Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ..ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!



ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ 50 ε!

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ…ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ…

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

OPEN FAST FREE courses in 



Journalism…


Ανοιχτά- γρήγορα- ελεύθερα ΜΑΘΗΜΑΤΑ 


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!


MONO ME 50 EΥΡΩ!!!

Η Εταιρία Δημοσιογραφικών Μελετών που πρώτη καθιέρωσε στην Ελλάδα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ e-mail ή αλληλογραφία ( από το 1968).. εγκαινιάζει σήμερα μια νέα καινοτομία ταχύρυθμων εξειδικευμένων  σπουδών στη δημοσιογραφία.΄Ητοι:

Παραδίδει μόνον ένα εξειδικευμένο ΜΑΘΗΜΑ της απολύτου επιλογής του σπουδαστή. (π.χ. Πολιτικό, διπλωματικό, καλλιτεχνικό,δικαστηριακό, αθλητικό, οικονομικό ρεπορταζ,  ερευνητής ρεπόρτερ κ.λ.π) κι επ΄αυτού δίνει έμφαση.  Οπλίζει τον σπουδαστή  με την αναγκαία θεωρία και τον ρίχνει αμέσως στη μάχη του καθημερινού ρεπορτάζ, τον δοκιμάζει στην πράξη αμέσως. Και επιδιορθώνει τα λάθη του, τις τακτικές κ.α, που ακολούθησε,μέχρις ότου διαπιστωθεί ότι ο σπουδαστής μπορεί πλέον να κινηθεί αυτόνομα κι άφοβα στο δημοσιογραφικό είδος που επέλεξε.

Στην καινοτομία αυτή σημαντικό ρόλο έπαιξε το επίπεδο των σπουδαστών μας που είναι πράγματι υψηλό (πολλοί έχουν Πανεπιστημιακά πτυχία άλλων σχολών) κι οπότε δεν χρειάζεται «τρίβονται»  με γνώσεις που υποφώσκουν μέσα τους και ιδίως να υποβάλλονται σε περιτές δαπάνες.

Το σεμινάριο διαρκεί ένα μήνα .Μετά την περάτωση των σπουδών στο συγκεκριμένο είδος που επέλεξε ο σπουδαστής χορηγείται ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕ 50 ευρώ…!!

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει:

1-Να συμπληρώσουν το υπόδειγμα ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Θα το βρήτε εδώ:http://pressliberty.wordpress.com/ΒΑΣΙΚΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ  κ.α.

2-Να καταθέσουν το ποσό των 50 ευρώ στο Λογαριασμό: Νο: 284-002101-079878 –και να στείλουν αντίγραφο απόδειξης της κατάθεσης με e-mail (pressliberty@gmail.com). Τα μαθήματα αρχίζουν αμέσως, εντός 2 ημερών, το πολύ.

3- Άλλες πληροφορίες ή απορίες  περί των μαθημάτων δεν θα δίδονται σε κανέναν παρά μόνον μετά την εγγραφή. Ωστόσο  θα βρείτε πλούσια πληροφόρηση…  στις ακόλουθες διευθύνσεις:

1-http://www.pressbank.blogspot.com/ ΣΥΧΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 

2-http://www.pressbank.blogspot.com/search/label/ ΠΕΡΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ κ.α

 3) http://pressliberty.wordpress.com/ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι πετυχημένες εργασίες των σπουδαστών μας θα δημοσιοποιούνται από τις ιστοσελίδες του δικτύου της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΥΠΟΥ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: