Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ-ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ: "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ"!

 
 ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ¨Η ΑΡΜΕΝΙΟ!

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία μετά το παραλήρημα στο twitter του σημαιοφόρου της Τουρκίας στην τελετή έναρξης των Μεσογειακών Αγώνων και χάλκινου Ολυμπιονίκη της ελληνορωμαϊκής πάλης, Ριζά Καγιάλπ.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Τούρκος

ΜΙΑ ΟΛΑΚΕΡΗ ΖΩΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ...ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΔΟΠΑΤΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!

ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ


bank-listia

Μέχρι το τέλος του έτους οι Ελληνικές τράπεζες θα ενοποιηθούν σε μία το πολύ δύο κεντρικές τράπεζες...
Μόλις ενοποιηθούν -καθαρές πια αφού το βρώμικο κομμάτι τους θα το έχει απορροφήσει το Ελληνικό δημόσιο- θα ξεκινήσει και η πώλησή τους στις μεγάλες Γερμανικές Τράπεζες.
Οι Γερμανικές τράπεζες θα τιτλοποιήσουν (δηλαδή θα πουλήσουν) τα δάνεια σε ασφαλιστικές Γερμανικές εταιρίες, στην ουσία θα ...πωληθούν τα σπίτια που βρίσκονται πίσω από τα δάνεια, οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν συνεταιρισμούς διαχείρισης αυτών των δανείων.

ΟΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΙΟΙ ...ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ...

Με βάση το ΑΦΜ η παράταση στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Νέες ηλιθιότητες του Υπουργείου Οικονομικών. Σε πολλές μέρες "σπάει" η υποβολή δηλώσεων, ανάλογα με τον ΑΦΜ, σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση. Δείτε αναλυτικά:

Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για τους υπόχρεους του άρθρου 62 του ΚΦΕ (φυσικά πρόσωπα), παρατείνεται ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του αριθμού φορολογικού μητρώου του φορολογούμενου ως εξής:
Για τα ψηφία: 1 και 2 έως και την 22η Ιουλίου 2013,

MΩΡAINEI...KYΡIOΣ !

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΡΟΜΟΓΕΡΟΣ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ YAHOO!

Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας την... «έπεσε» στη διευθύνουσα σύμβουλο της Yahoo! [βίντεο]

Είναι γεγονός ότι η Μαρίσα Μάγιερ, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Yahoo, είναι μία γυναίκα που...


τα έχει όλα – γοητεία, ομορφιά, δυναμισμό, κύρος, εξουσία.

Ο γεγονός, μάλιστα, ότι είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, δεν φαίνεται να έχει μειώσει τη δημοτικότητα της 38χρονης μεταξύ των ανδρών, τους οποίους έλκει σαν μαγνήτης.

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ...Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΣ-ΖΟΜΠΙ!

ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ...

Συντάχθηκε απο τον/την ypsistos
kammenos-stoyrnaras
Συνέχεια στο...τάπωμα του ανεκδιήγητου Στουρνάρα έδωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...Ο Πάνος Καμμένοςε έδωσε στη δημοσιότητα το ομόλογο ύψους 1,12 δισεκατομμυρίων ευρώπου πλήρωσε στο ακέραιο η ελληνική κυβέρνηση στους διεθνείς τοκογλύφους την ώρα που εμπαίζονται χιλιάδες Έλληνες μικρο-ομολογιούχοι...

ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ...

ΣΟΚ: ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΡΑΣΕΙΣ "ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ" ΚΑΙ "ΧΑΛΕΠΙ"

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris 
kefali-rasoforou2
kefali-rasoforou1
ΣΚΛΗΡΟ ΘΕΑΜΑ
Συγκλονιστικοί συνειρμοί δημιουργούνται με την δημοσιοποίηση απο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ βίντεο από το διαδίκτυο στο οποίο εικονίζεται ρασοφόρος να κατασφαγιάζεται από ισλαμοφασίστες σε δημόσια θέα και με κραυγές και ντροπιαστικά για την χριστιανική εκκλησία επιφωνήματα.
Ακούγοντας προσεκτικά το βίντεο ξεδιακρίνονται οι φράσεις "altemarine" ή κάποια παρεμφερής λέξη(μητροπολίτης δηλαδή, επίσκοπος)και τη λέξη Χαλέπι.(Alepi)
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το βίντεο αυτό δεν έχει σχέση με την τύχη των δύο απαχθέντων μητροπολιτών που αγνούνται εδώ και καιρό στη Συρία.
Ο Θεός με αυτά που βλέπουμε να βάλει το χέρι του.
Το θέαμα είναι πολύ σκληρό. Όσοι δεν αντέχουν να μην το δούν.
Tο ρεπορταζ είναι των Δημήτρη Πορφύρη και Πηνελόπης Σταφυλά από τις Βρυξέλλες. Ελπίζουμε οι φόβοι μας να μην επαληθευτούν ώστε να γίνει παγκόσμια αποκλειστικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: