Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ!

Ζητούν μπαγιάτικο ψωμί γιατί είναι πιο φθηνό

ΜΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ...ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...Η ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!

BINTEO: Xαμός με τις δηλώσεις Πατουλίδου για τη Χρυσή Αυγή – “Πότε έχουμε δημοκρατία; Τις μονές ημέρες έχουμε δημοκρατία και τις ζυγές κάνουμε ό,τι θέλουμε;


patoulidou

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Βούλας Πατουλίδου, η οποία κατεβαίνει υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Απ. Τζιτζικώστα, αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή.
Οι δηλώσεις έγιναν σε τηλεοπτική εκπομπή τον περασμένο Φεβρουάριο και το θέμα αποκάλυψε ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης, χαρακτηρίζοντας την κ. Πατουλίδου «όψιμη υμνήτρια της ΧΑ και του νεοναζισμού».

ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ-ΣΥΝΕΝΟΧΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!- ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΠΕΙ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

ΚΟΥΓΙΑΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ"

Άκρα του τάφου σιωπή από όλα τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ για όσα φοβερά είπε ο Αλέξης Κούγιας το βραδάκι της περασμένης Δευτέρας 7 Απρίλη 2014 στον Γιώργο Τράγκα (κανάλια «Ε» και «Extra»)…

Μιλώντας για τις συνεχείς δηλώσεις του Σαμαρά και του Βενιζέλου ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ενώ ακόμη η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί, ο Κούγιας επεσήμανε πως τέτοιες δηλώσεις από τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως συνιστούν ευθεία παρέμβαση στην Δικαιοσύνη και υπάρχει Ευρωπαϊκό Δεδικασμένο:

ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ...ΠΟΤΑΜΙ-Ο ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΣ ΓΕΡΩΝ ΨΕΥΤΟΣΤΟΧΑΣΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΤΟΥ!

Προκλητικές δηλώσεις για το Άγιο Φως!

Προκλητικές δηλώσεις για το Άγιο Φως!

Προκλητικό-τουλάχιστον-το κείμενο του Νίκου Δήμου με τίτλο "Αντικληρικισμός και αντικομουνισμός" στο protagon.gr
Αιτία το υπονοούμενο που αφήνει ο γνωστός για τις αιρετικές του απόψεις συγγραφέας ότι το Άγιο Φως είναι... ειδωλολατρικό σύμβολο!
Γράφει ο Νίκος Δήμου: «Όσο πλησιάζει το Πάσχα και σκέπτομαι πως πάλι θα ξοδέψουμε χρήματα για να φέρουμε το (δήθεν) Άγιο Φως και να το υποδεχθούμε με τιμές αρχηγού κράτους, γίνομαι εμμανής αντικληρικός. Και υποθέτω πως το ίδιο θα γινόταν και ο Ιησούς, που από ότι ξέρουμε, δεν πίστευε σε ειδωλολατρικά σύμβολα – και μάλλον θα μοίραζε τα χρήματα στους φτωχούς».
Τώρα τι να του πεις του μόνιμα τεμπέλη Αρχιμαλάκα

Πασχαλινό μήνυμα Ηγουμένου Ι.Μ. Γρηγορίου: Ο Χριστός εκδιώκεται από την Πατρίδα μας, αλλά ο λαός αντιστέκεται

Πασχαλινό μήνυμα Ηγουμένου Ι.Μ. Γρηγορίου: Ο Χριστός εκδιώκεται από την Πατρίδα μας, αλλά ο λαός αντιστέκεται
"Ο Χριστός εκδιώκεται από την δύσμοιρη Πατρίδα μας με τον διαθρησκειακό συγκρητισμό στα νέα σχολικά προγράμ­ματα, με την κατάργησι της Κυριακής αργίας, με την ψήφισι αντιευαγγελικών νομοθετημάτων, με την ίδρυσι Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στην Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης, θέματα που κάνουν πιο μακρύ και πιο οδυνηρό τον θρήνο του Γένους, και το «εάλω η Πόλις» ένα θρηνητικό τραγούδι που δεν λέει να τελειώση ακόμη" αναφέρει στο πασχαλινό μήνυμά του ο Ηγουμένος της Ιεράς Μονής Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους Αρχιμανδρίτης Χριστοφόρος.
Ολόκληρο το μήνυμα έχει ως εξής: 

ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ (2)-ΜΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΣΤΕ ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΔΟΧΕΣ!


ΠΛΑΣΤΟ ΤΟ "ΑΓΙΟ" ΦΩΣ;

Πλαστό το "άγιο" φωςΔιαβάστε να μάθετε δίχως αμφισβήτηση όλη την αλήθεια για την μεγάλη απάτη του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων. Στο άρθρο μας για την πλαστότητα του "αγίου" φωτός, θα αποδείξουμε ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία, με την απάτη των αγιοταφιτών περί του απατηλού, αντί του Θεϊκού φωτός, βρίσκεται κάτω από το ανάθεμα της Βίβλου.
 
Αναμένη Κανδήλα στον Πανάγιο Τάφο"Τα περί του λεγομένου θαύματος του αγίου φωτός, δεν είναι δυνατόν να κοινοποιηθούν, λόγω σκανδάλου... θα σας είπω εν περιλήψει πως γίνεται η τελετή και πώς λαμβάνεται το "άγιον" φως. Την Μεγάλην Παρασκευήν... σβήνουν όλα τα κανδήλια τα εντός και εκτός του Τάφου. Την επομένην, Μέγα Σάββατον, ο Σκευοφύλαξ μεταφέρει κεκαλυμμένην με αργυρούν κάλυμμα, μία ειδικήν κανδήλα αναμμένην, την οποίαν..."
 
Τα παραπάνω είναι απόσπασμα ομολογίας, της απάτης, από αρχιδιάκονο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, όπου και περιήλθε αποκλειστικά στην κατοχή μας η ηχογραφημένη αυτή ομολογία που έγινε το έτος 1965, και θα την χρησιμοποιήσουμε, χάριν αληθείας, στα πλαίσια τηλεοπτικής εκπομπής για το "άγιο" φως, που ετοιμάζουμε στη νεοσύστατη Διαδικτυακή Τηλεόραση "SporeaS WebTV".



"Όπου βλέπεις θρησκείαν μολυσμένην, συμπέρανε, ότι η βαρβαρότης των πιστευόντων είναι ανάλογος του μολυσμού" 
(Αδαμάντιος Κοραής)
ΠΛΑΣΤΟ ΤΟ «ΑΓΙΟ» ΦΩΣ
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΩΝ
Ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, μας λέει: «Εάν τις σας κηρύττη άλλο Ευαγγέλιον παρά εκείνο το οποίον παρελάβετε, ας είναι ανάθεμα» (Γαλάτας: α΄ 8-9)
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ, Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ. ΕΑΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ, ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΝΤΙΒΙΒΛΙΚΕΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
Στο άρθρο μας για την πλαστότητα του «αγίου» φωτός, θα αποδείξουμε ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία, με την απάτη των αγιοταφιτών περί του απατηλού, αντί του Θεϊκού φωτός, βρίσκεται κάτω από το ανάθεμα της Βίβλου.

ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ (1)


Ιστορική Μελέτη για το Άγιο Φως
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ*

Από τις ιερές τελετές που τελούνται μεγαλόπρεπα τη Μ. Εβδομάδα στην αγία πόλη της Ιερουσαλήμ, η περισσότερο σημαντική τόσο για τη σημασία της όσο και για την παλαιότητά της, η οποία τυχαίνει να είναι τόσο ποθητή και παρηγορητική για τους πιστούς, είναι η ιερή και σεβάσμια τελετή του αγίου φωτός, που τελείται κατά το μεγάλο και υπερευλογημένο Σάββατο στον ίδιο τόπο που έγινε η ταφή και η ανάσταση του Σωτήρα Χριστού. Η ιερή αυτή τελετή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρώτος ιεράρχης της Σιωνίτιδος Εκκλησίας ή κάποιος άλλος από τους ιεράρχες της δίνει στους πιστούς το άγιο φως που προέρχεται από το Πανάγιο Τάφο, καθιερώθηκε από τους πρώτους αιώνες του χριστιανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: