Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΥΣΟΔΟΜΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ..ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ                                                             
ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ... ΤΟΥ ΦΑΥΛΟΥ Κ.Ι.Σ! (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο)
 ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΘΟΝΙΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ,   ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ...
Απολαύστε τον ...ωραιοπαθή υπουργό που ισοσκελίζει'
τον πολιτισμό των Εβραίων ..με τον Ελληνικό!..
Όχι δεν είναι χαλβάς, αλλά εν ψυχρώ αλήτης!

ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΜΟΡΘΩΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ! ( τα περισσότερα Ελληνόπουλα-Εβραιοπουλα της Ελλάδας ... 
σπουδάζουν στα πανεπιστήμια του Ισραήλ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΙΑ! )
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ (ονόματι ΜΗΤΣΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ) ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΙΣΟΤΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ..Τον πολιτισμό του Ισραήλ σε ποια γραφή τον είδε; Για να ξέρουμε κι εμείς!

Υπ όψιν ότι το ΚΙΣ δεν φορολογείται -δεν φορολογούνται ΟΛΟΙ οι Εβραίοι.. μηδέ εξαιρουμένου και του δικηγόρου τους ,καιροσκόπου  αξιοτίμου ΚΟΥΒΕΛΗ.. ναι αυτού του καραγκιόζη νομικού, κι αρχηγού, φαιδρού κομματιδίου, που θέλει διακαώς, να ψηφιστεί το αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο!.. προς εφαρμογήν των εντολών που δέχεται από το ΚΙΣ.. ( αυτή τη φαύλη σπείρα ...που μετέβαλε... τους Έλληνες Εβραίους, σε κατάσκοπους εν ενεργεία.. του Ισραήλ!) Σημειώστε δε ότι αυτός ο πολιτικός χαλβάς επίσης ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ... Η τεράστια περιουσία του έχει μεταφερθεί στη δικαιοδοσία του κράτους εν κράτει ...θρασύτατα αφορολόγητου Κ.Ι.Σ.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ                                                                

Προσοχή! Προσοχή στα λαμόγια φαρμακοποιούς!

Να γνωρίζουν και οι ασθενείς και οι γιατροί, ότι οι φαρμακοποιοί ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να αλλάζουν το φάρμακο που γράφει η συνταγή χωρίς την συγκατάθεση ή του γιατρού ήτοι ασθενή!
 Διαπράττουν το αδίκημα ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΉΣ. Προσοχή λοιπόν στα λαμόγια...
ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να νοικοκυρευτεί η ελληνική κοινωνία. 
Είναι τόσο ξεχαρβαλωμένη ηθικά που με τίποτε δεν γιατρέυεται..όσα μέτρα κι αν ληφθούν.
Το δε όλο σύστημα της Υγείας είναι τόσο σάπιο ώστε θυμήθηκα τον καλό-όντως- πενθερό μου ..  που τα φάρμακα που έγραφε η συνταγή του ..τα μετέτρεπε
σε καλυντικά.. οδοντόκρεμες, 
κρέμες, αρώματα... Είπα ότι ο πενθερός μου ήταν καλό και ηθικό στοιχείο, αλλά είχε 
εμπλακεί στο σύστημα που δεν το εφεύρε αυτός... αλλά ο φαρμακοποιός κ.λ.π. λαμόγια
με αποτέλεσμα τα Ταμεία να καταβαραθρωθούν... και σύμπασα η Ελλάς να βουλιάξει.!
Συνεπώς δεν προβλέπω θεραπεία... Άλλωστε το έχω διακηρύξει από πολλού:Η κρίση που διερχόμαστε είναι πρωτίστως κρίση εσωτερική, εσώψυχη... και για να γίνει κάτι χρειάζεται 
να κατεδαφίσουμε ό,τι κουβαλάμε μέσα μας και να κτίσουμε μια άλλη ψυχή και νοοτροπιά. 
Και τούτη αυτή τη στιγμή είναι μάλλον τεχνικά ανέφικτο! 
ΓΕΡΟ-ΣΟΦΟΣ

LIFESTYLE                                             

OI EΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...-Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΙΚΟ!
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΙΚΟ ΤΟ ΑΜΟΡΕ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)


miss2


Πάνω που ρωτούσαμε τον Η. Κασιδιάρη εάν θα σύναπτε σχέση με Ιταλίδα μοντέλο, ήρθε η απάντηση από το ίδιο το νέο αμόρε του κοιν. Εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ                                                


Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ..ΝΤΙΝΤΙΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ATHENS PRIDE.. (Είναι εμετικό δυο άνδρες να κρατιούνται από το χεράκι!) 


Καλεσμένος στο Πρωινό του, ΛΙΑΓΚΑ το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Νότης Σφακιανάκης κατάφερε για ακόμα μια φορά να προκαλέσει εντυπώσεις και ποικίλα σχόλια με τις δηλώσεις του.

«Ναι, είμαι απόλυτος. Μόνο, όμως, αν πιστεύω κάτι. Και για να το πιστεύω, πάει να πει πως έχει πως έχει προκύψει μέσα από έρευνα, από γνώση και είμαι απολύτως βέβαιος ότι είναι έτσι. Μόνο τότε λέω πως πιστεύω κάτι», είπε ο τραγουδιστής μιλώντας στο Γιώργο Λιάγκα σχετικά με τις δηλώσεις του, που συνήθως... προκαλούν!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ                                               

ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΟ ΣΔΟΕ-ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ!
--ονοματάκια όμως δεν δίνουν!

 Γνωστός εργατολόγος της Αθήνας, ο οποίος είχε παλαιότερα συχνή παρουσία (ακόμα και τραγουδώντας) σε τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και εμπλοκή σε πολιτικοοικονομική υπόθεση-σκάνδαλο, φαίνεται ότι....
έπεσε στα δίχτυα του ΣΔΟΕ, καθώς από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν στην κατοχή του έσοδα ύψους 6.992.000 ευρώ, που είχε... ξεχάσει να τα δηλώσει στην Εφορία. Αντίστοιχα, στην ίδια παράβαση της απόκρυψης εσόδων υπέπεσε ένας δικηγόρος στον Πειραιά, ο οποίος εμφανίζεται με αδήλωτα έσοδα ύψους 3.470.000 ευρώ, και ένας χειρουργός από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος δεν δήλωσε εισόδημα 2.110.000 ευρώ. 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ                                                 

O EΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ  ΗΛΙΑΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ...ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 5!
Βαθειά απαγοητευμένος...Κυνηγός μιας άπιαστης  ευτυχίας... Αλλά μάλλον αυτοκτόνησε τη σελίδα του στο ηλίθιο ΦΤΣΟΜΠΟΥΚΙ και λίαν καλώς έπραξε. Εμείς  δεν πιστεύουμε ότι θα προβεί στο απονενοημένο... διότι μόλις πριν από λίγο καιρό ενυμφεύθη κυρίαν...Εκτός αν ο πρόσφατος γάμος του ήταν κεραμίδα εν κρανίω. Δεν το πιστεύουμε , διότι είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή και περιεχόμενο... Τώρα αν του "τσίκνισε" η ζωή  έ, σε όλους, το μενού της ζωής μας εν πολλοίς μας βγαίνει τσικνιστό!.. Κάτσε καλά Μαμαλάκη, υπάρχουν και πολλοί που σε συμπαθούν ανδιοτελώς...Έτσι βρε αδερφέ, επειδή τους άρεσε το σουλούπι σου, ενιότε κι ο λόγος σου και οι σάλτσες σου... Κάτσε καλά Ηλία...


Μια επιστολή- κατάθεση ψυχής, έγραψε ο Ηλίας Μαμαλάκης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Ο δημοφιλής τηλεοπτικός μάγειρας δε φοβάται να πει αλήθειες.

Το παρακάτω γράμμα ξεδιπλώνει την προσωπικότητά του η οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την τηλεοπτική του παρουσία.

Διαβάστε την επιστολή του:
«Καμιά φορά νομίζω ότι ζω από λάθος. Νιώθω μια απέραντη κούραση που μαζεύεται στη βάση του μυαλού μου και στις ωμοπλάτες μου. Ίσως να έχω βουλωμένες καρωτίδες. Λίγο πιο ήρεμος σκέπτομαι ότι, μάλλον, με κούρασε το πολύ κυνήγι. Σε όλη μου τη ζωή ...κάτι κυνηγούσα, μια φρουτόκρεμα, μια αγκαλιά, μια μικρή αναγνώριση, μια γυναίκα, την τύχη, ένα πτυχίο, μια εξασφάλιση, το αναπάντεχο, το αδύνατο, ένα γλυκοφάγωτο καρότο που έτρεχε μπροστά μου με την ίδια ταχύτητα με μένα και που είναι της ράτσας «ΕΥΤΥΧΙΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: