Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ! Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΙΛΑΜΕ;

Μια σοβαρή ανάλυση που πρέπει να διαβάσετε..για να καταλάβετε: 
Ναί σήμερα είναι μια μεγάλη πανανθρώπινη γιορτή -Όχι τα Χριστούγεννα, που είναι... ιμιτασιόν και φτιαχτή γιορτή! 

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ – ΗΛΙΟΣ

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ το 325 μ.Χ.- ΤΟ GROSSO ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ Μ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ! 



ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και τη γέννηση του ΜΙΘΡΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΎΘΙΑ! ΑΜΗΝ! 
Δεκέμβριος... Ο μήνας των γιορτών, ο μήνας των Χριστουγέννων.
Όμως, τι γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα; Σύμφωνα με την χριστιανική παράδοση, γιορτάζουμε την γέννηση του Ιησού Χριστού. Γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου, από την Παρθένο Μαρία, σ' ένα σπήλαιο της Βηθλεέμ.
ΣΗΜΕΡΑ -21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΚΟΣΜΟ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7ZZricFndE9J6YySdnxo3nC190hWh1r2KA1qwsiw9YF1lFIUlhF7gCXMNjynjN7GXApncbuDGnxMl-K6kFBbMrgZ68TczowFCOYVHFaCEE1szKwLdVV0qcbIhzWhyZv7uDjFgkddnO6U/s1600/%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%8C+%CE%B7%CE%BB.jpgΜετά τις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος αρχίζει και πάλι να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά και η ημέρα να μεγαλώνει.
Οι ημέρες γύρω από το Χειμερινό Ηλιοστάσιο έχουν μια σπουδαία αστρονομική σημασία. Στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο του, και φαίνεται να στέκεται πάνω στην εκλειπτική σαν να είναι έτοιμος να σταματήσει. Μένει σταθερός από τις 21 έως τις 24 Δεκεμβρίου, όπου είναι και οι μικρότερες μέρες του χρόνου. Αυτές τις τρεις ημέρες φαίνεται σαν να πεθαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: