Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ...Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ...Διαβάστε ένα παλαιότερό του κείμενο και θα καταλάβετε! ΤΑ ΓΡΑΔΑ ΤΟΥ!

ΤΑ ΕΛΕΓΕ ο π.Αντώνιος πριν ένα χρόνο ( Κυριακή, 7 Απριλίου 2013)


ΕΝΑΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ  ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ "επαναστατικό" ΜΗΝΥΜΑ ...ΤΟΥ Π.ΑΝΤΩΝΙΟΥ!


ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΟΥΡΛΩΤΟ ΟΙ ΑΜΒΩΝΕΣ

Ήγγικεν η ώρα.. Ο παπάς να ξαναγίνει μπροστάρης…φανάρι στο πληττόμενο ποίμνιο του από την εισβολή- κατοχή ξένων σκοτεινών δυνάμεων , κυρίως οικονομικών εγκληματιών, οι οποίοι αδίστακτα εν μια νυκτί μετέβαλαν την Ελλάδα σε απέραντο τόπο γενικής απελπισίας. 

Ήλθε η ώρα ο άμβωνας να ξαναπάρει φωτιά και τη σημασία που είχε προ της επιδρομής της αποχαυνωτικής βρωμιάρας .τηλοψίας. 
Ο θρυλικός ΄Ελλην παπάς ,αν και γνωρίζει τα πάντα, σιωπά, σήμερα στα διαδραματιζόμενα, περιοριζόμενος, για την απάλυνση των πολλαπλών δεινών που επέλασαν, ξάφνου, από εγχωρίους και εξ Εσπερίας ληστοσυμμορίτες…στον ρόλο του απλού σιτιστή των πεινασμένων…
Είναι κι αυτό βέβαια , η φιλανθρωπία ,μέσα στην αποστολή του, αλλά ΟΥΚ ΕΠ ΑΡΤΩ μόνον.. Τα συσσίτια είναι το αποτέλεσμα των αρπακτικών εισβολέων … Και τις ασχήμιες αυτές καλείται η Εκκλησία να πληρώσει από το βαλάντιόν της! Και δεν οργίζεται!.Θαρρεί πως εκτελεί το αποστολικόν της καθήκον..Κατά Χριστόν! Αμ δεν είναι έτσι και το γνωρίζετε, αδελφοί λίαν καλώς και καλύτερον εμού, του απομακρυσμένου μέσα στα ρουμάνια και τις σπηλιές! 
Είναι η ώρα της εξέγερσής σου Έλληνα παπά. Ο λόγος σου ας πάψει πια να είναι παρηγορητικός. Να γίνει πύρινος, καταγγελτικός και σκληρός για να αφυπνίσει κοιμώμενες κι αποχαυνωμένες συνειδήσεις.Είμαι ο ελάχιστος που θα σου
υποδείξω τι θα πεις. Εσύ ξέρεις ..Βιώνεις τους ενορίτες σου.Ύψωσε την ..αγιαστούρα σου και δώσε με τη λαλιά σου ζωντάνια στον άμβωνά σου.. Είσαι κατ΄επιταγήν των Ουρανών μπροστάρης. Κάνε ξανά το ράσο σου να ανεμίζει κι ο λόγος σου να τρομοκρατεί τις κατσαπλιάδικες φάρες και τα συνάφια τους! Ξεκίνα τώρα και μη σκιάζεσαι από τον οικείον Δεσπότη σου ..του οποίου η αφόρητη σύνεση και η συμπόρευση του με την εκάστοτε κοσμική εξουσία.. την οποία και ενόχως θυμιατίζει.. προκαλεί συχνάκις εμετικές καταστάσεις! Παράτα τον και σήκωσε το μπαϊράκι της ψυχής σου! Αυτή ξέρει που θα σε οδηγήσει! Τα υπόλοιπα είναι φαιδρώς δημοσιουπαλληλικά .. ενώ εσύ είσαι σταλμένος από τα αψηλά των Ουρανών! Ή το ξέχασες σάμπως; ΣΥΝΕΧΕΙΑ: http://monidadias-news.blogspot.gr/2013/04/blog-post_9213.html

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΝ ΟΣΩΝ... ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΙΣΤΟ!

Α,ΡΕ ΠΑΠΑ-ΑΝΤΩΝΗ
Τι μας κάνεις... ΣΥΓΧΙΖΕΙΣ
ΙΕΡΑΡΧΕΣ....ΟΥΤΙΔΑΝΟΥΣ!

ΜΕΓΑΣ Ο ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ... που ζητάει τα βίντεο της Χρυσής Αυγής- αν έχει τέτοια- για να τα δημοσιοποιήσει ...παγκοσμίως! Κι άσε την Κυβέρνηση Σαμαρά να βουρλίζεται με τις φασιστικές μεθόδους της!



Κάποιοι εκκλησιαστικοί παραμιλάνε, την ώρα που σύμπας ο λαός χειροκροτεί τις σκέψεις του π. Αντωνίου ( όπως φαίνεται από τα σχόλια τους). ΄Ιδιον αφρόνων. Σε συνεργασία με δημοσιογραφάκια -λιβανιστές της αγιότητάς τους,παραμιλάνε και σχεδιάζουν ... βλακώδη επίθεση...κατά του μοναχού, αλλά δεν βγάζουν οι πανάθλιοι κίχ υπέρ ή κατά του σοβαρού κειμένου του που σάρωσε χθες στο διαδίκτυο!
Μάλιστα δε με κάποια υποκαθίκια κι υποτακτικά του Τύπου σχεδιάζουν να επιτεθούν στον π. Αντώνιο δικαστικά! Ούτε ο Θεός που εμπορεύονται δεν τους συνδράμει... Θα πάνε στα κοσμικά τερτίπια απονομής ...δικαιοσύνης. Τέτοιοι οι Χαλβάδες που διερωτώνται αν ο μοναχός ΑΝΤΩΝΙΟΣ... είναι ...μοναχός ή κάποιος άλλος!! Αυτό τους μάραναε, όταν η φάτσα του είναι πανελληνίως γνωστή;
Αντι να χειροκροτούν... την πρωτοβουλία του.. και τον μεστό λόγο που εξέπεμψε....απλά ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ!
Ειναι σαφές οτι έχουν ψυχοβγαλτικό πρόβλημα... Μα πουλάνε Θεό σε τιμή ευκαιρίας!ΑΝΕΞΟΔΑ! Κι ο λαός το γνωρίζει... ΤΕΤΟΙΑ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ!
 

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ 

ΗΜΕΡΑ..ΣΤΟ ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ!

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ  ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ 

Η ΖΩΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-BLOGGER! 

Κάνουμε αγώνα για τις απαράδεκτες διώξεις του Τύπου..από το 1995 και μόλις τώρα άρχισαν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι να αφυπνίζονται.. Ο κάθε τραχανάς κυρίως ( πολιτικοί, δικηγόροι και καλλιτέχνες) έτσι επειδή τους καυλώνει καταδιώκουν με μηνύσεις τους δημοσιογράφους, γιατί λέει εθίγη η φαντασιόπληκτος τιμή και η αξιοπρέπειά τους. Εδώ και μερικά χρόνια βρήκαν την φάμπρικα οι διώκτες ...με αγωγές ..να ζητάνε παραδάκι από τον δημοσιογράφο.... που, αν το εισπράξουν θα το διαθέσουν οι μαλακόσποροι σε φιλανθρωπικά ιδρύματα!

ΕΙΝΑΙ  ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ
ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ
Η ΡΟΥΜΠΡΙΚΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ
ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ
ΔΙΩΞΕΩΝ!ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!


Στην www.webpressunion.blogspot.gr  ή στο www.pressbank.blogspot.gr υπάρχει ολόκληρος φάκελλος για τις διώξεις του Τύπου, που έχουν ένα σκοπό και μόνο να φιμώσουν τον δημοσιογράφο και να τον γονατίσουν εξοντώνοντας τον οικονομικά. 
Καμιά άλλη επαγγελματική τάξη δεν σέρνεται στα δικαστήρια τόσον συχνά στα δικαστήρια!1500 -2000 άνθρωποι του Τύπου κάθονται ετησίως στα σκαμνί...
Μακάρι να ξυπνήσουν οι δημοσιογράφοι ...Στοιχεία θα βρούν στο link που σας δίνουμε πιο πάνω! Οι ενδιαφέρομενοι να επικοινωνήσουν μαζί μας. Είμαστε οι μόνοι που αναδεικνύουμε το θέμα επί 20 συναπτά έτη! ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ!
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΑΙΔΕΣ ΩΣ ...ΟΙ ΜΑΣΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ




ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

στο
τακα-τακα!


Διαλέξτε την πληροφόρηση
που χρειάζεστε 
KANTE
KLIK ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ
ΝΕΩΝ

Κόσμος
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη και τεχνολογία
Πολιτική
Άλλες
κυριότερες
 ειδ..




.






ΚΑΛΗΜΕΡΑ


ΣΕ ΟΛΟΥΣ


ΣΑΣ… ΚΑΙ


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!


Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ 
ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ

ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-


ΕΝΑ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ


ΜΗ ΣΑΣ ΚΛΑΤΑΡΕΙ Η ΑΓΓΕΛΑ


                    





Στρώστε γαλαζοπράσινα χαλιά να περπατήσει 
νάναι διπλοφρουρούμενη η αυτοκράτειρα Άγγελα,
 δίπλα στου Αβραμόπουλου βάλτε και άλλα κάγκελα,
 με σιγουριά να τα διαβεί και να σας φχαριστήσει!

 Της πόλης δώστε το κλειδί, όπου θα μπαινοβγαίνει,
 δώστε το μεγαλόσταυρο, κάντε τη χριστιανή,
                   χυμούς στίψτε πορτοκαλιών, το λίμπιτό της ν’ανεβαίνει,
     Αγία να την κάνετε, δεύτερη Κασσιανή!

    Και στου Αιγαίου τα νερά, κάντε της μια τσάρκα,
     με ένα υποβρύχιο εκείνο που μπατάρει,
      μα πείτε της: της κατοχής,να επιστρέψει μάρκα,
      πρωτού σαν αυτοκράτειρα, στα χέρια σας κλατάρει!


Χ. Χ.
ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟ-FUNNY
                                   (ΠΟΙΗΤΗ ΑΛΜΠΑΝΗ)

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ-ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΤΗ ΖΩΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ...

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ!

Ενημερώνουμε τους Χολαργιώτες-Παπαγιώτες ότι οι απειλές σε βάρος του εκδότη της εφημερίδας μας είναι πλέον ξεκάθαρες και κάθε μέρα γίνονται εντονότερες. Απειλές κόμη και με υπαινιγμούς σε βάρος της ζωής του Βραχιολίδη: "Λίγες μέρες σου μείνανε" ή "Γράψε ό,τι προλαβαίνεις στο βόρθο σου για λίγες μέρες ακόμη, διότι θα κλείσει μια για πάντα". Ενημερώνουμε κάθε αναγνώστη μας για να γνωρίζει πως η απειλή, η οποία όσο βαδίζουμε στις εκλογές ενδεχομένως να στραφεί ευθέως σε βάρος της ζωής του Βραχιολίδη, έχει συγκεκριμένη προέλευση. 

Θα ενημερώσουμε σχετικά τις αρμόδιες αρχές και θα ζητήσουμε την προστασία τους. 

Δείτε πιο κάτω τα σχόλια σε βάρος μας και θα καταλάβετε...   

σχόλια:

  1. Ενημερωτικά, ο εισαγγελέας θα καλέσει την Καζάκου να του πει αν είναι στο ψηφοδέλτιο του Αποστολόπουλου και την έχεις κάτσει τη βάρκα. Έκανες το μεγάλο λάθος. Λίγες μέρες σου μείνανε. Και εκτός από τη φυλάκα που θα φας, έρχεται και αγωγή που θα σου πάρει τα σώβρακα και θα σε αφήσει στο δρόμο.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σου κάνει εντύπωση που κανένας δεν σε υπερασπίστηκε στο νέο αυτόφωρο για τη νέα σου συκοφαντία; Ούτε τους πιο ηλίθιους δεν κοροϊδεύεις πλέον. Γράψε ό,τι προλαβαίνεις στο βόρθο σου για λίγες μέρες ακόμη, διότι θα κλείσει μια για πάντα.

ΣΕΡΑΦΕΙΜ: ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ...ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΠΑΣ!

Σαν σήμερα εκοιμήθη ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ

  • Από  την Μητρόπολη
Σαν σήμερα εκοιμήθη ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ
'Αρθρο του Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ. Νικολάου για την Ημέρα μνήμης του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Σεραφείμ 
Στις 10 Απριλίου του 1998, μετά από πολυετή δοκιμασία, την οποία υπέ­μει­νε αγογγύστως και γενναίως, παρέδωσε στα χέρια του Δικαιο­κρι­του Θεού την ψυχή του. Η πολυετής Αρχιερατεία του (12 Ιανου­α­ρίου 1974 – 10 Απρι­λίου 1998) υπήρξε και για τον ίδιο και για την Εκ­κλη­σία της Ελλάδος πε­ριπετειώδης. Εκλεγείς επί Δικτατορίας, κατώρθωσε με την ευστροφία και την πολυπειρία του να κρατήσει με στιβαρότητα και να οδηγήσει με στα­θερότητα την Εκκλησία εν μέσω παγίδων και κινδύνων πολλών, κυ­ρι­ως κατά την Μεταπολιτευτική περίοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: