Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΑΦΙΕΡΩΣΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ στον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΟΥ... http://indobserver.blogspot.gr/2017/10/james-bond-life-lifogr.html#more
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ.ΛΙΤΟ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕΡΌ  
( ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ...) ΚΑΛΟ ... ΑΛΛΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚΉΔΕΙΟ... ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ... ΤΟ ΠΕΦΙΛΗΜΈΝΟ ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ... Ας μην το ξανακάνει... ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΚΑΡΏΣΩ...ΑΚΟΜΗ!

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΕΙ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ; Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΩΣ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΥΣ, Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΤΟ ΣΤΥΛ JAMES BOND ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ! ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ...ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΑΣ! ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ LIFE ΚΑΙ ΤΟ LIFO.GR



Ο Δήμος Χολαργού-Παπάγου ετοιμάζει την εκδήλωση "Ημέρες Περικλέους" για να τιμήσει προσωπικότητες της πόλης, αλλά και όσους πρόσφεραν στα γράμματα, στις τέχνες κ.λ.π. Φαίνεται όμως ότι εκεί στον Δήμο κάποιοι έχουν τις αγκυλώσεις, τις εμμονές ή και τις εμπάθειές τους....


Διότι δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι γράφουν στα παλιά τους παπούτσια την επί δεκαετίες προσφορά του Βραχιολίδη στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Ο Απόστολος Βραχιολίδης είναι ο άνθρωπος που έφερε την τοπική εφημερίδα στον Χολαργό. Αν υπάρχει ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" υπάρχει ελέω Απόστολου Βραχιολίδη. Οι Χολαργιώτες ξεκίνησαν να διαβάζουν τοπικό Τύπο με τον Απόστολο Βραχιολίδη. Ο ίδιος άνθρωπος είναι που καθιέρωσε και ανέδειξε τη μορφή του Περικλή ως σήμα κατατεθέν της πόλης. Είναι αυτός που έβαλε ως σήμα της εφημερίδας μας τον Περικλή και ουσιαστικά αυτός που ανάγκασε αργότερα και τον Δήμο να υιοθετήσει ως σήμα του την προτομή του ιδρυτή της Δημοκρατίας!
Ο Απόστολος Βραχιολίδης είναι ο άνθρωπος που έβαλε (πρώτος πάλι) μπροστά τα στήθη του για να σωθεί ο Υμηττός από τους οικοπεδοφάγους, στην περίοδο της δικτατορίας. Τότε μάλιστα οδηγήθηκε και στο Στρατοδικείο, αλλά μόλις επήλθε η Μεταπολίτευση παραγράφηκε το... αδίκημά του! 
Ο Απόστολος Βραχιολίδης είναι αυτός που ως εκδότης του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή", σε μια κρίσιμη και γεμάτη φανατισμό προεκλογική περίοδο (1981-'82) στήριξε τον αείμνηστο Τάσο Αποστολόπουλο (πάνω φωτό), τρώγοντας ακόμη και ξύλο από τους φανατικούς οπαδούς του ΠΑΣΟΚ!  
Ο Απόστολος Βραχιολίδης είναι ο δημοσιογράφος που δίδαξε το James Bond δημοσιογραφικό στυλ, έχοντας επιτυχίες ανεπανάληπτες στο ενεργητικό του! (Βλέπε γάμους Ωνάση-Κένεντυ).
Για όλα αυτά, ο Απόστολος Βραχιολίδης θα έπρεπε να είχε ήδη τιμηθεί από τις προηγούμενες κιόλας Δημοτικές Αρχές. Όμως, είπαμε ότι κάποιοι έχουν διαχρονικά αγκυλώσεις, εμπάθειες, κόμπλεξ. 
Κρίμα. Εμείς τους στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας για την ομορφιά που εκπέμπουν στη Δημοτική Αρχή Χολαργού-Παπάγου. 
Δεν πειράζει. Τον Απόστολο Βραχιολίδη τιμούν περιοδικά, όπως το Αμερικάνικο Life, το Κυριακάτικο Βήμα ή το lifo.gr. 
Διαβάζουμε από τον Νίκο Βραχιολίδη τι είχε γράψει το ΒΗΜΑ:
Σήμερα στο Κυριακάτικο ΒΗΜΑ 
Στην φωτογραφία που έχει η εφημερίδα, ο μοναδικός δημοσιογράφος, που ήταν στο γάμο του Ωνάση με την Τζάκι Κένεντι το 1968, ο πατέρας μου Απόστολος Βραχιολιδης. Στην φωτογραφία είναι αυτός που είναι πάνω από το κεφάλι του Ωνάση! 
Την φωτογραφία αυτή πρώτη φορά την είδαμε σήμερα, όλοι της οικογένειας, μετά από τόσα χρόνια!! 
400 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, περίμεναν απέναντι από το Σκορπιό, στο Νυδρί , και ο πατέρας μου, λάδωσε ένα βαρκάρη από το προηγούμενο χωριό του Νυδρίου και τον μετέφερε στον Σκορπιό από την πίσω μεριά του Σκορπιού όπου και έκανε απόβαση. Για κακή του τύχη όμως τον μυρίστηκαν τα σκυλιά των αστυνομικών. Τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον Ωνάση. Ο Ωνάσης βλέποντας τον πατέρα μου είπε στους αστυνομικούς:αφού σας την έσκασε ο Βραχιολιδης θα κάτσει δίπλα μου στο νυφικό τραπέζι. Ηταν βλέπεις πασίγνωστος, από τις εφημερίδες και μόνο γιατί δεν υπήρχε και η τηλεόραση. Μέχρι και αυτόγραφα υπέγραφε. Την επόμενη μέρα όλες οι εφημερίδες είχαν φωτογραφίες με τον πατέρα μου και τον Ωνάση. Είχε μαζί του και τον φωτογράφο του. Αυτός βρίσκεται στην Αμερική που μετανάστευσε από το '70.

http://nonews-news.blogspot.gr/2015/10/blog-post_6871.html…

Πολύ σωστά τα λες.
Έτσι είναι και έτσι θα γίνονταν τα πράγματα σε μια φυσιολογική κοινωνία "αν ήθελαν να προωθήσουν" ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. Και ο Απ.Βραχιολίδης αποτελεί το σωστό πρότυπο επαγγελματία, οικογενειάρχη, γείτονα, συμπολίτη...και Έλληνα!
"Αυτοί" όμως, ουδόλως ενδιαφέρονται για τα σωστά πρότυπα που είναι άξια μίμησης. Ενδιαφέρονται να "προβάλουν" τους διεφθαρμένους, τους ανθέλληνες, τους πρόστυχους και διεστραμμένους...Να τους "τιμούν" και να τους προωθούν με λύσσα, για να...
"αποτελούν το παράδειγμα(!)" για τους νεότερους!
Για κοιτάξτε λίγο γύρο σας να δείτε τι συμβαίνει. Που "οδηγούν" την νεολαία, δείτε πως "μολύνουν" την σκέψη τους, το μυαλό, τα κύτταρα τους, με την ασταμάτητη Πλύση Εγκεφάλου των..."προοδευτικών αριστερών προτύπων";;;

Στον αντίποδα, ας θυμηθούμε τώρα με ΠΟΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ μεγαλώσαμε εμείς που είμαστε μεσήλικες σήμερα, ή μόλις προηγούμενη γενιά, ποιες Αξίες, ποια Ηθική, ποιες Αρχές Διδαχθήκαμε, από τους γονείς μας, σαν και τον γονέα Απ.Βραχιολίδη, από τους "Δασκάλους μας" στο σχολείο, που λειτουργούσε χωρίς το "φαινόμενο των καταλήψεων..."

Εμείς ήμαστε οι "τελευταίοι" που θα αντιδρούμε, όταν θα βλέπουμε να "τιμώνται" Ανθέλληνες που μισούν τον Ελληνικό Πολιτισμό και τους Έλληνες. Όταν θα βλέπουμε απάτριδες και μοχθηρούς να "βραβεύονται" για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ που πρόσφεραν στην Πατρίδα!
Αν "κάποιοι διαβρωμένοι" ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ είναι δικό τους ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
ΕΜΕΙΣ και για όσο έχουμε ακόμη "ΦΩΝΗ" θα ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ στο ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ και στον κατήφορο που..."κατρακυλούν την κοινωνία" οι νεοταξίτες!!!

Είναι το ύστατο χρέος μας προς τους προγόνους μας που μας ΔΙΔΑΞΑΝ πως να ήμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ 
1.           http://img1.blogblog.com/img/blank.gif
Εχει κάτι να κερδίσει ο δήμαρχος από την βράβευση,όχι μόνο του Απόστολου Βραχιολίδη,αλλά οποιουδήποτε ο οποίος έχει προσφέρει στον τόπο και στην πόλη μας αλλά δεν του είναι χρήσιμος πολιτικά;


Φίλοι μου μη με κάνετε τώρα να κλαυθμιρίζω ! Συγκινούμαι ασφαλώς με τις ευαισθησίες σας και τις τιμώ.Πλην όμως έχω τη δική μου θεώρηση περί της ανθρώπινης συμπεριφοράς!
Πάντα χαμογελούσα περί αυτής.. Επειδή ήξερα τα τοις ανθρώποις. Θα ματαιοπονούσα  αν τις σκέψεις τους και πράξεις … τις έπαιρνα στα σοβαρά….
΄Ετσι κάτω από αυτό πνεύμα δεν γνοιάζομαι για κανένα είδος ΤΙΜΗΣ από τον ΚΑΘΕΝΑ που θα έχει τέτοια …πρόθεση. Απλά όπως το έχω δηλώσει προ πολλού… δεν ενδιαφέρομαι  για τέτοιες ευγενείς εκδηλώσεις . Τις τιμώ …Μα δεν συγκινούμαι πια…
ΑΝ αποπειραθούν να διαπράξουν τέτοιο αδίκημα ..να είναι βέβαιοι πως θα αντιμετωπίσουν τις φάρσες μου! 

Αν έδωσα κάτι ..το έδωσα από καρδιάς χωρίς φυσικά να προσδοκώ ΟΥΔΕΝ από οφεληθέντες… Αλλοίμονο!
Και φυσικά τιμώ ξεχωριστά τα λαμπρά τέκνα μου ΜΑΚΗ-ΝΙΚΟ-ΜΑΡΙΟ..που συνεχίζουν να με μνημονεύουν!... ΑΜΗΝ!
Τώρα αν με κάνουν μνημόσυνο προς της θανής μου …αυτό είναι άλλο στόρυ!..Μιά κι έχει μεγάλη πλάκα! ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…ΚΑΙ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ!
Σας ηγάπησα όλους  Αδιαίρετα.. ΜΗΤΗΡ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ! ΑΔΙΑΙΡΕΤΑ!`

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: