Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016


Συγκλονιστική ανακάλυψη στον Πανάγιο Τάφο

Συγκλονιστική ανακάλυψη στον Πανάγιο Τάφο
Το ιερό μέσα στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης για εκατοντάδες χρόνια, ως προς το αν πράγματι είναι η περιοχή όπου ο Ιησούς θάφτηκε μετά από τη Σταύρωσή του και από όπου ως εκ θαύματος αναλήφθηκε τρεις ημέρες αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ....ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΆΛΕΣ ...ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

 ΕΝΑ ΑΙΣΘΑΝΤΙΚΟ ΔΙΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗΣ 
ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ  
Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Παναγιώτα Βασιλοπούλου
Και επειδη δεν αντέχουμε τα ..."αντρικά" νταηλίκια προς
γυναίκες! Τη γυναίκα ρε αντράκια την ..."τιμωρείς "
ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ!


          ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ 

Γ΄ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΗΓΗΜΑ -ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ-

Γ΄ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΗΓΗΜΑ

-ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ-
Γ΄ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΗΓΗΜΑ

Καθισμένη στην ακροθαλασσιά , άφησε το μυαλό της να ταξιδέψει . Όχι πολύ μακριά,  αλλά ένα χρόνο πίσω. Όλα ξεκίνησαν από εκείνο το διαφημιστικό φυλλάδιο που ήταν ριγμένο στην είσοδο της πολυκατοικίας . Το πήρε στα χέρια της και άρχισε να το διαβάζει. Εντυπωσιάστηκε από τη φωτογραφία της γυμνής γυναίκας που ήταν περιτυλιγμένη σε όλο της το σώμα με μια διάφανη μεμβράνη. Το διαφημιστικό έντυπο είχε ως τίτλο «ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ». Στο κάτω μέρος του εντύπου είχε γραμμένο το ακρώνυμο Κ. Ε. Θ. Ι. και από  κάτω έγραφε αναλυτικά τι σημαίνει. «ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΙΣΟΤΗΤΑΣ» έγγραφε και από κάτω είχε τα τηλέφωνα της υπηρεσίας.
Καλτσής Δημοσιογράφος 


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.Δ.



kaxrimanis-mitsotakis-kalogianniΔεν ήξερε, δεν ρώταγε; Για τον πρόεδρο της Ν.Δ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη λέμε, που κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα Γιάννινα συνεργάστηκε με τον περιφερειάρχη κ. Αλέξ. Καχριμάνη και την αντιπεριφερειάρχη κ. Τατιάνα Καλογιάννη.
Φωτογραφήθηκε κιόλας στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου και έκανε βόλτες, για να μη μένει καμιά αμφιβολία για τις επιλογές του!
Άραγε δεν έμαθε τίποτε για την αμαρτωλή Μ.Κ.Ο HUMANET

Δεν υπάρχουν σχόλια: