Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΕΝΑΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ...ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ!

Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο της μασονίας, ο Άλμπερτ Πάικ το 1871, προβλέποντας με ακρίβεια τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, είχε γράψει πως «ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους Εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα…»

Εκατόν σαράντα (περίπου) χρόνια μετά, τα γραφόμενα του μασόνου ηγέτη αποδεικνύονται σχεδόν προφητικά(!), αφού η ραγδαία κλιμάκωση της έντασης που υπάρχει μεταξύ Ανατολής και Δύσης φαίνεται να οδηγεί σε μία ολική σύγκρουση, η οποία θα σημάνει το τέλος των παραδοσιακών θρησκειών και την τελική εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων…

ΓΙΝΕΣΑΙ Η ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ... οι λαθροπλιατσικολογοι "μετανάστες" ...εκτός από τη δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη, τώρα χουφτώνουν και το ...μέρισμα!

Εκπληκτικές σκηνές διαδραματίζονται στις εφορίες της χώρας στις οποίες κανονικά θα πρέπει να αποταθούν όσοι θέλουν να φτιάξουν τα χαρτιά τους για να λάβουν το κοινωνικό μέρισμα που φιλοδοξεί να μοιράσει η κυβέρνηση.

Την ώρα που εκατοντάδες Έλληνες έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία ύστερα από την επιβολή των μέτρων λιτότητας ύστερα από μελέτη του Πανεπιστημίου του  Portsmouth., εκατομμύρια άλλοι λιμοκτονούν σε καθημερινή βάση χωρίς καμία ελπίδα να βελτιώσουν έστω και λίγο τη ζωή τους και εκατομμύρια νέοι χάνονται στην άβυσσο της ανεργίας, η κυβέρνηση μοιράζει το επίδομα σε Πακιστανούς, Αλβανούς κάθε λογής αλλοδαπούς  και τσιγγάνους (με τους τελευταίους να είναι όχι Έλληνες πολίτες αλλά να προέρχονται από χώρες όπως η Αλβανία, η Βουλγαρία ή η Ρουμανία) .

ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ...ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΚΕΣ ΣΠΕΙΡΕΣ...

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) πρέπει να επιβάλει κυρώσεις στην Ελλάδα για την παράλειψή της να εξαλείψει την τακτική και διαδεδομένη πρακτική της απώθησης προσφύγων και μεταναστών που φτάνουν στα σύνορά της αναζητώντας προστασία, ασφάλεια και καλύτερο μέλλον στην Ευρώπη» αναφέρει έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας που ως γνωστόν χρηματοδοτείται από ισλαμιστικές οργανώσεις και το κράτος του Κατάρ και προωθεί τον εξισλαμισμό των χωρών της Ευρώπης.

ΑΛΛΗ ΦΟΛΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;

Μήπως η υποψηφιότητα Μώραλη στον Πειραιά είναι ένα ακόμα «ποταμίσιο» πολιτικό «παιχνίδι» κυβερνητικών και επιχειρηματικών κύκλων;

Παρουσία Υπουργών, Βουλευτών και στελεχών της  Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ έγιναν τα «αποκαλυπτήρια» του συνδυασμού του  κ. Γιάννη Μώραλη...!


Διαβάζουμε στο Έθνος:

«Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Πειραιάς Νικητής», που περιλαμβάνει πολλά γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού και του ναυτιλιακού κόσμου, παρουσίασε σήμερα σε ειδική εκδήλωση στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ), ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, που εκλέγεται βουλευτής στην Α' Πειραιώς, οι βουλευτές της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος (Β' Αθηνών) και Λευτέρης Αυγενάκης (Ηρακλείου).

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

ΑΛΛΑΞΤΕ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ. ΞΑΝΑΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΣΟΥΠΕΣ!


  • 7ον-Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου

  • ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ ΕΚΔΙΩΞΕ ΑΠΟ 


  • ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ… ΚΟΥΤΆΛΙ ΟΛΟΙ 


  • ΜΑΣ ΓΙΝΑΜΕ …ΑΡΡΩΣΤΟΙ


  • Θα μπορούσε το τίτλος μας να είναι μια μελό ιστορία, αλλά είναι το σύγχρονο δράμα της διατροφής μας και κατ΄επέκταση της υγείας μας, αφού ως γνωστόν η τροφή μας ενοχοποιείται για τις περισσότερες ασθένειες που μας ζώνουν!..

  • Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει μηχανισμούς φανταστικούς ισορροπίας,και όταν οι φυσικοί του ρυθμοί προσβάλλονται από εξωτερικούς παράγοντες, ( οι τροφές που λαμβάνουμε π.χ.) τότε αποτρελαίνεται ..βγάζει σπυριά… κι όλα τα κακά της κόλασης… σε θέματα υγείας! ΄Ετσι ας μην απορεί η γιατρός (που αναφέραμε σε προηγούμενη σελίδα) η οποία ευλόγως απορεί: “ Πως είναι δυνατόν με τις τόσες κατακτήσεις της επιστήμης, οι ασθένειες αντί να μειώνονται, έχουν πολλαπλασιαστεί;

  • Δεν είναι αφελής η κυρία δόκτωρ…Απλά έχει χάσει ..την ουσία. Εμείς οι καλόγεροι πριν ανακαλύψουμε την ευεργετική κουζίνα μας –συμβατή με τις λειτουργίες του οργανισμού μας-, ανακαλύψαμε τη νηστεία… Ναι η νηστεία μας οδήγησε να επινοήσουμε ένα μενού, κατά τη φύση μας κι όχι παρά φύση… Χωρίς να αποτάσσουμε το πιρούνι, προτιμούμε το κουτάλι στην καθημερινότητά μας. Εξ άλλου η ανθρωπότητα επέζησε με κουτάλι κι όχι με πιρούνι, αν δεν με απατά η ιστορική μνήμη μου.

  • Ο ανθρώπινος οργανισμός διέπεται από φυσικές λειτουργίες… αν παραβιαστούν, τότε έχουμε ασθένειες!

  • Έτσι στο διάβα μας και ειδικά από το εκρηκτικό έτος 1960 ταυτόχρονα με την οικονομική μας ανάπτυξη .. όλα ως προς την υγεία έχουν ξεχαρβαλωθεί: Ο καρκίνος θριαμβεύει, (ενώ πρώτα δεν απασχολούσε τον άνθρωπο) …Οι φαρμακοβιομηχανίες ξεσαλώνουν πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες…και εν συνεχεία βγήκαν στην μέση ΠΆΜΠΟΛΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΆ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-ΠΑΛΑΙΌΤΕΡΑ ΤΑ ΛΈΓΑΝΕ κλινικές τα κέντρα αδυνατίσματος… τα βοηθητικά της υγείας μας ‘φάρμακα…ματζούνια " κι άλλες μαγγανίες, τάχα μου επιστημονικές!

  • Δεν υπάρχουν σχόλια: