Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Πώς θα είναι ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα – Η πρόγνωση για το Πάσχα

2e296efd8d7949e603e3a886b3cb7d7f_XL
Όπως είπε o μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, μέχρι την Μ. Πέμπτη ο καιρός αναμένεται γενικά ηλιόλουστος με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει. Πάντως, το διήμερο Μ. Παρασκευή – Μ.Σάββατο ο καιρός προβλέπεται άστατος με τοπικές βροχές και καταιγίδες, για να βελτιωθεί όμως στη συνέχεια.

ΖΗΤΩ ...ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ....ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ;


Ασυγκράτητος γεροντοέρωτας!Το βίντεο της Νατάσας Καλογρίδη με το μπουρνούζι και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο να ανοίγει…(ΒΙΝΤΕΟ)

kalogridi-likourezos-sxesi
Η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, όπως όλα δείχνουν είναι το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz.Οι δύο τους αποφεύγουν να μιλήσουν ανοιχτά για την σχέση τους, παρόλα αυτά, οι συχνές κοινές εμφανίσεις και οι αναρτήσεις της ηθοποιού στα social media μαρτυρούν πως είναι μαζί.
Το ζευγάρι επέλεξε να περάσει το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι και η αποκάλυψη έγινε μέσω του Instagram της Νατάσας.
Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε μέσω Insta Stories ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος να ανοίγει μια σαμπάνια. Το ζευγάρι θα περάσει το βράδυ απολαμβάνοντας το δείπνο του παρέα με μια καλή τους φίλη.

ΒΡΕ,,,,ΒΡΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΟΥΜΕ..ΓΙΑΤΙ ...ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;..

«Σφαγή» στο διαζύγιο Π. Βαρδινογιάννη-Τζ. Αλιμόνου: «Δεν χρειάζονται 600.000 ευρώ για να ζήσουν -Κάνει χρήση ουσιών- Μας φωνάζει “κότες” και “ρουφιάνους”».»

tzina_alimonoy_vardinogiannis_
Σάλος επικράτησε στην δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Παύλο Βαρδινογιάννη και την Τζίνα Αλιμόνου.
Αν και το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι είχε ματαιώσει αρκετά από τα μεταξύ τους δικαστήρια σε μια προσπάθεια να βρεθεί κοινή λύση, τελικά το πρωί της Παρασκευής εμφανίστηκαν αυτοπροσώπως και οι δύο στο Πρωτοδικείο της Αθήνας.
Εκείνη συνοδευόμενη από την οικογένειά της και φίλες της, ενώ ο Παύλος Βαρδονογιάννης κρατώντας ένα κομπολόι μπήκε στην αίθουσα με την δικηγόρο του και σύζυγο του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: