Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

O ANABPASMOS STHN ISPANIA....THA KRATHSEI POLY....

Ο «δημοκράτης» Ραχόι άρει την αυτονομία και διαλύει το Κοινοβούλιο της Καταλονίας!
Posted by infiltr8or στο Οκτώβριος 21, 2017

Ο ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι έκανε πράξη την απειλή του προς την Καταλονία, ενεργοποιώντας το άρθρο 155 του ισπανικού συντάγματος, που έχει ως αποτέλεσμα… την άρση της αυτονομίας της περιφέρειας.

Επειτα από την έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Ραχόι ανακοίνωσε ότι θα διαλύσει το καταλανικό κοινοβούλιο και θα προκηρύξει εκλογές στην εν λόγω περιφέρεια εντός έξι μηνών.

Ο Ραχόι είχε προειδοποιήσει ότι αυτό θα ήταν το επόμενο βήμα της ισπανικής

 

Διαβάστε περισσότερα »

O RAMA....KAI TA RAMATA TOY!

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών αναφορικά με την αιφνιδιαστική απόφαση των αλβανικών αρχών να προχωρήσουν στην κατεδάφιση κατοικιών μελών της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Χειμάρρα

Προκαλεί ανησυχία η διαφαινόμενη διασύνδεση του οργανωμένου εγκλήματος με την πολιτική σκηνή της Αλβανίας, όπως καταδεικνύει και η πρόσφατη σύλληψη του επικεφαλής κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, οποίος τυγχάνει και συγγενής ενός μέχρι πρότινος κορυφαίου Υπουργού της κυβέρνησης Ράμα.
Εξίσου προκαλεί ανησυχία το γεγονός ότι η αλβανική κυβέρνηση συνεχίζει να προωθεί μέτρα καταστροφής περιουσιών των μελών της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας, στο πλαίσιο πολιτικής ξεριζωμού της ιστορικής παρουσίας του ελληνισμού στην περιοχή της Χειμάρρας.
Η χθεσινή απόφαση των αλβανικών αρχών επιβεβαιώνει ότι ο πρόσφατα ψηφισθείς νόμος για τις μειονότητες αποτελεί ένα βήμα πίσω για την κύρια μειονότητα της Αλβανίας. Πολλοί δε την ερμηνεύουν ως πράξη που αποσκοπεί στον αποπροσανατολισμό της αλβανικής κοινής γνώμης από το μείζον πολιτικό ζήτημα που έχει προκύψει με το ναρκεμπόριο. Ελπίζουμε να μην είναι έτσι.

GIA KOTAXTE POY MAS PANE OI ARISTEROTSIPAOI!

Αδέρφια Ελληνίδες, Έλληνες,
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, διά στόματος του εκπροσώπου της κυρίου
Χρ. Σπίρτζη, επιτάσσει:
          Εμείς λέμε ΟΧΙ, και σας καλούμε να αντισταθείτε στα σχέδια του εχθρού!!!
                 Αντισταθείτε με άρνηση της έκδοσης προσωποποιημένης κάρτας [ηλεκτρονικού εισιτηρίου]. Μην τους χορηγείτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Μην εγκαταλείπετε την ζωή σας στους Νεοταξίτες!!!!
Μην τους επιτρέπετε να ελέγχουν την ζωή σας με το να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεστε. Μην αφήνετε να σας φωτογραφίζουν την ίριδα των ματιών σας που αποτελεί την πλήρη ταυτότητά σας. Δεν χρειάζονται τα στοιχεία που απαιτούν για να σας εκδώσουν προσωποποιημένη κάρτα [ηλεκτρονικό εισιτήριο]. 
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια: