Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Ο ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ...ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΌΝΤΙΑ!

Σήμερα βλέπω το έβγαλαν τελείως!
Στις 7/1/2017 έστειλα email στο παρακάτω site κάνοντας τους παρατήρηση γιατί το κράτος των Σκοπίων το ανέφεραν Μακεδονία. Τους εξήγησα πως δεν υπάρχει κράτος με τέτοιο όνομα, παρά μόνο μια περιοχή στην Ελλάδα και θα πρέπει να το αλλάξουν με την λέξη Fyrom! Μου απάντησαν ότι μέσα στο Wikipedia έτσι το αναφέρουν. Από λάθος το αναφέρουν έτσι, τους είπα. Μετά από λίγο έβαλαν σε παρένθεση το Fyrom και το Μακεδονία απ έξω. Ξανά email και τους λέω ε...
See More

Electricity Map is a live visualization of where your electricity comes from and how much CO2 was emitted to produce it.
ELECTRICITYMAP.TMROW.CO






ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΛΑΜΥΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ....




Την εφαρμογή του «Μεταλυκειακού Έτους- Τάξη Μαθητείας», το οποίο προσφέρει στους ενήλικες αποφοίτους των ΕΠΑ.Λ. τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στο χώρο εργασίας, είτε του δημοσίου είτε του ιδιωτικού τομέα και να προετοιμαστούν για την ομαλή και ασφαλή είσοδό τους στην αγορά εργασίας.

Θέσεις μαθητείας θα προσφέρουν ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ
DIKAIOLOGITIKA.GR
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ...


Η δημόσια αυτή ομάδα δημιουργήθηκε για να γίνει γνωστό το πόσο δύσκολο είναι το έργο της ΔΕΗ-ΚΗΕ (Κλάδος Ηλεκτρικής Ενέργειας ) στον απλό πολίτη ! Το να παράγει δηλαδή το ρεύμα η ΔΕΗ , να το μεταφέρει ο ΑΔΜΗΕ από τα εργοστάσια, μέσω των μεγάλων πυλώνων που βλέπουμε στους δρόμους, στους μεγάλους Υποσταθμούς έξω από τις πόλεις και τέλος ο ΔΕΔΔΗΕ να το μεταφέρει από τους Υποσταθμους στα σπίτια και επιχειρήσεις! Με την ομάδα αυτή θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την άποψη που έχει αρκετός κόσμος για την ΔΕΗ και ότι το προσωπικό της αμείβεται με μισθούς <<ρετιρέ>>!!!
Θα μάθει ο κόσμος ποια είναι η πραγματική αξία της ΔΕΗ - ΚΗΕ, που θέλουν οι πολιτικοί να ξεπουλησουν όσο όσο, λες και δεν αποφέρει τεράστια έσοδα στον κρατικό κορβανά!
Θα μάθει ο κόσμος για την τεράστια ασφαλιστική περιουσία που έχουν δημιουργήσει οι υπάλληλοι της ΔΕΗ τόσα χρόνια από το 1950, έτος ιδρύσεως της. Την περιουσία αυτή την χρησιμοποίησε η ΔΕΗ για να κατασκευάσει εργοστάσια,να κατασκευάσει ΚΥΤ (Κέντρα Υπερυψηλής Τάσης ), να αγοράσει εξοπλισμό τεράστιου κόστους!
Να ένας λόγος που δεν μπορεί να πουληθεί ο ΑΔΜΗΕ και αργότερα η ΔΕΗ!
Ο οποιαδήποτε, σ 'αυτή την ομάδα, μπορεί να κοινοποιεί οτιδήποτε έχει σχέση με την ΔΕΗ - ΚΗΕ και ότι ερωτήσεις και απορίες αλλά και παρατηρήσεις έχει σχετικά με την λειτουργία της, μπορεί να τις κάνει εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: