Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

ΜΠΡΟΣ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ ...ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...

ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Ο Παπαχελάς προειδοποιεί για…

papaxelas
«Η συνεχιζόμενη περιπέτεια των δύο Ελλήνων στρατιωτικών συνιστά μείζονα κρίση», γράφει ο Αλέξης Παπαχελάς σε άρθρο
«Κανένα κράτος που σέβεται τον εαυτό του δεν μπορεί να δεχθεί σαν γεγονός ρουτίνας την παραμονή τους σε τουρκικές φυλακές με διάφορα προσχήματα. Πέρα από το όποιο ανθρωπιστικό ζήτημα, που είναι μεγάλο και οφείλουμε να το σεβασθούμε, είναι ζήτημα τιμής για τη χώρα να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Μία ανάσα από τους Τούρκους οι Αμερικανοί – Δημιουργούν βάσεις στην Ελλάδα – Μία εξ’αυτών κοντά στα Ίμια

anasaa

Με την επιδείνωση των αμερικανοτουρκικών σχέσεων οι ΗΠΑ συνειδητοποίησαν ότι δεν θα μπορούν να βασίζονται πλέον στην ΝΑΤΟϊκή βάση του Ιντσιρλίκ και έχουν ήδη ξεκινήσει την δημιουργία βάσεων σε επτά σημεία της Ελλάδας.
Από την Ανδραβίδα στον Άραξο και από εκεί στη Λάρισα την Αλεξανδρούπολη και τη Σούδα, έχει γίνει γνωστό ότι οι Αμερικανοί αναβαθμίζουν την παρουσία τους ή δημιουργούν νέες βάσεις.

ΣΟΒΑΡΟΝ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ τι θα σας συμβεί αν κόψετε το ΑΣΠΡΟ ΨΩΜΙ!....

psomi-750x430
 Παίρνουν… έπαινο. Αναφορικά με το άσπρο ψωμί, πρέπει να γνωρίζετε ότι η πιο υγιεινή επιλογή είναι το αλεύρι -και γενικώς οι τροφές- που είναι ολικής άλεσης.
Έστω, λοιπόν, ότι “κόβετε μαχαίρι” το άσπρο ψωμί από την διατροφή σας, τι θα σας συμβεί; Δείτε παρακάτω τις απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα…Μείωση στην κατακράτηση νερού και άρα μείωση σωματικού βάρους

Δεν υπάρχουν σχόλια: