Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΜΑΣ ...ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΝ... ΗIS MASTER VOICE, δεν είναι;...ΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΔΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΩΝΗ;

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ. ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΤΗΣ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ: ΗΠΑ.. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ...ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ... ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΡΩΜΙΚΟ-ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΨΩΜΙ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΑΜΕ ... ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΑ! ..ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΒΑΝΔΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ...ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!

( και φυσικά δεν έχουμε καμιά σχέση με τη Χ.Α , αλλά με τη δημοκρατία και το Σύνταγμα που το έχουν κάνει μουνόπανο ..οι εκλαμπρότατοι ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!)
_______________________________________________________________________________
Η Φωτό Μου

ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΡΕ... ΜΑΣ 

ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ Ο ΑΡΑΠΗΣ 

ΟΜΠΑΜΑ


ΚΙ Ο Μπαρμπα- Θωμάς ...δακρύζει....μέσα στην καλύβα του για την κατάντια του)

..Δεν είναι τυχαίο αυτό το σηματάκι που βάζουμε εδώ επί 4 χρόνια.ΝΑΙ ..είμαστε σε πόλεμο. ΦΟΡΕΣΤΕ ΚΡΑΝΗ...ΠΑΛΑΣΚΕΣ !Ο Ελληνισμός υφίσταται πολλαπλές επιθέσεις. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΨΟΥΝ...ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ... ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ... ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑΨΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ,ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ. ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ! ΛΑΚΕΔΕΣ- ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ & ΣΑΜΑΡΑ! ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ...  

________________________________________________________ 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ! ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ!!!


Μετά θα περιμένουμε συμπαράσταση από τους Σέρβους! Θα αναγνωρίσουν άπαντες τα Σκόπια ως "Μακεδονία"!!!



631478_θατσιΗ Ελλάδα ετοιμάζεται να αναγνωρίσει το Κόσσοβο Τι είπε ο Βενιζέλος στην Πρίστινα και στον Θάτσι ; …
Η Ελλάδα σχεδιάζει να αναγνωρίζει το Κόσσοβο επιβεβαίωσε στα Μέσα ενημέρωσης της Πρίστινα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα των Σκοπίων republika.mk.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό το διαβεβαίωσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών αμέσως μετά τη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό του Κοσσόβου Χασίμ Θάτσι, ο οποίος από την πλευρά του έκανε γνωστό ότι η χώρα του θα ανοίξει σύντομα γραφείο στην Αθήνα.
Το δημοσιεύματα κλείνει γράφοντας ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστηρίζει την ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στην Ε.Ε.. «Να παραμείνετε στο σωστό δρόμο, συνεχίστε να εργάζεστε για το ευρωπαϊκό και ευρωατλαντικό μέλλον σας και θα είμαστε δίπλα σας», πρόσθεσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι της ένταξης του Κοσόβου στην Ε.Ε. θα προηγηθεί η αναγνώριση από την Ελλάδα.
Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: