Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΙΔΟΥ ,,,ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


Κόπηκε από την ΕΡΤ open παραγωγός εκπομπής που φιλοξένησε τον Θάνο Τζήμερο
Και όχι ένας οποιοσδήποτε παραγωγός, αλλά ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) κ. Παναγιώτης Χριστοδουλάκης - Χημικός - Γεωλόγος Ph.D. O κ. Χριστοδουλάκης είχε αναλάβει (εθελοντικά, χωρίς αμοιβή) στην ΕΡΤ open (τον αυτοδιαχειριζόμενο σταθμό των πρώην απολυμένων της ΕΡΤ, που συνεχίζει τη δραστηριότητά του) μία δίωρη εκπομπή κάθε Σάββατο στις 10:00 με οικολογικά και πολιτικά θέματα. Είχε κάνει, μέχρι το περασμένο Σάββατο, 72 εκπομπές στις οποίες είχε φιλοξενήσει πολλούς πολιτικούς από κάθε πολιτικό χώρο. Μέχρι που φιλοξένησε τον Θάνο Τζήμερο. Και τότε η ΕΡΤ open έγινε ΕΡΤ closed! ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:


Ο γραμματέας οικονομικού της ΠΟΣΠΕΡΤ, Δ. Κούνης, δρώντας εξ ονόματος του επικεφαλής της ΕΡΤ open και προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ, Π. Καλφαγιάννη, ενημέρωσε τον κ. Χριστοδουλάκη ότι η εκπομπή του κόβεται εξ αιτίας του βήματος που έδωσε στον κ. Τζήμερο. 

Δεν μας παραξενεύει. Όταν η αριστερά θεωρεί πως υπάρχει καλή αριστερή δικτατορία, καλή αριστερή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καλές αριστερές εκτελέσεις αντιφρονούντων, το να επιβάλλει και καλή αριστερή λογοκρισία είναι πταίσμα. Είναι τυχεροί οι κ.κ. Χριστοδουλάκης και Τζήμερος που ζουν στην Ελλάδα το 2016. Αν ζούσαν στη Σοβιετική Ένωση πριν το 1990 ή στην Ελλάδα το 1947 δεν θα είχαν προφτάσει να εκπέμψουν ούτε ένα μισάωρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: