Σάββατο 12 Απριλίου 2014


Ο αρχαίος Έλληνας και πατέρας της Ιστορίας Ηρόδοτος είχε πει ότι «στην ειρήνη οι γιοί θάβουν τους πατέρες τους, στον πόλεμο οι πατέρες θάβουν τους γιούς τους».
 
Στην συγκεκριμένη σύγχρονη περίπτωση μία χριστιανή Σύρια μητέρα είναι πλέον αναγκασμένη να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της με το πένθος του πρόωρα χαμένου γιού της, σφαγμένου στα χέρια των ισλαμιστών. 
 
Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τη χαροκαμένη μάνα να περιγράφει την ανείπωτη φρίκη που βρήκε την ίδια και τον γιο της, ο οποίος ένα βράδυ επέστρεφε σπίτι του μαζί με φίλο του από μία καθημερινή μέρα στη δουλειά του... 
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ 

ΗΜΕΡΑ..ΣΤΟ ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ!


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

στο
τακα-τακα!


Διαλέξτε την πληροφόρηση
που χρειάζεστε 
KANTE
KLIK ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ
ΝΕΩΝ

Κόσμος
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη και τεχνολογία
Πολιτική
Άλλες
κυριότερες
 ειδ...










ΚΑΛΗΜΕΡΑ


ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΣΑΣ… ΚΑΙ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

Σ

ΣΕ ΠΟΙΗΣΗ Τ.ΓΕΡΓΟΠΟΥΛΟΥ 

(σε στυλ Σουρή)


ΔΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ!!!




Ελλάς ηρώων χώρα
τι γαϊδούρια βγάζεις τώρα!
(Σουρής)

Όταν τα έγραφε ο Σουρής, 
υπήρχανε γαϊδούρια,
τώρα, αυτή την εποχή
υπάρχουνε γουρούνια. 

Γουρούνια, γουρουνοκεφαλές
και ό,τι τραβάει η ψυχή σας, 
με λασπουριά και με βρωμιά
λερώνουν τη ζωή σας!

Τις τσέπες σας ασδειάζουνε 
και κλέβουνε το βιος σας, 
αυτό, που αποκτήσατε, 
για χάρη των παιδιών σας. 

Στο σβέρκο μας καθίσανε
και με το έτσι θέλω, 
τη χώρα καταντήσανε
παγκόσμιο μπουρδέλο,

όπου σ' αυτό ευδοκιμούν
τσατσάδες, νταβατζήδες,
μαφίες, εθνοκάπηλοι,
δικομανείς μπεκρήδες. 

Τούλα Γεωργοπούλου 



( Μπράβο Τουλάρα λεβεντιά..Εύστοχοι οι Στίχοι σου)

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ...ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ

 ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: "ΡΑΟΥΣ"
ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ...ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΕΖΩΝ! 

Αυτή είναι η Ελλάδα της κατοχής και των υποτελών στην Μέρκελ και τους τοκογλύφους! Έφεραν δεκάδες Γερμανούς με πολιτικά και οπλισμένους οι οποίοι, αυτή την ώρα απαγορεύουν ακόμη και στους πεζούς περαστικούς την διέλευση από το κέντρο της πρωτεύουσας. Όπως μας αναφέρουν γνωστοί μας που βρίσκονται στο κέντρο προσπαθώντας να κατευθυνθούν από το Μοναστηράκι στους στύλους του Ολυμπίου Διός, συναντούν σε κάθε γωνία Γερμανούς με πολιτικά οι οποίοι είναι οπλισμένοι και τους απευθύνονται  στα Γερμανικά με τη λέξη "Ράους"

Όπως φαίνεται δίνουν εντολές και στους Έλληνες αξιωματικούς που βρίσκονται δίπλα τους, διευθύνοντας όλη την κατάσταση οι Γερμανοί!!! 
"Εδώ και μία ώρα προσπαθούμε να φτάσουμε στους στύλους του Ολυμπίου Διός μέ ελιγμούς και από στενό σε στενό όλο βρίσκονται μπροστά μας Γερμανοί. Είμαστε σε κανονική κατοχή", μας είπαν οι γνωστοί μας πριν από λίγα λεπτά. 
ΠΗΓΗ:http://indobserver.blogspot.gr/
ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ http://www.epirus-ellas.gr/ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ …ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ …ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (τόν όρο τον επιβάλλαμε εμείς…( press-bank) Τώρα οι Κυβερνητικοί προδότες, μας απαγορεύουν να τους λέμε έτσι… Μα αφού εισήλθαν και εισέρχονται λαθραία στη χώρα μας; Μα οι προδότες είναι πάντα προδότες!

Απάντηση Στο Άρθρο Της Guardian «Migrants Face 'Living Hell' In Greek Detention»‏.


Η αλήθεια για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα... 
Απάντηση στο άρθρο της Helena Smith στην Guardian περί απάνθρωπων συνθηκών μεταχείρισης και κράτησης των μεταναστών στην Ελλάδα. 
Ομολογώ πως όταν ξεκίνησα να διαβάζω το εν λόγω άρθρο είχα την εντύπωση πως επρόκειτο για πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά στην συνέχεια συνειδητοποίησα πως διάβαζα μία πολύ καλά στημένη και μεθοδευμένη προπαγάνδα γεμάτη ανακρίβειες, ψεύδη και άκυρες υποκειμενικές κρίσεις.
Η αλήθεια για την κατάσταση που ...
επικρατεί στην Ελλάδα όσον αφορά στους λαθρομετανάστες, την αντιμετώπισή τους από τις αρχές και τον τρόπο διαβίωσής τους εδώ, απέχει παρασάγγας από όσα αναφέρονται στο άρθρο.
Η Ελλάδα, ως ο πρώτος προορισμός των λαθρομεταναστών από την Μέση Ανατολή, την νοτιοδυτική Ασία και ένας από τους πρώτους από την

Δεν υπάρχουν σχόλια: