρώ και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Παπούλια, που πάντα ήταν πιστός στον Ανδρέα έντιμα. 


Να τα βγάλεις κ. Δήμητρα Παπανδρέου ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ..Έτσι κι αλλιώς αυτοί που σε προσκυνούσαν ... σήμερα σε λοιδωρούν... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ..Το χρωστάς στον εαυτό σου και στον Ανδρέα  που θεωρούσες ως Θεόν σου! Ρίχτους στα αφτιά!

ΤΑ ΦΙΛΟΕΒΡΑΪΚΑ ΚΑΙ ΟΙ Α[ΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

''Χάβρα Ιουδαίων'' στην παρέλαση γιά την ''ημέρα του Ισραήλ'' στο Μανχάτταν
Ορθόδοξοι Εβραίοι (πλειοψηφία), μη ορθόδοξοι, αντιτιθέμενοι στις βαρβαρότητες του Ισραήλ στην Γάζα με τις κίτρινες μπλούζες και καμήλες, σούπερ Ορθόδοξοι με συνθήματα ''το Ισραήλ είναι καρκίνος γιά τους Εβραίους'', με την συμμετοχή αντιπροσωπειών των Συμβουλίων των ημιδιαλυμένων Ομοσπονδιών μας (Ελληνική και Κυπριακή -με την κυπριακή Ομοσπονδία και η γεν. πρόξενος κ. Κ. Σοφιανιού- μαζί και η Παν-Μακεδονική) και με αυστηρά μέτρα ασφαλείας, εορτάστηκε στις 2 Iουνίου, με παρέλαση, ''η ημέρα του Iσραήλ'' στο Μανχάτταν.
(Τι αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Haaretz στο Ισραήλ)
Σημ. 1: Οι εβραϊκές Οργανώσεις ουδέποτε συμμετείχαν σε παρελάσεις ή άλλες εκδηλώσεις της ελληνικής Ομογένειας στη Νέα Υόρκη. Απεναντίας, το προξενείο μας, κάθε χρόνο κάνει εκδήλωση γιά το Ολοκαύτωμα. Σημ. 2: Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Δ. Αβρααμόπουλος - αν και ήταν στη Νέα Υόρκη- ανάβαλε τελευταία στιγμή την συμμετοχή του στην παρέλαση, γιά να μην διασυρθεί γιά τρίτη φορά σε 4 ημέρες.

ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ:-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΛΙΑΝΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΕΟΥ 

Προχθες Κυριακή στην εκπομπή του Τράγκα στο ΣΚΑΪ, η Δήμητρα Παπανδρέου αποκάλυψε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου πιέζονταν αφόρητα από τους; Εβραίους του ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) για να βγεί από τις ταυτότητες των Ελλήνων το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ"
Ο Παπανδρέου έλεγε ΟΧΙ... Αυτοί επέμεναν και μάλιστα , πάντα κατά την γυναίκα του κ. Δήμητρα Παπανδρέου, τόν δελέαζαν , εις αντάλλαγμα ικανοποίησης του αιτήματός τους, ότι θα "κανόνιζαν " να ρύθμιζαν ευνοϊκά την υπόθεση του Ειδικού Δικαστηρίου όπου είχε παραπεμφθεί ο τότε πρωθυπουργός!.. Ο Ανδρέας δεν τους έκανε το χατήρι ..Χρειάστηκε να έλθει ο ολετήρας  Εβραογεννής Σημίτης ...για να μας αλλάξει τις ταυτότητες!
Για τον Σημίτη η κ.  Δήμητρα αποκάλυψε πως ο Ανδρέας τον θεωρούσε πράκτορα των Γερμανών και των Εβραίων και μάλιστα παρουσία μου ,λίγο πριν από το θάνατο του πρόσταξε στον Λαλιώτη:
--Αυτό που θέλω να σου πώ είναι... Μην αφήσετε τον Σημίτη να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚκαι πρωθυπουργός...Κατάλαβες τι λέω Κωστάκη"
Σημειώνουμε δε οι σημαντικές αυτές αποκαλύψε της συζύγου του τ.Πρωθυπουργού, θάφτηκαν από όλο τον Τήπο, πλην φυσικά του ΣΚΑΪ που τις μετέδωσε...

Γίνεται πλέον φανερό , ότι οι Εβραίοι κάνουν κουμάνττο στον τόπο αυτό. 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ:


Kι άλλη ''ξεφτίλα'' γιά Ελλάδα και τον γραφικό υπουργό των Eξωτερικών τηςΟ υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρρυ, συναντήθηκε -στο Στέητ Ντηπάρτμεντ- με τους τρεις υπουργούς Eξωτερικών που συμμετείχαν, ως ομιλητές, στο συνέδριο (2-4 Ιουνίου) του American Jewish Committee, στην Ουάσιγκτον. Τον τέταρτον, που συμμετείχε και μίλησε, αυτόν της Ελλάδας, τον κ. Δ. Αβραμόπουλο, ούτε καν τον προσκάλεσε στο Στέητ Ντηπάρτμεντ (πλήρης επιβεβαίωση προηγούμενου δημοσιεύματος του ''Κ'')
Αβραμόπουλος, ομιλια AJC, ουάσιγκτον, 3 ιουνιου 2013
H ομιλία του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Δημ. Αβραμόπουλου, στο Συνέδριο του American Jewish Committee, Ουάσιγκτον, 3 Ιουνίου 2013
Αποδέχτηκε και επικύρωσε την διαπίστωση Νετανιάχου ότι ''Ισραήλ και Ελλάδα είναι οι θεμέλιοι λίθοι του δυτικού πολιτισμού''!!! Και μιλάνε στην Ελλάδα ακόμα γιά... Ρεπούση

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ!

ΤΑ 8 ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ




Σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ατη Δραπετσώνα ο Αλέξης τσίπρας ανακοίνωσε τα 8 σημαντικά μέτρα που θα εφαρμόσει για την αντιμετώπιση της κρίσης, μόλις αναλάβει την κυβέρνηση!


Στην ερώτηση που θα βρεθούν οι πόροι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι όταν το κόμμα του γίνει κυβέρνηση πρώτα θα πληρώνονται οι συντάξεις και οι μισθοί και μετά οι τόκοι και τα ομόλογα που λήγουν.

ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΑΡΙ...

ΥΠΟ ΔΙΩΞΙΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΚΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ!




Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ), με την οποία καταγγέλλει άλλη μια προσπάθεια φίμωσης του Ελληνικού Τύπου και εν προκειμένω, της Ειδησεογραφικής Φωτογραφίας. 

ΧΟΡΟΠΗΔΗΞΕ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ...ΣΤΙΣ 04.56 !

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-
Ιδιαίτερα αισθητή έγινε σεισμική δόνηση στην Αττική στις 04.56. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό – Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα, με επίκεντρο 24 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και 4 χιλιόμετρα από το Πικέρμι- Σπάτα.  Έγινε αισθητός από πολύ κόσμο,. Οι αφηγήσεις του στα ραδιόφωνα αναφέρουν ότι ο σεισμός είχε περίεργη συμπεριφορά .Το κούνημα ήταν πάνω κι όχι, όπως άλλοτε δεξιά-αριστερά, που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει μετασεισμός, όπως παρατηρούν ερασιτέχνες...σεισμολόγοι. Οι πάντες ισχυρίζονται ότι ο σεισμός συνοδεύονταν από έντονη βοή. Εμείς ,στο κέντρο (Ακρόπολη) της Αθήνας, αν και είμαστε σηκωμένοι την ώρα αυτή ..δεν τον αντιληφθήκαμε 




ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια: