Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; ΤΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;


13χρονη διαφημίζει τη Θεσσαλονίκη

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ...ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

Δείτε το βίντεο της 13χρονης Ελένης Σαντόλη:
Πηγή: thesstoday.gr

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ-δημοσκοπικά τουλάχιστον- ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! Σωτηρια ρε κοθόνια δεν θα βρείτε αν δεν αλλάξετε ριζικά ...ρότα! ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΑΛΑΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ!


ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΕ

Συντάχθηκε απο τον/την Thrakiotis 

fantasma
ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΝΟΥΝ;
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Ξημέρωσε λοιπόν, η απίστευτη ημέρα που συγκυβερνούν την Ελλάδα τα δυο κόμματα που από το 1974 εναλλάσσονταν στην εξουσία με μεγάλες πλειοψηφίες και αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που με τις εγκληματικές τους πολιτικές οδήγησαν την πατρίδα μας στην χειρότερη περίοδο της ιστορίας της, χειρότερη και από αυτή της κατοχής του Β΄ παγκοσμίου πολέμου. Αυτά τα δυο κόμματα, σήμερα υπόσχονται πως από κοινού θα προσπαθήσουν να ανοικοδομήσουν την Ελλάδα των ερειπίων τους. Ποιος όμως, μπορεί να πιστέψει αυτούς τους Μαυρογιαλούρους της πολιτικής; Δεν είναι λοιπόν χρήσιμο να θυμίσουμε κάποια απαραίτητα στοιχεία εκείνου που διαχειρίζεται την εξαθλίωση της χώρας και του λαού της, υποταγμένος στους

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ... ΚΑΛΆ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;


ΣΟΚ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΑΦΗ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΕΚΤΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ



tafifrefon
Την παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη προκάλεσε καταγγελία που δέχθηκε για την ταφή ενός βρέφους, ομαδικά, και την άρνηση της Διεύθυνσης Κοιμητηρίων του δήμου Αθηναίων να επιτρέψει στη μητέρα την εκταφή της σορού του, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και παράδοση στη χώρα μας.
Όπως αναφέρει η Αρχή, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας, το 2009 "τα νεκρά νεογνά θα πρέπει να τυγχάνουν της μεταχείρισης που επιφυλάσσεται και στους ενήλικες νεκρούς. Θα πρέπει να υπάρχει μέριμνα για υποχρεωτική φύλαξη κάθε σορού του νεογνού ατομικά. Οι σοροί των νεογνών θα πρέπει να ενταφιάζονται με διακριτό ατομικό τρόπο κατόπιν έκδοσης εξατομικευμένων ληξιαρχικών πράξεων".
Ήδη, από το 2008 ο Συνήγορος του Πολίτη, σε ειδική έκθεσή του για τους όρους λειτουργίας των κοιμητηρίων, μεταξύ άλλων, είχε αναδείξει το ζήτημα της μη σύννομης ομαδικής ταφής βρεφών σε κοιμητήριο του δήμου Αθηναίων.
Εξετάζοντας την καταγγελία η Αρχή διαπίστωσε ότι είχε, όντως, πραγματοποιηθεί ομαδική ταφή, με συνέπεια να υπάρχει πρόβλημα διαχωρισμού των σορών και αυτό θα ήταν εμπόδιο στην εκταφή της σορού του συγκεκριμένου βρέφους, ενώ ταυτόχρονα επισήμανε ότι δεν ακολουθήθηκε νόμιμη διαδικασία ως προς την έκδοση άδειας ταφής.
Στη συνέχεια, ο Συνήγορος του Πολίτη ζήτησε να αποσαφηνιστεί με ασφάλεια αν στον συγκεκριμένο τάφο ήταν πράγματι ενταφιασμένο το βρέφος.
Στην περίπτωση αυτή πρότεινε να ειδοποιηθεί επισήμως η πολίτης για τη δυνατότητα εκταφής της σορού, η οποία αν δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί εξατομικευμένα, να γίνει για όλες τις σορούς από κοινού.
Ως προς το διοικητικό σκέλος της υπόθεσης και την ακολουθούμενη μη σύννομη πρακτική από τις υπηρεσίες του δήμου, η Αρχή θεώρησε ότι ο δήμος θα πρέπει να επιδιώξει τη συμμόρφωσή τους, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Τελικά, η αρμόδια υπηρεσία υιοθέτησε τις προτάσεις του Συνηγόρου και παράλληλα προέβη στις απαραίτητες ενέργειες, απευθυνόμενη και προς τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου, στο μέτρο που την αφορά, να εφαρμόζεται από όλους η ισχύουσα νομοθεσία ως προς τη φύλαξη, ταφή και εκταφή των νεογνών.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ...ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΊ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ , όπως επίσημα πρότεινε στα μαλάκια της πολιτικής μας, η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ!


«ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ‼!

Συντάχθηκε απο τον/την Mavrogenous

ELLINIKHGLOSSA
50.000 ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΙΖΑ‼!
Με την υπενθύμιση ότι "όλοι μιλάμε ελληνικά" ακόμη και αν δεν το γνωρίζουμε και δίνοντας αρκετά παραδείγματα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τιμά την Διεθνή Ολυμπιακή Ημέρα, μέσω της σελίδας της στο Facebook.

O ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΗΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ...ΣΤΗ ΦΑΚΑ!




"ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ" ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥ. "ΦΡΕΑΤΙΟ ΚΑΤΑΠΙΕ 6ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris 

«Το Σάββατο 22 Ιουνίου, σούρουπο, περπατούσαμε παρέα πολιτών προς την παραλία Κουβέλας-Ραχών, της Ανατολικής Φθιώτιδος. Σε ανύποπτη στιγμή παιδάκι 6 ετών που ήταν μαζί μας, λόγω έλλειψης φωτισμού(τη νύχτα στην συγκεκριμένη παραλία φωλιάζει η εγκατάλειψη, ο φόβος και ο τρόμος μην σε καταπιεί η γη ή μήπως σε ληστέψει κανένα ρεμάλι από αυτά που κυκλοφορούν στην ευρύτερη περιοχή), έπεσε μέσα σε σπασμένη σχάρα. Βρέθηκε όλο το σώμα του παιδιού μέσα στο φρεάτιο για τα ύδατα που λιμνάζουν στην περιοχή και την έχουν καταστήσει υπαίθριο έλος. Ευτυχώς το παιδί δεν έσπασε το πόδι του. Αντιλαμβάνεστε την λαχτάρα μας; Τι θα λέγαμε στους γονείς του; Ότι το κατάπιε ο δρόμος του Γκλέτσου;
gletsos
Είναι εξαιρετικά λυπηρό για έναν δήμαρχο που υποτίθεται ότι τα μέσα ενημέρωσης τον έχουν εξιδανικεύσει ως τον «άνθρωπο του λαού» να καταγγέλλονται σοβαρά περιστατικά, τα οποία δεν τον τιμούν καθόλου. Δημοσιεύουμε καταγγελία για τον λαοπρόβλητο «μεσσία» της Ανατολικής Φθιώτιδος, από πολίτες της περιοχής με αναφορά γεγονότων που μόνον κολακευτικά δεν είναι για τον πρώην ηθοποιό και νυν δήμαρχο αλλά και για το έργο του ως άρχοντα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εξυπακούεται ότι θα δημοσιευθεί η οποιαδήποτε απάντηση στην καταγγελία, μας αποσταλεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: