Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΕΙΠΑΜΕ ...ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: ΝΟΜΙΜΗ Η ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ....

Μιλώντας στο Blu Sky αυτή την ώρα ο Βασίλης Καπερνάρος λέγει ότι η "κρυφή κάμερα" που χρησιμοποίησε ο Κασιδιάρης δεν είναι παράνομη πράξη αλλά αντιθέτως  είναι νόμιμη γιατί έγινε σε δημόσιο χώρο και ήταν για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος!!!
Αυτή ακριβώς είναι και η σωστή νομική ερμηνεία. Αλλά οι δήθεν προστάτες του δημοσίου συμφέροντος είναι αυτοί που ενεργούν ως "εγκληματική οργάνωση" που θέλει να κουκουλώσει τα πάντα και επιχειρεί να καταδικάσει ως έγκλημα την πράξη του Κασιδιάρη! 

Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΕΣΒΙΩΝ!!!

Η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες έγινε νονά της κόρης ενός ζευγαριού λεσβιών 
Η Φερνάντες έγινε τυπικά νονά της μικρής Ούμα, που βαφτίστηκε μάλιστα στον Καθεδρικό της Κόρδοβα της Αργεντινής από καθολικό ιερέα. 
Οι δύο ...γονείς του κοριτσιού, η Καρίνα Βιγιαροέλ και η Σολεδάδ Ορτίς, είχαν ζητήσει από την πρόεδρο της χώρας να γίνει νονά «για να την ευχαριστήσουμε για το νόμο που μας έδωσε δικαιώματα», όπως είπαν στην εφημερίδα Nacion, αναφερόμενες στο νομοθετικό πλαίσιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων.
Τη βάπτιση τέλεσε ο ιερέας Κάρλος Βάρας, που είπε ότι όλα τα παιδιά μπορούν να βαπτιστούν, αν και η θέση της Καθολικής Εκκλησίας δεν έχει αλλάξει.
Η Φερνάντες συναντήθηκε προ ημερών με τον πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος ως αρχιεπίσκοπος του Μπουένος Άιρες παλιότερα, είχε πολεμήσει το νόμο για το γάμο ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Τώρα όμως ως πάπας, προφανώς εκσυχρονίστηκε και μάλλον έδωσε την...ευλογία του για την βάφτιση του παιδιού των λεσβιών! 
Πόσο ακόμη θα ξεπέσει ο άνθρωπος; Η εκκλησία βάφτισε το μωράκι. Τώρα, το τι θα βγει το παιδί αυτό και με πόσα ψυχικά τραύματα αυτό δεν απασχολεί την καθολική Εκκλησία, ως φαίνεται!
Απολαύστε τις μαμάδες λεσβίες οι οποίες αμέσως μετά την βάφτιση φιλιόντουσαν παθιασμένα εντός του ιερού ναού!!!

ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ... ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ..ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΎΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ...

ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ! ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΩΣ ΣΥΝΔIΚΑΙΟΥΧΟΥΣ !

Ο Αντώνης Μουζάκης πριν από λίγα λεπτά στον ΑΝΤΕΝΝΑ είπε ότι είναι τέτοιες οι παγίδες που έχουν βάλει μέσα στην φοροόλγηση του κόσμους που ούτε καν οι ίδιοι οι επιστήμονες δεν ξέρουν πόσες και ποιες είναι αυτές οι παγίδες. 
Τι είπανε λοιπόν στον ΑΝΤΕΝΝΑ; Ότι όποιοι έχουν βάλει τα παιδιά τους ως συνδικαιούχους στον τραπεζικό τους λογαριασμό (ακόμη δηλαδή και μωρά παιδιά) θα φορολογούνται με υπέρογκους φόρους ακόμη και για 1 ευρώ τόκο που έχουν ...κερδίσει από τις καταθέσεις!!! Θα ξεπερνά δηλ. το όριο που έχουν θέσει και θα έρχεται σαν κεραμίδα στο κεφάλι στον φορολογούμενο επιπλέον φόρος που μπορεί να ξεπερνά και τα 300 ευρώ (!) για το 1 ή 2 ευρώ που... κέρδισαν από τον τραπεζικο τους λογαριασμό!
Μιλάμε για φρικτές καταστάσις και για σκόπιμες παγίδες που έχουνστήσει οι διεστγραμμένοι του ΥΠΟΙΚ για να αρπάξουν ό,τι έχει απομείνει στον κοσμάκη! 

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΣΟΦΟΥ: "ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΤΑ"

ΕΠΤΑ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ''ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ'' ΤΟ ΣΤΡΕΣ...
Δεν μας έφταναν οι δυσκολίες της καθημερινότητας και οι απρόοπτες ατυχίες, υπάρχουν και πολλές συνήθειες που, χωρίς να το συνειδητοποιούμε, μας κάνουν ...
να νιώθουμε ακόμα πιο αγχωμένοι με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την υγεία μας.

Δείτε ποιες είναι αυτές οι συνήθειες, που είναι στο χέρι μας να τις περιορίσουμε και να νιώσουμε ίσως λίγο καλύτερα.

Είστε online όλο το 24ωρο

Οι παντός είδους ηλεκτρονικές συσκευές που μας κρατάνε σε επαφή με όλους και με όλα, είναι αποδεδειγμένο ότι αυξάνουν το στρες. Έρευνα του Southern California Marshall School of Business, υπογραμμίζει ότι μέχρι το 2015 ο μέσος άνθρωπος θα ξοδεύει 16 ώρες την ημέρα στα ηλεκτρονικά μέσα. Τα social media όπως το Facebook αυξάνει σε πολλές περιπτώσεις το αίσθημα μοναξιάς, ενώ η συνεχής χρήση ηλεκτρονικών συσκευών προκαλεί υπερκόπωση και εθισμό.

ΑΓΧΟΣ: Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ....

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ!

ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΒΟΤΑΝΑ


15Του Οσίου Θεοφάνους του Εγκλείστου

Θα αναφερθώ και πάλι στο παράπονό σου για την ταραχή και τη σύγχυση , την αταξία και την ακαταστασία του λογισμού, κατάσταση που προκαλείται από τις καθημερινές βιοτικές μέριμνες και ασχολίες.

Τι θα ένιωθες , αν δεν είχες τίποτα να κάνεις; Ανία. Και σε τι θα καταντούσες; Σε εφάμαρτη ραθυμία. Χρειάζεσαι, λοιπόν, την εργασία.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ...ΠΟΥ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ!


Τι απαντά η Εκκλησία της Ελλάδας στις πρωτοφανείς δηλώσεις Καλαντζή περί δημοψηφισμάτων για τις Εκκλησίες;

  • Από  desk agioritikovima
Τι απαντά  η Εκκλησία της Ελλάδας στις πρωτοφανείς δηλώσεις Καλαντζή περί δημοψηφισμάτων για τις Εκκλησίες;
Του Μανώλη Κείου
Πού είναι όλοι εκείνοι οι Ιεράρχες που πήγαιναν μαζί του στα συνέδρια και στις ομιλίες; Που είναι εκείνοι που εναγκαλίζονταν μαζί του σε δημόσιες συναθροίσεις;  Που είναι η επίσημη θέση της Ελλαδικής Εκκλησίας για τον Γιώργο Καλαντζή, τον  Γενικό  Γραμματέα Θρησκευμάτων  που έχει πληγώσει επανειλημμένως την Ορθοδοξία με την απαξίωση των σχολικών εορτών, την υποβάθμιση του μαθήματος των Θρησκευτικών και τόσα άλλα; Που είναι οι Δεσποτάδες που ξεσπαθώνουν κατά των Δήμου, Ρεπούση και ΣΙΑ με κάθε ευκαιρία; Γιατί ούτε φωνή ούτε ακρόαση για τη βόμβα που πέταξε ο Γιώργος Καλαντζής περί δημοψηφισμάτων για την ανέγερση των εκκλησιών;


ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΑΜΥΑΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ...


ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ...
Εμείς παρά το ότι γνωρίζουμε το εύρος της κενότητας των πολιτικών σαλτιμπάγκων ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΑΝ ΚΑΙ Η ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΦΡΟΝΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΚΙ ΟΜΩΣ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ 

ΗΜΕΡΑ..ΣΤΟ ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ!

ΧΑΜΟΣ-ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ,ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ... Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΛΙΑΝΙΣΤΕΙ! TΩΡΑ ...ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΙ ...ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ...ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ.. απο τους χρυσαυγιτες;Ένα βιντεακι έβγαλαν και παραμιλάνε τα λαμόγια της εξουσίας, όλοι εν χορώ μαζί με τα καθίκια του Τύπου... που πρόστυχα ασκούν Γκεμπελίστικη προπαγάνδα...



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

στο
τακα-τακα!


Διαλέξτε την πληροφόρηση
που χρειάζεστε 
KANTE
KLIK ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ
ΝΕΩΝ

Κόσμος
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη και τεχνολογία
Πολιτική
Άλλες
κυριότερες
 ειδ...












ΚΑΛΗΜΕΡΑ


ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΣΑΣ… ΚΑΙ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!


Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ 
ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΤΗΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-


ΕΝΑ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ



ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ  ΝΟΜΟΣ


Καρβέλι, ψωμί ζυμωτό  η γη από το διάστημα
και περιμένει ισόποσα να τεμαχιστεί.
Έφθασε η ώρα να υψωθεί τ’ ανθρώπινο τ’ ανάστημα
κι’ άρτος στην ανθρωπότητα όλη να μοιραστεί !

Δε θα υπάρχει νηστικός κανείς πάνω στη γη,
το παρελθόν θα ξεχαστεί, τέρμα οι λιμοκτονίες.
Οι άνθρωποι στον άνθρωπο θα γίνουν αρωγοί
όπου θ’ απαγορεύονται και οι αυτοκτονίες !

Και τότε άνθρωπε της γης, αν θέλεις να πεθάνεις,
θα φας έναν αγλέουρα, τρόφιμα του σκασμού.
Θα σκάσεις από το φαί κι’ ότι ήθελες να κάνεις
και ας μας πούνε οι οχτροί : αυτό είναι νόμος φασισμού !

xx

 ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟ-FUNNY
(ΠΟΙΗΤΗ ΑΛΜΠΑΝΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: