Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013


ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ!


Πόσο κοστίζει μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη;
ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ 
ΜΙΑ 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 
ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ;
Οι παπαράτσι που κυνηγάνε τις διασημότητες, μοσχοπουλάνε τις φωτογραφιες σε εφημεριδες και περιοδικά 

Σε μια εποχή που οι τιμές πέφτουν σε όλα, από τα γιαούρτια μέχρι τα ακίνητα, υπάρχουν και μερικές αξίες στο χρηματιστήριο των lifestyle περιοδικών που παραμένουν σταθερές ή τέλος πάντων έχουν μικρή πτώση.
Επειδή λοιπόν σήμερα είναι Τετάρτη που σημαίνει ότι κυκλοφόρησαν στα περιοδικά καινούργιες φωτογραφίες της Ελένης να κρύβεται από τους παπαράτσι και επίσης επειδή έγινε μεγάλη συζήτηση για την «περίεργη» εξαφάνιση της Μενεγάκη το περασμένο σαββατοκύριακο που ναι μεν πήγε στα Αχλα, αλλά δεν βγήκε καθόλου από το ξενοδοχείο για να πάει στην παραλία λέω να ενημερώσω κι εκείνη κι εσάς για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Εσείς για να μάθετε κι εκείνη για να το πάρει απόφαση.
Πρώτα απ όλα είναι μεγάλη αλήθεια ότι η Μενεγάκη πουλάει πάρα πολύ στα εξώφυλλα των δυο περιοδικών ΟΚ και Hello και για αυτό οι άνθρωποι που βγάζουν αυτά τα περιοδικά φροντίζουν να βάζουν τουλάχιστον μια φωτογραφία της κάθε εβδομάδα. Επειδή ακριβώς πουλάει, όπως ακριβώς λέει ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης, η τιμή της παπαράτσι φωτογραφίας της Ελένης Μενεγάκη είναι πολύ υψηλή. Όπως λένε κάποιοι, αν θέλεις να έχεις φωτογραφία της Μενεγάκη στο περιοδικό σου και μάλιστα με μαγιό θα πρέπει να πληρώσεις πάνω από 2000 ευρώ.
Δεν το λέω αυτό για να πάρετε μια φωτογραφική μηχανή και στο κατόπι τη Μενεγάκη. Λέω απλά ότι η Μενεγάκη είναι μια ολόκληρη βιομηχανία από μόνη της.

Πηγή: http://www.queen.gr/

Με κόλιανδρο ...διωχνετε το αγχος

ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΤΕ ΤΟ...ΓΙΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ

Μπαχαρικό που ... καταπολεμά το άγχος

Κόλιανδρος ή 

Κορίανδρος


Γ
νωρίζετε ποιό μπαχαρικό καταπολεμά το άγχος; Είναι αρωματικό και έχει πολλά οφέλη για τον οργανισμό μας. Το γνωρίζετε σίγουρα ίσως όμως δεν σας έχει περάσει ποτέ…από το μυαλό ότι καταπολεμά το άγχος. Ο λόγος για τον κόλιανδρο που εκτός από ένα πολύ αρωματικό μπαχαρικό διαθέτει και πολλές θεραπευτικές ιδιότητες.

Διαβάστε που κάνει καλό και σε ποια μορφή να τον προτιμήσετε:
Συμβάλλει μεταξύ άλλων στην καταπολέμηση του άγχους, στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και στην αντιμετώπιση της κόπωσης και της ημικρανίας. Θεωρείται επίσης ότι συμβάλλει στη μείωση των μυϊκών πόνων και των πόνων των αρθρώσεων σε άτομα που πάσχουν από αρθρίτιδα ή ρευματισμούς.

Ρωτήστε τον ειδικό…
Το συγκεκριμένο μπαχαρικό είναι πολύ διαδεδομένο στην Ασιατική και στη μεξικάνικη κουζίνα.
Θα τον βρείτε στην αγορά είτε ξερό υπό τη μορφή σπόρων είτε φρέσκο. Ο φρέσκος ωστόσο έχει εντονότερο άρωμα και καλύτερη γεύση.
Ταιριάζει πολύ στις σούπες, στο κρέας αλλά και στο ψάρι. Επίσης πάει με τις αγκινάρες και τα μανιτάρια. Συνδυάζεται με τζίντζερ, κύμινο και σκόρδο. Προσθέστε τον στο τέλος του μαγειρέματος για να μην χάσει το άρωμά του.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/

ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ...ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΩΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΙ ΈΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ... ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΟΜΩΣ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΑΣ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ -ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ

γιωργοσ ιατριδησ

Ο Γ. Ιατρίδης, βασικός ανταποκριτής των Ελληνικών ΜΜΕ στην Τουρκία και διαχειριστής του Alexiptoto.com, πιάστηκε προχθές το βράδυ μαζί με άλλους 10 ξένους υπηκόους από τις αρχές της Τουρκίας 

Ένας από τους 10 ξένους υπήκοους που ανακρίνονται ως «υποκινητές» της τουρκικής εξέγερσης είναι ο Γιώργος Ιατρίδης, 25 ετών, φοιτητής Erasmus και ανταποκριτής πολλών ΜΜΕ στην Κωνσταντινούπολη. Πρόσφατα, μίλησε στο «Κόκκινο 105,5» για την παραπληροφόρηση σχετικά με τον υποτιθέμενο κίνδυνο που διέτρεχαν οι ομογενείς της Τουρκίας.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/

Ο λαός θα έλεγε: ΡΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ ..ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΑΜΕΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ!


Ανεκδιήγητος ο Μπουτάρης: κόβει χρήματα από τις κοινωνικές παροχές του δήμου αλλά χρηματοδοτεί την παρέλαση των γκέι!


Δριμεία επίθεση για την πολιτική που ασκεί η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης και βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας κατά τη διάρκεια της προχθεσινής, 3 Ιουνίου 2013, συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ


Απίστευτα στοιχεία: Μέσα σε μόλις ένα χρόνο στην Ελλάδα μπήκε το 30% των λαθρομεταναστών όλης της ΕΕ!


Το 30% όλων των λαθρομεταναστών που μπήκαν στην ΕΕ τον τελευταίο χρόνο, μπήκαν από την Ελλάδα (και έμειαν φυσικά στην Ελλάδα)...

Όπως αναφέρει σχετική έκθεση της ΕΕ με αντικείμενο την κατάσταση στη ζώνη Σένγκεν, το ποσοστό παράνομων εισόδων για την Ελλάδα, έφτασε στο 30% επί του συνόλου της ΕΕ, πίσω από το αντίστοιχο της Ιταλίας (31%).

Δηλαδή η Ιταλία των 55 εκατ. ανθρώπων δέχθηκε τους ίδιους σχεδόν λαθρομετανάστες με την Ελλάδα των 11 εκατ.!

Ε, καιρός ηταν... ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ!

OI MΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ  ΣΤΑΕΛΛΗΝΙΚΑ .

Γεμάτες ανησυχία και έντονο προβληματισμό φωνές των τουρκοφρόνων της Θράκης για την καταρρέουσα μειονοτική εκπαίδευση!

Για το πόσο προβληματική είναι πλέον η μειονοτική εκπαίδευση (αυτό το επί δεκαετίες όπλο διχασμού και γκετοποίησης της μειονοτικής νεολαίας της Θράκης) και πόσο μεγάλη η διαρροή προς τα δημόσια ελληνικά σχολεία, σας έχουμε ξαναμιλήσει και πρόσφατα στο «Προξενείο-Στοπ». Εις επίρρωσιν αυτών, έρχεται τώρα και μία επίσημη ανακοίνωση του τουρκοπροξενικού κόμματος «Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη» (DEB), που στην πραγματικότητα δεν είναι παρά μία αγωνιώδης έκκληση προς τους μουσουλμάνους γονείς να μη στέλνουν τα παιδιά τους στα δημόσια δημοτικά, αλλά στα μειονοτικά. Η έκκληση αυτή έρχεται ως στήριξη μιας καμπάνιας που έχει αρχίσει πρόσφατα (από τον Σύλλογο Κηδεμόνων του Μειονοτικού Γυμνασίου Ξάνθης) με τίτλο «Να γεμίσουμε τις τάξεις μας, να μη μείνουν άδειες οι τάξεις μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: